Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLDİNİZİ PÜRÜZSÜZ GÖSTERECEK MAKYAJ BAZLARI HANGİLERİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Makyaj Bazı

CİLDİNİZİ PÜRÜZSÜZ GÖSTERECEK MAKYAJ BAZLARI HANGİLERİ?

  • Temmuz 05, 2020

Makyaj bazları cildinizi pürüzsüzleştirme gibi olağanüstü bir göreve sahiptirler. Böylece cilt sorunlarını daha fazla makyaj yapmak zorunda kalmadan kolayca kapatabilirsiniz. Sıra makyaja geldiğinde ise gün içinde gün boyu kalıcılığın ve güzel görünümün ne demek olduğunu çok net farkedebilirsiniz.

İşte, cildi pürüzsüzleştiren 3 makyaj bazı:


Mimik çizgileri ve ince kırışıklıkları görünmez kılmak için

Nars Instant Line&Pore Perfector


Bu düzeltici bir harika! İnce çizgi ve gözenekleri doldururak cildi makyaj için pürüzsüz bir zemin haline getirir ve üstüne uygulanan kapatıcı ve/veya fondötenin de kusursuz görünmesini sağlar. Tüm yüzde kullanılabilir, göz çevresi dahil.

Geniş gözeneklerin, mimik çizgilerinin üzerine sürüp, sonra makyajınızı rahatlıkla yapabilirsiniz. Farka inanamayacaksınız! İçeriğindeki hyalüronik asit, alameti farikası. Bu sayede çizgi, kırışıklık ve gözenekleri mükemmel şekilde dolduruyor. Ayrıca vitamin A, C ve E ile zenginleştirilmiştir. Ürün, cildi düzgünleştirerek pürüzsüz bir zemin yaratır


Gözenekleri küçültmek ve cildi matlaştırmak için

Shiseido Pore Smoothing Corrector


Pore Smoothing Corrector, genişlemiş gözenekleri küçültür. Mat ve mükemmel şekilde eşit dokulu bir cilt yaratır. Gözenekleri ve parlaklığı düzeltir. İnce çizgilerin görünümünü en aza indirgemek için Dual Optimizing Powder ve ipeksi, uzun süre kalıcı bir mat görünüm için Oil-Absorbing Powder içerir.

Üzerine Shiseido Perfect Refining Foundation SPF15 uygulayarak, göze çarpan gözenekleri, akne izlerini ve cilt pürüzlerini anında görünmez kılabilirsiniz. Bye bye gözenek görünümü! Fondöten ve pudra altına ya da tek başına cildi matlaştırmak için kullanılabilir.

 

Donukluk ve kızarıklık sorununu azaltmak için

Shiseido Refining Makeup Primer SPF15


Refining Makeup Primer SPF15, güzel, doğal görünümlü bir makyaj için cildi hazırlar ve kusurları siler. Fondötenin kalıcılığını arttırır. Cildi yumuşak ve aydınlık bırakır. İnce çizgileri flulaştırır, donukluk, kızarıklık ve eşitsizlikleri yok eder. Tek başına ya da fondöten ve pudra altına uygulanabilir.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ