Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZE SAĞLIKLI & GÜÇLÜ SAÇLAR HEDİYE EDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SMOOTH YOUR STYLE HAIR KIT
OLAPLEX
Saç Pürüzsüzleştirici & Onarıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
2.640,61 TL 2.240,00 TL

Saç Bakımı

YENİ YILDA SEVDİKLERİNİZE SAĞLIKLI & GÜÇLÜ SAÇLAR HEDİYE EDİN

  • Aralık 11, 2023

2024’e girmeye hazırlanırken yeni yıl hediye telaşınızda Olaplex ile birlikte size harika hediye önerilerimiz var.

Evlerde ağaçlar süslenmeye ve yeni yıl ruhu en güzel şekilde hissedilmeye başlarken, bir de hediye telaşı kaplıyor içimizi. Ailemizi, arkadaşlarımızı, kısacası sevdiklerimizi yeni bir yılın başlangıcında küçük hediyelerle mutlu etmek istiyoruz.  

Bu aşamada hediye seçeneklerinin elbette bir sınırı yok. Hatta EN İYİ YILBAŞI HEDİYE ÖNERİLERİ yazımızı da inceleyerek bambaşka alternatifler keşfedebilirsiniz!

Eğer hem karşınızdakini mutlu edecek hem de etkisini anında görebileceği bir hediye seçmek isterseniz, Olaplex’in yılbaşı ruhuna uygun yeni yıl setleriyle, sevdiklerinizin sağlıklı, güçlü ve bakımlı saçlara sahip olmasını sağlayabilirsiniz. O halde setlere hemen birlikte göz atalım;

Olaplex Smooth Your Style Hair Kit
İçerisinde  No.3 Hair Perfector (30ml) , No.6 Bond Smoother (100ml) , No.7 Bonding Oil (7.5 ml) ve No.9 Bond Protector Nourishing Hair Serum (20 ml) yer alan set, bakım ve şekillendirme adımı için ihtiyaç duyulabilecek ürünleri kapsıyor. 

Setteki her ürün Olaplex'in patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip ve hasarlı bağları onarıyor. Etrafınızda 2024 yılına sağlıklı saçlarla girmesini istediğiniz biri varsa, bu seti kesinlikle değerlendirmelisiniz. Belki sadece sevdiklerinizi değil, kendinizi de bu hediyeyle şımartabilirsiniz!

Olaplex Strong Days Ahead Hair Kit
Sağlıklı saçlar öncelikle duş esnasında yani şampuan ve saç kremi seçimiyle başlıyor. Bu set ise No. 4 Bond Maintenance Shampoo ve No. 5 Bond Maintenance Conditioner ile saçınızı yıkarken bile üstün bir bakım yapmanızı sağlıyor. Setin içerisinde yer alan No. 3 Hair Perfector ise Olaplex’in en çok satan ürünlerinin başında geliyor. 

Olaplex No.3 Holiday Ornament
Yılbaşı ağacına süs olabilecek sevimlilikteki No.3 Holiday Ornament, sınırlı sayıda üretilen harika bir hediye seçeneği. Daha güçlü, gözle görülür şekilde daha sağlıklı saçlar için geliştirilen ve patentli Olaplex Bağ Güçlendirme Teknolojisi ile desteklenen bağ güçlendirici bakımı siz de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. No.3 Hair Perfector boya, ısı, güneş ve çevresel faktörlerden dolayı yıpranmış, hasar görmüş tüm saçlar için uygundur.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ