Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SEYAHAT ÇANTANIZDA OLMASI GEREKEN 5 SAÇ BAKIM ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
845,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
845,00 TL
No. 3 HAIR PERFECTOR
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici ve Saç Kusursuzlaştırıcı
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
BOND MAINTENANCE SYSTEM TRAVEL TRIO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici & Saç Kusursuzlaştırıcı Üçlü Seyahat Bakım Seti
3.180,00 TL
ICONIC STYLING DUO
OLAPLEX
Saçları Şekillendirirken Etkili Bakım Yapan Bağ Güçlendirici İkonik İkili
2.980,00 TL

Yaz Aylarında Saç Bakımı

SEYAHAT ÇANTANIZDA OLMASI GEREKEN 5 SAÇ BAKIM ÜRÜNÜ

  • Haziran 12, 2023

Seyahat ya da plaj çantanızda olması gereken, yaz aylarında saçlarınızı koruyacak, bakım yapacak ve şekillendirecek ürünleri derledik.

Kimileri sezonu çoktan açarken, kimileri için henüz deniz, kum ve güneş tatili başlamadı ve planlar yapılmaya devam ediyor. Yaza merhaba dememizin ardından daha hafif ürünlerle makyaj yapmaya eğilim gösterirken, cilt bakım rutinimizin demirbaşları arasında güneş kremleri yer alıyor. Peki, ya saçlar? 

Yaz sıcağından büyük ölçüde etkilenen saçlar, nem kaybedebiliyor, daha çok elektriklenebiliyor ve eğer işlem görmüşse kuruyup rengini kaybedebiliyor. Biz de bu durumu tersine çevirebilmeniz için Bu yaz aylarında sahip olmanız gereken en iyi saç bakım ürünlerini sizin için bir araya getiriyoruz.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo
100 ml boyu ile seyahat dostu bir seçenek de sunan Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo, saçlarınızı yıkarken gerekli bakımı yaparak saçlarınızın çok daha parlak ve sağlıklı olmasına yardım ediyor. Saçtaki kırılmaları azaltması, saçı derinlemesine nemlendirmesi ve elektriklenmeyi önlemesi ise özellikle yaz aylarında tam olarak saçların ihtiyacını karşılamaya yönelik.

Olaplex No. 5 Bond Maintenance Conditioner
Şampuan adımının ardından saç kremini es geçmek olmaz. Havuz ya da deniz sonrası birbirine karışan saçlara adeta ilaç gibi gelecek bu saç kremi, saçların daha kolay taranmasını sağlarken saçı derinlemesine nemlendiriyor. Daha parlak, canlı, sağlıklı ve güçlü saçlar ortaya çıkarıyor.

Olaplex No.3 Hair Perfector
Sayahat dostu boyuyla saç bakımınızı aksatmamanızı sağlayan bir başka Olaplex ürünü ise ikonik No.3 Hair Perfector. Markanın en çok satan ürünü olmayan başaran bu saç kusursuzlaştırıcı, özellikle güneş, boya ve ısı gibi faktörlerden dolayı yıpranmış, hasar görmüş tüm saçlar için etkili ve güçlü bir bakım sunuyor. Tatile gittiğinizde mutlaka haftada 1 yapmanız gereken bir bakım. Çünkü hasarlı bağları onararak ve saç yapısını koruyarak saçın sağlıklı görünümünü ve dokusunu geri kazandırıyor. Üstelik bunu sadece 20 dakikada yapıyor. 

Olaplex No.7 Bonding Oil
232 dereceye kadar UV/ısı koruması sağlayan Olaplex No.7 Bonding Oil, deniz ya da havuz başında kuruyan saçlarınıza bakım yapmak için kurtarıcı bir ürün. Hem boyu küçük olduğu için rahatça istediğiniz yere taşıyabilirsiniz hem de az miktarda ürün saçınızı parlatıp sağlıkla ışıldamasına yetiyor. Üstelik saçta yağlı bir görünüm de bırakmıyor.

Olaplex No.6 Bond Smoother
Eğer kuru, boyalı ve kimyasal işlem görmüş saçlarınız varsa, bu ürün yüksek konsantre formülüyle saçları etkileyici şekilde nemlendiriyor. Her ne kadar saç şekillendirici olsa da yoğun bir saç bakımı da sağlamış oluyor. 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltırken, bu ürünü sürdükten sonra saçlarınızı kendi haline kurumaya bırakırsanız, bukleleri de yumuşak bir şekilde belirginleştiriyor. Özellikle dalgalı ve kıvırcık saçlarınız varsa, ya da saçlarınızı şekillendirirken nemini de korusun istiyorsanız, tatillerde No.6 Bond Smoother’ı bakım rutininize mutlaka dahil etmelisiniz. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ