Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BAHARA YAKIŞAN PARFÜMLER HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ZEN (100ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.450,00 TL 4.360,00 TL
ZEN (50ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
3.950,00 TL 3.160,00 TL
THE FAVOURITE EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum – Çiçeksi Odunsu
7.780,00 TL
GINZA 90 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.950,00 TL 4.760,00 TL
GINZA 50 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
4.250,00 TL 3.400,00 TL

Parfüm

BAHARA YAKIŞAN PARFÜMLER HANGİLERİ?

  • Temmuz 05, 2020

Özellikle çiçeksi parfümler çiçek kokuları, baharı yansıttığı için bu mevsimde öne çıkıyor. Bahara yakışan 10 parfümü sizin için bir araya getirdik.

1) Shiseido Ginza

148 yıl önce Shiseido’nun hikayesinin başladığı, Tokyo’nun kalbinin attığı yer olan Ginza’dan adını almıştır. Markaya göre, Batı'da koku bir baştan çıkarma aracı olarak kabul edilirken, Japonya'da daha kişisel ve manevi bir anlam kazanıyor. Bu felsefeden yola çıkan Shiseido, Ginza ile kadınlığı yücelten bir koku sunuyor. Hafiflik ve parlaklık, kırılganlık ve güç, sağduyu ve tutku, kokunun simgelediği nitelikler. 

Ginza, odunsu-floral notalara sahip adeta bir çiçek buketi. Paçuli, sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorları… Ginza, kişiliği sihirli bir güce dönüştüren özel bir parfüm.

2) Shiseido Rising Sun
Shiseido Rising Sun canlılık veren doğal çiçeksi kokusuyla, iddiayı ve çekiciliği bir arada sunuyor. Parfümde üst notalarda limon ve deniz akorları yer alıyor. Orta notalarda, YlangYlang, gül, yasemin var. Alt notalarda ise Hindistan cevizi, erik, misk, kaşmir ağacı bulunuyor.

Bu parfüm ile ruhunuzda güneş açacak!

3) Penhaligon’s Iris Prima
Parfümör Alberto Morillas tarafından 2013 yılında yaratıldı. İngiliz Ulusal Balesi’nde ilhamını alan parfümdeki süet benzeri deri notası bale ayakkabısını temsil eder ve sandal odunu ile benzoin notaları da ışıklı dokunuşları ile eski tiyatroların ruhunu ortaya koyar. 

Iris Prima EDP içeriğindeki ışıltılı pembe bibere turunçgillerin tazeliği eşlik ederken, duygusal yasemin sambacı toz irisin kaprisli balerini ile bir dansa başlar.

Keskin, büyüleyici, sıcak ve iz bırakan bir parfüm.

4) Penhaligon’s Blasted Bloom 
Özgür bir ruhu temsil eden Penhaligon’s Blasted Bloom, enerji ve ihtişamı, saflığı ve zenginliği bir şişede birleştiren eşsiz bir parfüm.

Gül, pembe biber, yabani çilek, yosun, misk ve sedir notalarından oluşan koku, çiçeksi oryantal ama aynı zamanda çok taze!

5) Penhaligon’s The Favourite
Hafif çiçeksi, hafif pudralı, odunsu notalara da sahip son derece kadınsı ve çekici bir parfüm. Bu bir kokudan daha fazlası… Misk ve sandal ağacının güneş ışığı ve pudramsı notaları mimoza ile buluşunca neşe ve mutluluk getiriyor. 

Parfümdeki diğer notalar arasında bergamot, yasemin ve mandalina da bulunuyor. 

6) Serge Lutens La Vierge De Fer

Aldehit, zambak, yasemin, tütsü, sandal ağacı, armut ve beyaz misk içeren kadınsı ve naif bir koku. Beyaz çiçek kokusunun yoğun olarak hissedildiği parfüm, çiçeksi koku ailesine ait haliyle. 

Hem erkek hem kadınlar için tasarlanan La Vierge De Fer, oldukça feminen ve kadınlar için daha ideal bir koku olarak görünüyor. 

Muhteşem, sofistike ve çok tatlı hisler uyandıran harika bir çiçek kokusu ararsanız bu parfüm size göre!

7) Serge Lutens Nuit De Cellophane

Yasemin, mandalina ve Çin osmanthusu notalarıyla sizi keyifli bir seyahate çıkarıyor. Çiçeksi koku ailesine ait olan parfüm, etrafınıza ferahlık saçacak.

Hem erkekler hem kadınlar için bu parfüm soğuk kış günlerinde yazı, sıcak yaz günlerinde taze bir ilkbahar sabahını anımsatıyor. O kadar naif ve hassas... Işıltılı, meyvemsi ve nazik bir ruha bürünmüş oldukça ilgi çekici bir parfüm.

“Daha önce osmanthus çiçeği koklamış mıydınız? Beyaz veya turuncumsu bir çiçektir. Sımsıkı salkımları ile mandalinamsı bir yasemin kokusu yayar çevresine... Sıcak bir yaz gününde ferahlık saçar.” - Serge Lutens

8) Serge Lutens Fleurs D'Oranger

Portakal çiçeği, Mısır yasemini, beyaz gül notalarıyla kült, klasik ve rafine bir parfüm. Çiçeksi parfümlerin en güzellerinden... Ne çok feminen ne de maskülen. 

Hem kadınlar hem erkekler kullanabilir. Sorunsuz bir koku, mutluluğun kokusunu arıyorsanız bu parfüm tam size göre.

9) Serge Lutens Clair De Musc

İris, misk, portakal çiçeği esansı ve bergamot notaları içeriyor. Bu parfüm oldukça ilginç bir kokuya sahip. Hiç olmadığı kadar hafif, yumuşak bir dokunuşun hissi gibi sizi sarıp sarmalıyor.

 “Hiç olmadığı kadar hafif, yumuşak bir dokunuşun hissi gibi... Misk, aya duyduğu hayranlık ile gece karanlığında hakimiyetini kuran kurtlara meydan okuyor.” - Serge Lutens

10) Penhaligon’s Equinox Bloom 

Mevsim geçişini simgeleyen özel bir parfüm. Tipik bir İngiliz. Bahardan kışa, kıştan bahara dönüşü temsil eden bu koku, portakal çiçeği, yasemin ve neroli ağırlıklı. Dip notalarında şeker aroması da var. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ