Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RACHEL ARAZ TEN MAKYAJINDA HANGİ FONDÖTENLERİ KULLANIYOR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE FOUNDATION
NARS
Yüksek Kapatıcılık Sağlayan Mat Bitişli Fondöten
2.100,00 TL

Ten Makyajı

RACHEL ARAZ TEN MAKYAJINDA HANGİ FONDÖTENLERİ KULLANIYOR?

  • Eylül 01, 2023

Cilt güzelliğini fondötenlerle destekleyen Rachel Araz’ın bu konuda güvendiği ürünler sizce hangileri? Cevabı merak ediyorsanız, şimdi keşfetme zamanı!

 

Eskiden fondötenler, genellikle sadece ciltteki kusurları örtmek için formüle edilirken, artık bununla birlikte bakım yapan versiyonları da mevcut. NARS’ın yeni nesil fondötenleri ise cildin kendi ışıltısını da ön plana çıkarmayı destekliyor ve bunu yaparken de önemli faydalar sunuyor. Rachel Araz’ın ise bu aşamada tek bir favorisi yok. O halde kendisinin ten makyajında tercih ettiği ürünleri keşfetmeye ne dersiniz?

NARS Light Reflecting Fondöten
Rachel Araz bu fondöteni “Cildimin Işığı” olarak tanımlıyor. Gerçekten de bu etkiyi verecek bir ürün çünkü 6 haftalık günlük kullanımdan sonra, makyaj temizlendikten sonra bile cildin netliğini gözle görülür şekilde artırma gücüne sahip. Ayrıca Light Reflecting Complex sayesinde cilt yüzeyindeki parlaklığı hedef alarak ışığı prizma gibi yansıtıyor. Cilt bakımını makyajla birleştiren bu yenilikçi fondöten, kusurları anında ortadan kaldırıyor, cildi pürüzsüzleştiriyor, koyu lekeleri ve kızarıklıkları gizliyor.

NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30
Cildinizde yokmuş gibi duran ürünlerden hoşlanıyorsanız, Rachel Araz gibi bu fondöten de sizin favoriniz olabilir. Aslında fondötenden çok kendisi bir BB krem. İçerisinde ise SPF30 güneş koruma özelliği mevcut. Yani yaz-kış güvenle kullanabilirsiniz. Araz’ın 10 senedir vazgeçilmezleri arasında yer alan Pure Radiant Tinted Moisturizer, cilt yüzeyinin anında pürüzsüz  görünmesine yardımcı olurken, gözenek ve çizgi görünümünü azaltıyor. 4 hafta içinde cilt tonunu eşitlemeye yardımcı oluyor ve uzun süreli kullanımlarda koyu lekelerin azalmasını sağlıyor. 

NARS Soft Matte Complete Fondöten
Hepimiz zaman zaman o “porselen” ten görünümünden hoşlanırız değil mi? İşte bunun formülünü Soft Matte Complete Fondöten sunuyor. Rachel Araz özellikle özel gecelerde bu fondöteni kullanmayı tercih ediyor. Pürüzsüz bir görünüm sağlıyor ama bunu çok doğal bir şekilde yapıyor. 16 saate kadar kalıcı ve Hydramatte Balancing Complex sayesinde fazla sebumu dengeliyor. Ciltte pürüzsüz bir doku bırakarak ikinci bir cilt hissi yaratıyor. Eğer aradığınız yumuşak mat bir bitişle birlikte pürüzsüzlükse, Soft Matte Complete Fondötene bir şans verebilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ