Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
CİLT BAKIM RUTİNİ NASIL OLMALI?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
CLARIFYING CLEANSING FOAM
SHISEIDO
Tüm Ciltler İçin Arındırıcı Köpüren Temizleyici
2.250,00 TL
LIGHT REFLECTING MULTI-ACTION TREATMENT LOTION
NARS
Ultra Nemlendirici & Cildin Işığını Ortaya Çıkaran Bakım Losyonu
2.030,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL

Cilt Bakım

CİLT BAKIM RUTİNİ NASIL OLMALI?

  • Haziran 26, 2020

Güzel bir cilde sahip olmak için ona iyi bakmalısınız. İyi bakım, çok fazla ürün kullanmak değil, doğru bakım ürünleri ve cilt bakım rutini sırası ile doğru bakımı yapmaktır. Detaylara geçelim mi?

Çok fazla cilt bakım ürününüzün olması önemli değildir, önemli olan sahip olduğunuz ürünleri doğru kullanmanızdır. Bu, cilt bakım ürünlerinden alacağınız verimi doğrudan etkiler. Ürünleri doğru sırayla kullanmak bu yüzden önemlidir. Günlük bakım rutini sıralaması ‘temizleme (temizleyici/tonik), nemlendirme (serum/nemlendirici) ilkesine dayalı olmalıdır. Gündüz ve gece aynı sıralamayı takip edebilirsiniz. 
 

Cilt bakım rutini oluşturma aşamasında nelere dikkat edilmeli? Günlük yüz bakımı nasıl yapılır ?

Kendinize günlük yüz bakımı rutini oluştururken mutlaka serum, nemlendirici ve güneş kremi adımlarını uygulamalısınız. Akşamları ise gündüz SPF içeren güneş kremi kullandığınız için önce temizleme yağı kullanmalı, ardından cildinize uygun başka bir temizleyiciyle temizlik adımına devam etmelisiniz. 

Cilt bakım rutini nasıl olmalı? Cilt bakım rutini sırası 

1) Temizleme işlemine, sabah cilt tipinize uygun yumuşak bir temizleyici ile başlayın. Akşam, sabah ile aynı yumuşak temizleyiciyi kullanabilirsiniz. Shiseido Clarifying Cleansing Foam, pürüzsüz ve ışıltılı bir cilt için kirliliğe neden olan tüm makyaj, yağ ve ölü deri kalıntılarını nazikçe temizleyen ve bu sırada cildin nemini de koruyan kremsi, zengin yapılı köpüren bir temizleyicidir. Cildin sağlıklı, berrak ve temiz olmasını sağlayan bu temizleyiciyi 20 yaşından itibaren herkes kullanabilir. Tüm cilt tipleri için formüle edilmiş ve 'InternalPowerResist' teknolojisine sahip olan bu temizleyici, cildi yumuşatırken aynı zamanda güçlendirir ve kirliliğin giderilmesine yardımcı olur.

 

2) Cildi tonikle silmek, temizleme işleminin ikinci adımıdır. Tonik, temizleyiciyi destekler, gözeneklerin nefes almasını ve sıkılaşmasını sağlar. Nars Light Reflecting Multi-Action Treatment Lotion, ultra nemlendirici ve ferahlatıcı çok etkili bakım losyonudur. Cildi pürüzsüzleştirir ve nemlendirirken ciltteki ölü derileri nazikçe temizleyerek cildi de yumuşatır. Nars'a özel Light Reflecting Complexile formüle edilmiştir; cilde yoğun nem ve mineraller sağlarken cildin aydınlık görünümünü arttırır.

 

3) Özel bir ürün kullanıyorsanız, sıra ona geldi. Sorunlu bölgelere odaklı ürününüzü kullanın. Sivilce, leke, kızarıklık gibi. Örneğin, Shiseido White Lucent Brightening Gel Cream  cilt için canlandırıcı ve lekelere karşı cildi aydınlatıcı özellik taşıyan jel kremdir. Yeni leke oluşumuna karşı ciltte bariyer oluşturur. Kuruluktan kaynaklanan ince çizgilerin oluşmasını önlemek için cildi 24 saat nemli tutar.

 

4) Serum kullanıyorsanız onunla devam edin. Serumlar konsantre ürünlerdir, emilimleri çok iyidir. Üzerine sürülen ürünün etkinliğini arttırırlar. O yüzden nemlendiriciden önce mutlaka serum kullanın. Size bu noktada özel bir önerimiz var: Ultimune. Ultimune, Shiseido’nun tam 20 yıllık çalışmasının bir sonucudur. Ultimune’un bu kadar özel ve eşsiz kılan şey ise; cildin savunma gücünü arttırmasıdır. Cilt fonksiyonlarının en iyi potansiyele ulaşmasına, cildinizin tıpkı doğduğunuz andaki gibi göz alıcı, pürüzsüz, esnek ve genç görünmesine yardımcı olur. Ultimune’u 1 ay boyunca düzenli kullandığınızda çizgilerinizi azalttığını, renk tonu eşitlenmiş parlak yani sağlıklı bir ten elde ettiğinizi, üzerine uygulanan serum ve kremlerin etkisini arttırdığını göreceksiniz.

 

5) Nemlendiricinizi Ultimune’dan sonra tüm yüz, boyun ve dekoltenize uygulayın. Gündüzleri SPF’li bir nemlendirici; akşamları güçlü ve hedefe yönelik nemlendiriciler uygulayın. Sabah ve akşam tek ürün kullanacaksanız Shiseido Advanced Super Revitalizing Cream’i kullanabilirsiniz. Bu krem, nemsizlik, ince çizgiler ve eşit olmayan cilt tonu gibi erken yaşlanma belirtilerine karşı 24 saat bakım sunan erken yaşlanma karşıtı süper canlandırıcı kremdir. 30’lu yaşlarında erken yaşlanma etkilerinden şikayeti olan, sabah-akşam tek bir ürün ile bakım rutinini tamamlamak isteyen tüm kadınlar için idealdir.

6) Haftada 1 ya da 2 kez cildinizi ödüllendirin. Güzel bir nemlendirici maske kullanın. Shiseido Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask siz uyurken cildinize nem ve ışıltı verir. Sabaha taptaze ve nemli bir ciltle uyanmanızı sağlar.

 

İLGİLİ HABERLER

CİLDE IŞILTI KAZANDIRAN SERİ: POLAAR NORTHERN LIGHT

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ