Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTLERİ NARS LIGHT REFLECTING PUDRAYI BİZİM İÇİN DEĞERLENDİRDİLER!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Pudra

EN ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTLERİ NARS LIGHT REFLECTING PUDRAYI BİZİM İÇİN DEĞERLENDİRDİLER!

  • Temmuz 09, 2020

EN ÜNLÜ MAKYAJ ARTİSTLERİ NARS LIGHT REFLECTING PUDRAYI BİZİM İÇİN DEĞERLENDİRDİLER!

 

Tek başına dev bir ordu diyebiliriz transparan pudralar için... Makyajı sabitliyorlar ve makyajın fazlalıklarını alıyorlar, yağlı ciltlerin parlamasını önlüyorlar ve cildi ağırlaştırmadan gerçekten kadife yumuşaklığı veriyorlar. Üstelik cildi de bu sayede aydınlık bir görünüme kavuşturuyorlar. Makyaj artistlerinin vazgeçilmezlerinden biridir transparan pudralar... 


 

Ünlü makyözlerin en sevdiklerinden biri olan Nars Light Reflecting Powder’ı kendilerine sorduk. Bu pudranın Pressed (sıkıştırılmış) ve Loose (toz) olmak üzere 2 çeşidi bulunuyor. İkisinin de işlevi aynı... Hangisini kullanmalısınız? Kullanım rahatlığına ve alışkanlığınıza göre ikisinden birini seçebilirsiniz.



Erkan Uluç, Hamiyet Akpınar ve Fevzi Altun’un görüşlerini okuduktan sonra, bu aydınlatıcı etkili transparan pudrayı makyaj çantanıza katmak için sabırsızlanacaksınız!
 

TRANSPARAN PUDRALAR NEDEN GEREKLİ? MERAK ETTİĞİNİZ HER ŞEY BU YAZIDA! TIKLAYIN!
 

 

Erkan Uluç
 

Ünlü makyaj artisti Erkan Uluç, dayanıklı ve uzun ömürlü bir makyajın 3 basit sırrı olduğunu söylüyor: Baz, fondöten ve transparan pudra. Transparan pudra toz formda da olabilir, sıkıştırılmış formda da. Hangisini daha rahat kullanıyorsanız onu tercih edebilirsiniz. Sıkıştırılmış pudra olarak Nars Light Reflecting Pressed Powder'ı tercih edebilirsiniz. Makyajı sabitlerken, cilde aydınlık bir görünüm veriyor. Strobing makyajın da olmazsa olmazıdır! 
 

STROBING MAKYAJ NASIL YAPILIR? TIKLAYIN!
 

“Nars Light Reflecting Pressed Powder aydınlatıcı pudra “kişisel aydınlatma uzmanı” olarak her kişinin kendi cildine özel ayrı efekt veriyor! Makyajın son adımı olarak kullanılabilir. En sevdiğim yanı, yumuşak, mum ışığında aydınlanmışcasına doğal bir etki veriyor cilde. Cilt görünür bir şekilde pürüzsüzleşirken aydınlanıyor.”
 

 

Hamiyet Akpınar

 

Hamiyet Akpınar, iyi bir makyajda gözeneklerin görünmemesi gerektiğini ve yağlanma problemi olmayacağının garanti altına alınması gerektiğini söylüyor. Bu yüzden Light Reflecting Powder’dan vazgeçemiyor. 
 

“Nars Light Reflecting Pressed Powder, gün boyu ışığı dağıtmak ve cildin doğal ışığını ortaya çıkarmak özel bir teknolojiyle üretilmiştir. Cildi her tür ışık altında doğal ve sağlıklı gösterir. Üstelik ince çizgileri, kırışıklıkları ve gözenekleri çok iyi gizler. Porselen gibi pürüzsüz bir bitiş elde etmek için olmazsa olmazlarımdandır.”
 

GÖZENEKLERİ KÜÇÜLTEN VE AZ GÖRÜNMESİNİ SAĞLAYAN 7 ÜRÜN! TIKLAYIN!
 

 

Fevzi Altun

 

Nars Light Reflecting Pressed Powder ile fondöteninizi ve göz çevrenizi sabitleyebilirsiniz. Bu transparan pudra sayesinde makyajınız saatler boyu ilk günkü tazeliğini koruyacaktır.
 

“Fondöteni sabitleyen ve cilde transparan bir aydınlık veren bazı pudralar vardır. Nars Light Reflecting Pressed Powder böyle bir üründür. Bu pudra, hem cildi aydınlatır hem de makyajın ömrünü uzatır. Çantada taşımak için de çok idealdir. Mükemmel bir makyaj tazeleme ürünüdür. Parlaklığı anında emer ve ışığı güzel bir şekilde yansıtır.”

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ