Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SOFIA RICHIE’NiN ISLAK GÖRÜNÜMLÜ TOPUZUNU KEŞFEDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
REPAIR GAME CHANGER HAIR MASK
WE ARE PARADOXX
Yoğun Onarıcı Mucize Etkili Vegan Saç Maskesi
1.940,00 TL 1.550,00 TL
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
MOISTURE HANGOVER HAIR ELIXIR
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Nemlendirici Vegan Saç İksiri
1.475,00 TL 1.175,00 TL
HAIR REVIVAL 'BACK TO LIFE'
WE ARE PARADOXX
Saçlara Canlılık ve Hayat Veren Bakım Seti
4.890,00 TL 3.912,00 TL
REPAIR YOUR HAIR KIT
WE ARE PARADOXX
Saçları Yeniden Yapılandıran & Onaran Bakım Seti
4.210,00 TL 3.368,00 TL
REPAIR & KEEP IT CLEAN KIT
WE ARE PARADOXX
Kusursuz Temiz, Neme Doymuş & Onarıcı Saç Bakım Seti
2.270,00 TL 1.816,00 TL
RESET YOUR HAIR KIT
WE ARE PARADOXX
Saçlarını Yeniden Yapılandıran Bakım Seti
4.210,00 TL 3.368,00 TL

Saç Bakımı

SOFIA RICHIE’NiN ISLAK GÖRÜNÜMLÜ TOPUZUNU KEŞFEDİN

  • Ekim 13, 2023

Göz alıcı saçlarıyla en popüler ilham kaynaklarından biri olan Sofie Richie, viral olan topuz videosuyla da bu tutumunu sürdürüyor.

Son zamanların “It-girl” olarak adlandırılan popüler ismi kim diye sorulsa, cevaplar arasında Sofia Richie muhtemelen ilk sıralarda yer alır. Sessiz lüks trendinin de öncülerinden biri olan Richie, özellikle de muhteşem düğünüyle adından sıkça söz ettirmeyi başarmış, kısa zamanda en az Hailey Bieber ve Kendall Jenner kadar stiliyle öne çıkacağının sinyallerini vermişti.

Ancak hakimiyet kurduğu tek konu elbette ki moda değil. Hem minimal makyaj görünümleri hem de güçlü sarı saçlarıyla da kendisine hayran olduğumuzu belirtmeliyiz. En son yayınladığı topuz videosu ise kısa sürede viral olarak  hemen hemen herkesi etkisi altına aldı. Peki, bu videodaki ıslak topuz görünümü nasıl elde edilir?

Sofia Richie’nin ıslak görünümlü topuzunu nasıl yapabilirsiniz?
Videoda da belirttiği üzere yaptığı ıslak topuz, Sofia Richie’nin embel kız saç modeli. Yani çok uğraş gerektirmeden şık bir görünüm oluşturmak anlamına geliyor. 

Richie, duştan çıktıktan sonra ıslak saçlarına durulanmayan ürünler uygulayarak bu topuzu hayata geçiriyor. Saçlarını taradıktan sonra saç jölesi yerine Christophe Robin Regenerating Mask isimli maskeyi uyguluyor. Burada önemli olan nemlendirici ya da onarıcı özellikte bir ürün kullanmak.

İlk adım
Sofia Richie topuzu için ilk önerimiz We Are Paradoxx Repair Game Changer Hair Mask… Bu maske bütün gün saçta bekletilebildiği için tam olarak da bu topuz modeline uygun. Donuk, hasar görmüş ve kuru saçları hayata döndüren maske, Argan yağı, Hindistancevizi yağı ve E vitamini ile kuru, yıpranmış saçların yenilenmesine yardımcı oluyor. Elektriklenmeyi gideriyor ve saçları parlaklaştırıyor.
Repair 3-in-1 Conditioner ise kullanabileceğiniz bir başka ürün. Hem onarıcı maske hem de şekillendirici balsam olarak kullanılabilen bu çok amaçlı saç kremi, onarılmış, yumuşak, sağlıklı, parlak ve ipeksi saçlar elde etmenizi sağlıyor. . Saçlara müthiş nem ve yumuşaklık verirken, içeriğindeki İrlanda yosunu özü saç tellerini iyileştirmeye ve güçlendirmeye yardımcı oluyor.

İkinci adım
Maskeyi uyguladıktan sonra Sofia Richie, Oribe Matte Waves Lotion kullanarak ürünü bir nevi saça kitlediğini ifade ediyor. Ardından da saçlarını sıkıca toplayarak bir balerin topuzu haline getiriyor.
Kendisi krem formunda bir ürün seçse de, aynı etkiyi We Are Paradoxx Hangover Hair Elixir kullanarak da elde edebilirsiniz. Bu ürün durulama gerektirmiyor, saçlara parlaklık ve nem veriyor. Özellikle donuk, yıpranmış ve cansız saçları canlandırıyor. Donuk, kuru saçlara parlaklık katarak elektriklenmeyi yok ediyor.

Sofia Richie topuzu yaparken dikkat etmeniz gerekenler
- Bu ürünler ıslak saça uygulandığı için ve ıslak saç daha hassas olduğundan mümkün olduğu kadar sert hareketler ve çok sıkı toplamaktan kaçınmalısınız.

- Kepek probleminiz varsa veya saçlarınız ince telliyse, uyguladığınız ürünleri saçınızda çok uzun bekletmemeniz gerekebilir. Ayrıca saçlarınızın ağırlaşmaması ve ürünlerin birikme yapmaması için az miktarda ürün kullanmalısınız.

- Sofia Richie her ne kadar ıslak saçına bu topuzu yapsa da, aynı görünümü yıkanmamış ve kuru saçlarınıza da yapabilirsiniz. Böylece kullandığınız ürünler hem gün içinde saçınıza bakım yapar hem de günün sonunda saçınızı yıkayarak güzelce arındırabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ