Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BU SEZONUN FAVORİ RUJLARI BELLİ OLDU!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL

Ruj

BU SEZONUN FAVORİ RUJLARI BELLİ OLDU!

  • Temmuz 07, 2020

Mevsim geçişlerinin en güzel yanlarından biri de yeni koleksiyonlar, yeni dokular ve yeni renkler elbette... ‘Yeni’ yi karşılamak hep çok heyecan verici, öyle değil mi? Nars’ın ikonik kalem ruj serisi Velvet Matte Lip Pencil’lara nihayet yeni renkler geldi. Uzun zamandır bekliyorduk! Bu renklerden en az birkaç tane fenomen çıkacak kesinlikle. O kadar iddialıyız!

 

Haydi gelin; trendlere ve öngörülere göre belirlediğimiz, makyaj çantamızın şimdiden demirbaşı olan 5 yeni ruja bakalım. Bu arada bu rujların hepsi de Velvet Matte kalem ruj serisinden.

 

 

BRONZ TENDE EFSANE! Get Off: Pembe bej rengiyle çok nude ama aynı zamanda dikkat çekecek kadar da iddialı. Bronz tende deneyin, bu renge aşık olacaksınız. Bizce tam yaz tengi.

 

YILIN RUJU! Do Me Baby - Sıcak Erik Rengi: Yılın ruju! Dolce Vita’nın tahtını kapmaya çalışıyor! Şimdiden ünlüler, makyaj artistleri için vazgeçilmez oldu bile. Muhteşem bir rengi var... Dolce Vita gibi herkeste duruşu farklı. Kesinlikle makyaj çantalarında olmalı! Yazla sezonu açıyor ama bu ruj tüm mevsimlerin rengi.

 

GELİN MAKYAJLARININ VAZGEÇİLMEZİ OLDU BİLE! Intriguing - Pembe Gül Rengi: Diğer pembeleri sildi geçti! Nude pembe ruj kategorisinde zirveye oturdu. Şimdilerde gelin makyajlarının en favorisi o. Koyu göz makyajlarının, nude makyajların tamamlayıcısı. Tam bir joker!

 

 

YAKINDA BU RENK PATLAYACAK! Lonely Heart - Çikolata Kahve: Yazın koyu renk sürülmez mi? Elbette bu tabular geride kaldı. Gayet de koyu renkler yazın da sürülüyor artık. Ama bu renk özellikle sonbahara doğru büyük patlama yapacak, ayak sesleri şimdiden geliyor. Demedi demeyin! Esmerler, buğday tenliler bu rengi kaçırmayın. 

 

TAM BİR YAZ RENGİ! Famous Red - Canlı Mercan: Yazın en en en en sevilenlerinden biri olacak! Sür ve çık! Enerjik rengiyle ten renginizi daha sağlıklı ve canlı gösteriyor. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ