Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
YUVARLAK YÜZ ŞEKİLLERİ İÇİN SAÇ KESİMLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
GIVE ME A LIFT STYLING KIT
OLAPLEX
Saçlara Hacim Veren İkili Şekillendirme Seti
2.980,00 TL
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
VOLUME SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Vegan Hacim Şampuanı
1.220,00 TL
VOLUME CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Saç Kremi
1.390,00 TL 1.112,00 TL

Saç Bakımı

YUVARLAK YÜZ ŞEKİLLERİ İÇİN SAÇ KESİMLERİ

  • Ekim 17, 2023

Yüz şeklinizi bilmek, güzel bir saç kesimi seçmenin anahtarıdır. O halde yuvarlık yüze sahip kişiler nasıl kesimler tercih etmeli, gelin birlikte inceleyelim.

Saç kesiminin yüzünüze uygun olup olmadığı, görünüşünüzde önemli bir fark yaratabilir. Doğru bir model tercih etmek, yüzünüzü dengeleyecek ve daha fotojenik görünmenizi sağlayacaktır. Farklı yüz şekillerinden biri olan yuvarlak yüzler için ise yüzü daha uzun gösterecek saç kesimleri tercih edilebilir. İşte yuvarlak yüz şekilleri için saç kesimleri arasından öne çıkan modeller…

Yuvarlak yüze saç kesimi ve yuvarlak yüze saç modelleri

Yana Ayrılmış Pixie
Yuvarlak yüzler daha geniş yanaklara ve yuvarlak bir çeneye sahip olma eğilimindedir. Daha uzun bir görünüm yaratmak için, yanlara doğru kakül ya da katlı kısa kesimler tercih edilebilir ki yana ayrılmış pixie kesim de bunlardan biri. 


Hacimli Katlar
Saçlarınızı kısa kullanmak istemeyenler için de elbette farklı seçenekler mevcut. Katlı saç kesimleri ise genellikle çoğu yüz şekli için uygundur. çene hattı çevresinden başlayan katlar yuvarlak yüzleri daha iyi tamamlar. 

Öneri: Katlarınızın hem belirginleşmesini hem de hacimli durmasını isterseniz ısı koruması da sağlayan Volumizing Blow Dry Mist ile doku kazandırabilirsiniz.


Katlı Perçemler
Yuvarlak yüze saç kesimi arayışında olanlar için bir başka önerimiz de yüzü çevreleyen katlı perçemler. Bu, hem dramatik bir saç kesimi yapmanızı gerektirmez hem de havalı şekilde yüzünüze uzunluk kazandırmanızı sağlar. 

Öneri: Perçemlerinizin zaman zaman sönükleştiğinizi fark edebilirsiniz. Böyle zamanlarda anında tazelenmiş bir görünüm için Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo'ya şans vermelisiniz. 


Açılı Lob
Yuvarlak yüz saç kesimleri modelleri incelemesinde yüzü uzun gösteren modeller tercih edilmesi gerektiğini belirtmiştik. Bunlar arasında açılı lob ise kesinlikle etkili sonuç verecek kesimlerden. Önlerden uzun, arkalara doğru kısalan bu saç kesimi, yüzünü uzatmak isteyen yuvarlak yüzler için en doğru kesimlerden biri. 


Yuvarlak yüzler için ünlü saç stilleri
Eğer yuvarlak bir yüze sahipseniz ve ünlü isimlerin saçlarından ilham almak isterseniz, o halde Mila Kunis, Selena Gomez, Emma Stone, Jennifer Lawrence ve Sarah Hyland gibi yıldızları takip edebilirsiniz.

Yuvarlak yüzler için şekillendirme ipuçları
Elbette iyi bir şekillendirme rutini öncesinde saçlarınıza uygun bir şampuan ve saç kremi seçerek işe başlamalısınız. Olaplex ve We Are Paradoxx’un farklı saç tipleri için sunduğu seçenekler arasından size uygun olanlarla başlangıç yapabilirsiniz.

Yuvarlak yüzler için şekillendirme aşamasında saçı ortadan ya da geniş bir şekilde yandan ayırmak, katlı kesim yaptırdıysanız hacimli görünmesi sağlayacak ürünlerden destek almak, saç kesiminizin ön plana çıkmasını sağlar. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ