Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BU BAHAR EN ÇOK GÖRECEĞİMİZ RUJ TONLARI NELER?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ruj

BU BAHAR EN ÇOK GÖRECEĞİMİZ RUJ TONLARI NELER?

  • Temmuz 17, 2020

En sevdiğimiz bahar, ilkbahar! Canlı renkler, tazelenen bedenler, detoks gıdalar, yeni giysiler, yeni trendler… Bu liste uzar gider! Biz elbette ilk olarak makyaj çantalarımızı yeniledik. İlk sırayı da rujlara verdik! Belki merak etmişsinizdir, bu bahar en çok hangi rujları süreceğiz?
 

 

1) Canlı kırmızı

 

Klasik kırmızı rujun modası asla geçmez. Temiz bir yüz, kiraz dudaklar ve gayet zahmetsiz toplanmış saçlar, favori görünümümüz. Celine’nin modellerinde olduğu gibi… 
 

Herkese yakışacak kırmızı rujlar!

Nars Pure Matte Lipstick Amsterdam (şarap kırmızısı)Vesuvio (kan kırmızı), Moscow (çilek kırmızısı)Nars Semi Matte Lipstick Jungle Red (vintageı kırmızı)Nars Velvet Matte Lip Pencil Dragon Girl (canlı kırmızı), Make Up For Ever Artist Plexi Gloss 403 (kırmızı), Shiseido Perfect Rouge RD514 Dragon (klasik kırmızı).

 

2) Fuşya

 

Bizce pembenin en cool hali, fuşya! Marchesa’da bu sezon podyumda fuşya renk ruj sürmüş modelleri ile bizi büyülemişti. Eğer pembe ile ısınma turlarındaysanız, şanslısınız! İşe fuşya renk ruj ile başlayın. 

 

Esmerseniz, morumsu fuşyalara yönelin. Buğday tenliyseniz canlı fuşyalar, beyaz tenliyseniz açık renk fuşya rujlar size mükemmel olacaktır!
 


Bu rujlara bakın!

Nars Semi Matte Lipstick Funny Face, Schiap (Rihanna’nın favorisi)Nars Pure Matte Lipstick CarthageNars Satin Lip Pencil Yu, Make Up For Ever Artistv Plexi Gloss 209Make Up For Ever Rouge Artist Intense Lipstick 36Shiseido RS320 fuşya rujlara bakmanızı tavsiye ederiz.

 

 

3) Koyu vişne

 

Koyu renk ruj nereden mi çıktı? Givenchy’den! Bahar ile bu rengin nasıl bir ilişkisi olabileceğini sorgulayabilirsiniz ama Givenchy yaptıysa siz de yapın; mürdüm, koyu vişne, bordo rujlarınızı yine göz önünde bırakın.

 

Kahve tabanlı koyu rujlar esmerlere çok yakışırken, soğuk alt tonlar beyaz tenlilere çok yakışır. Buğday tenlilere ise hepsi yakışır!

 

Nars Audacious Ingrid ve Nars Pure Matte Lipstick Volga (Lana Del Rey’in ruju)Nars Velvet Matte Lip Pencil Cruella koyu rujların en ikonik olanlarıdır. Bu rujları makyaj çantanıza mutlaka dahil edin!

 

4) Mor

 

Pembe ve kırmızı standart, turuncu yaz rengi, mor ise sofistikedir! Mor bir ruju sadece maskara sürülmüş bir göz makyajı ile tamamlayın, en güzeli budur. Üstelik morla ilgili bir sır verelim mi? Mor ruj, her cilt tonuna çok yakışır!

 

Nars Pure Matte Lipstick La Paz rujumuzu gördünüz mü? Kendisi Jessica Alba’nın da favorilerinden olur. Nars Audacious Liv ise herkesin bayıldığı bir patlıcan morudur.
 


 


5) Pastel renkler

 

Pastel renkler, koyu rujlara elbette güzel bir alternatif. Üstelik çok romantik göründükleri de bir gerçek! Tabii pastel rujları Jeremy Scott gibi neonlarla kombinlerseniz başka!

 

Make Up For Ever Rouge Artist Lip Palette’in 1 numarası pastel 5 renk ruj barındırıyor içinde. Pembeden şeftaliye güzel bir geçiş isterseniz, bu ruj paletine mutlaka göz atın!

 

6) Gül Pembe

 

Balerin babetleri, uçuşan elbiseler ve köpüklü bir şampanyanın ruj versiyonu!

Dolce & Gabbana’da görüldüğü gibi yumuşak, kadınsı, eğlenceli ve tamamen zahmetsiz bir renk. 

 

Make Up For Ever Pink Fever Artist Lip Balm ve Lip Blush rujlarını gördünüz mü? Bunlar, markanın en yeni pembe serisi ve sınırlı sayıda!
 

 

7) Kahverengi

 

İlginç ama öyle! Açık, koyu ya da orta şekerli… Kahve tonlarındaki rujlar özellikle Kenzo’da baştacı edilmişti. Siz bu renge ısınamam diyorsanız, nude bejler, nude kahveler, kahve tabanlı rujlara kayabilirsiniz tabii.

 

Bizim en sevdiklerimizden biri Nars Banned Red! Kahve alt tabanlı nefis bir kırmızı! Siz daha fazlasını görmek için ruj sayfamıza tıklayın!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ