Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KISA SAÇLARIYLA ÖNE ÇIKAN 5 ÜNLÜ İSİM
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 3 HAIR PERFECTOR 250 ML
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
3.720,00 TL 2.950,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 0 INTENSIVE BOND BUILDING TREATMENT
OLAPLEX
Bağ Yapılandırıcı Yoğun Saç Bakım Spreyi
1.490,00 TL
No. 8 BOND INTENSE MOISTURE MASK
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici &Yoğun Onarıcı & Nemlendirici Maske
1.490,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL

Saç Bakımı

KISA SAÇLARIYLA ÖNE ÇIKAN 5 ÜNLÜ İSİM

  • Mart 27, 2023

Bob ve lob kesim saçlar güzellik dünyasının yükselişe geçen modellerinden. Haliyle Hollywood yıldızları ve ünlü isimler de bu kesiminin büyüsüne çoktan kapılmış durumda. İşte radarımıza takılan 5 yıldız…

Güzellik dünyasında nelerin yükselişte olduğunu ya da olacağını anlamak için kırmızı halı törenlerine ve ünlü isimlerin Instagram sayfalarına bakmamız aslında yeterli. Zira uyguladıkları görünümlerle ya kendileri yeni bir trend başlatıyor ya da hali hazırda yükselmekte olan bir trendin önünü açıyorlar. Söz konusu bob ve lob kesim saçlar olduğunda ise pek çok yıldız geçtiğimiz yıllarda başlayan kısa saç trendini 2023’e taşıyor. O halde gelin kısa saç için bizlere ilham veren isimleri keşfedelim!

Kourtney Kardashian Barker
Hem sarıya boyattığı saçlarıyla radikal bir değişim yaşayan, hem de saç kesimiyle bu iddiasını devam ettiren Kourtney Kardashian, kısa saç konusunda en güncel ilham kaynaklarından biri. Eğer siz de bu tarz bir farklılık istiyor ve kısa saçla birlikte platin renge de şans tanımayı düşünüyorsanız, mutlaka Olaplex’in bağ kuvvetlendirici ürünlerine göz atmalısınız. 

Özellikle de patentli bağ oluşturma teknolojisinin en yüksek konsantrasyonuna sahip No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment, markanın en çok satan ürünü olmayı başararak saçtaki hasarlı bağları onaran ve saç yapısını koruyan No.3 Hair Perfector, saçlara 2 kat fazla parlaklık, 4 kat fazla nem ve 6 kat fazla pürüzsüzlük sağlayan No. 8 Bond Intense Moisture Mask mutlaka saç bakım rutininizde olmalı. 

Zendaya
Stiliyle bizleri adeta büyülemeyi başaran Zendaya, saçlarında yaptığı değişimle de kısa saçların ne kadar popülerleştiğinin ve bu tarz modelleri daha sık göreceğimizin kanıtı gibi. Yıldızın “butterfly bob” olarak kesimini daha yakından tanımak isterseniz, yazımızı okumak için tıklayın.

BUTTERFLY BOB KESİM NEDİR?

Hailey Bieber
Pek çok trendin arkasındaki isim Hailey Bieber elbette bu listede de karşımıza çıkıyor ve yeni kestirdiği kısa saçlarıyla her görünüme ayak uydurabileceğini kanıtlıyor. Uzun saçlarınız varsa ve kestirmeye cesaret edemiyorsanız, güzel modelin birkaç Instagram fotoğrafına bakmanız yeterli!

Jenna Ortega
Wednesday dizisindeki Wednesday Addams karakteriyle kısa sürede herkesin konuştuğu bir yıldız haline gelen Jenna Ortega, geçtiğimiz Golden Globe ödül töreninde kısa ve hacimli saçlarıyla kırmızı halıda boy göstermişti. Her ne kadar saç stilisti bu görünümü elde etmek için Fekkai marka hacim spreyi kullansa da siz de We Are Paradoxx Volume Spray ile aynı modeli elde edebilirsiniz.

Chiara Ferragni
Neredeyse onu tanıdık tanıyalı uzun saçlarıyla karşımıza çıkan Ferragni, lob kesimin çekim gücüne kapılan isimlerin başında geliyor. Genellikle düz olarak kullanmayı tercih ettiği kısa saçlarına bazen de dalgalandırarak hareket kazandırıyor. Özellikle yaklaştığımız yaz ayları için son derece fresh ve cool bir saç kesimine sahip değil mi sizce de?
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ