Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
MAKYAJ TAZELEMEYE YARAYAN MUHTEŞEM PUDRALAR!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL

Pudra

MAKYAJ TAZELEMEYE YARAYAN MUHTEŞEM PUDRALAR!

  • Temmuz 03, 2020

Pek çok kadın pudrayı, fondöten ya da kapatıcı gibi görmekte ve bu amaçla kullanmaktadır. Aceleyle evden çıkarken ciltteki pürüzleri anında kapatır, cilde kadifemsi bir görünüm verir. Kısaca, günü kurtarır! Çünkü çok pratiktir, kolaydır. Oysa ki pudrayı sadece bu amaçla kullanmak; elimizdeki çok yetenekli ressamdan tablo yerine sadece duvar cilası yapmasını istemek gibi bir şeydir!
 

 

Bir pudradan neler bekleyebiliriz?

 

Evet, asıl soru bu olmalı. Bir pudradan neler beklersiniz? Çok fazla şey bekleyebilirsiniz. Tek başına cilde kadifemsi bir görünüm vermek için kullanılabilir, fondötenin kalıcılığını arttırır, makyajı sabitler, yüze mat ama aydınlık bir görünüm verir, yağlanmayı ve parlamayı kontrol altına alır. Gün boyunca makyajınızın taze ve iyi görünmesini sağlar. Gün içinde istediğiniz zaman makyajınızı tazeleyip, cildinizin ilk makyaj yaptığınız saatteki gibi diri gözükmesine imkan verir. Pudra sayesinde, sürekli makyajınızı tazelemek durumunda kalmazsınız. Çünkü pudra ile makyajınız hep taze kalır!
 

Pudranın toz ve sıkıştırılmış (kompakt) olmak üzere 2 çeşidi vardır. Toz ve kompakt arasındaki tek fark, yapılarıdır. Size hangisi kolay geliyorsa onu tercih edebilirsiniz ama gün içinde makyaj tazelemek gibi pratik uygulamalar için elbette kompakt pudranın kullanımı oldukça kolaydır.
 

Makyajımızı tazeleyen ve cildimizi mükemmel gösteren pudraları tanıyalım!

 

Pudra alırken cilt renginizle aynı olanı ya da transparan olanı tercih etmelisiniz ki makyaj tazelerken ya da tek başına cildinize uygularken renk farkı olmasın, altta ürün varsa onu bozmasın. Cildinizle bütünleşip doğal dursun. 
 

Nars Light Reflecting Pressed Powder, kişisel aydınlatma uzmanı olarak her kişinin kendi cildine özel ayrı bir efekt veriyor. Makyajın son adımı olarak kullanılabilir. Makyajı sabitler, parlaklığı alır. Gözenekleri gizler. Cilt farkedilir şekilde pürüzsüzleşir ve aydınlanır. Makyaj tazelemek için gün içinde istenilen sıklıkta kullanılabilir. Makyaj artistlerinin en sevdiklerinden! Toz versiyonu da bulunuyor: Nars Light Reflecting Loose Powder.

 

Nars Pressed Powder, ışıltılı cilt tonu oluşturmak, makyajı sabitlemek, cilt dokusunu pürüzsüzleştirmek için incecik ve doğal bir kapatıcılık sağlar. Gün içinde makyajı tazelemek ve cildi canlı göstermek için çok idealdir. Gün boyu gerekli oldukça pek çok kez uygulanabilir ve asla kalın görünmez. İpeksi bir pürüzsüzlük yaratır. Makyajınızı tazelemenize yardımcı olurken parlaklıkla mücadele eder. Kendi pudra ponponu ile yumuşak tampon hareketleriyle istediğiniz sıklıkta uygulayabilirsiniz. 

 

 

Shiseido Sheer Mattifying Compact Powder, doğal ve mat bir görünüm sağlayan yağsız kompakt pudradır. Kuru ya da nemli bir süngerle uygulanabilir. Saydam bir kapatıcılık sağlarken gözenekleri, donukluğu, lekeleri ve çilleri en aza indirgemek için cilde kusursuz bir uyum gösterir. Cilde mat ama aydınlık, yumuşacık bir görünüm verir. Gün içinde istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz. Cildinizi asla kurutmaz tersine konforlu bir his verir.
 

Nars Soft Velvet Loose Powder, fondöteni sabitleyen, yağ kontrolünü sağlayan ve cilt dokusunu pürüzsüzleştiren pudra, hiyalüronik asit içeren yenilikçi formülü ile ciltteki gözeneklerin ve çizgilerin görünümünü azaltır. Fotokromik teknolojisi ile de cildin her tür ışık altında doğal ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor.

 

 

Shiseido Translucent Pressed Powder, cilde saten yumuşaklığında bir görünüm verir. Belirgin gözenekleri ve cilt üzerindeki eşitsizlikleri kapatır. Gün içinde istenmeyen parlaklığı ve yağlanmayı almak için mükemmeldir. Bu pudranın bir de toz versiyonu vardır: Shiseido Translucent Loose Powder. 

 

Nars All Day Luminous Powder Foundation SPF15, sahip olduğu özel ışıltı teknolojisi ile cildi aydınlatan ve cilde pürüzsüz, kadifemsi bir görünüm veren pudra fondötendir. Islak ve kuru süngerle uygulanabilir. Özel ışıltı teknolojisi içerir. Bu sayede cilt üzerinde simli olmayan ama aydınlık bir bitiş sağlar. Cildiniz radyant bir görünüme sahip olur. Böylece canlı ve sağlıklı gözükür. Gün içinde kat kat uygulasanız dahi, tabakalı bir görünüm yaratmaz. İstediğiniz zaman makyajınızı tazelemenize imkan verir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ