Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇOK YAĞLI CİLTLER İÇİN FONDÖTEN ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Fondöten

ÇOK YAĞLI CİLTLER İÇİN FONDÖTEN ÖNERİLERİ

  • Haziran 30, 2020

Kusursuz bir cilt için gerekir? Fondöten! Ama önemli bir püf noktasını unutmamak gerekir: Doğru cilt tipine uygun fondöten seçimi. Ancak böyle kusursuzluğa ulaşabilirsiniz. Eğer çok yağlı bir cilde sahipseniz, yağsız ve mat fondötenleri tercih edebilirsiniz. Bir de pudra fondötenler bu cilt tipi için çok idealdirler.

1) Aydınlık bitişli / Nars All Day Luminous Weightless Foundation’un üstün ama doğal kapatıcılığı sayesinde pürüzsüz bir ten makyajı elde edebilirsiniz. İncecik ve hafif bir yapıya sahip olan bu fondöten, eşsiz likit dokusu ve yağ içermeyen formülü ile 16 saate kadar kalıcılık gösterirken, ciltteki kızarıklıkları kapatıp ten rengini eşitleyerek kusursuz ve doğal bir görünüm sağlıyor. Cilde çok çabuk sabitlenip ikinci bir ten görünümü yaratıyor. Yağlı ve karma ciltlerin tam aradığı fondöten!

2) Mat bitişli / Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation, 'Tepkisel Algı Teknolojisi' ile gün içindeki cilt değişikliklerine uyum sağlayan likit bir fondöten. Hafif ve yağsız. Ciltte yağlanmayı ve terlemeyi engelleyen yapısı ile cilt yumuşak ve taze görüntüsünü saatlerce koruyor. Modern mat ve aydınlık görünümlü doğal bir bitiş sağlıyor. Üstelik güneş koruma faktörü 20.

 

3) Kadifemsi mat bitişli / Nars Velvet Matte Stick Foundation: Cilde kadifemsi mat bir görünüm veren Nars'ın bu stik şeklindeki fondöteni çift taraflı. Stiğin bir ucunda kremsi fondöten diğer ucunda ise fondöteni yaymak için çıkarılabilir, yıkanabilir, antibakteriyel Touch-Up Blender süngeri var. Kadifemsi matlıkta yani oldukça doğal bitişli. Adeta ikinci bir ten efekti yaratıyor diyebiliriz. Yanınızda kapatıcı yoksa göz çevresine bile uygulanabilir. Gün içinde makyaj tazelemek ve rötuşlar için ideal. Koyu renklerini kontür yapmak için kullanabilirsiniz.

4) Fondötene alternatif / Nars Velvet Matte Skin Tint,normal, yağlı ve karma ciltler için yağsız, kadifemsi mat bitiş sağlayan, güneş koruma faktörü 30 olan ince bir ten ürünü. Cilde hafif bir renk veriyor. İçeriğindeki pudralar matlaştırmanın yanı sıra ışığı yansıtarak cilt dokusunun daha pürüzsüz görünmesini sağlıyor. Neredeyse tüm gün dayanıyor. Fondötene alternatif hafif bir renklendirici isteyen herkes kullanabilir.

5) Hem makyaj hem cilt bakım ürünü / Shiseido Perfect Hydrating BB Cream: Shiseido Perfect Hydrating BB Cream ile mükemmel bir cilde kavuşabilirsiniz. Çünkü kusursuz cilt tonuna ulaşmaya yardımcı 3 özelliği bir arada bulunduruyor:
- Mükemmel nem
- Kusursuz cilt dokusu
- Gün boyu koruma
Makyajsızken de makyajlıymış gibi canlı ve taze görünmek isteyen her kadın bu ürünü kullanabilir. Çünkü üstüne fondöten sürmenize bile gerek kalmıyor. Yağsız dokusu ile hafif ve rahat bir his bırakıyor. Düzenli kullandığınız nemlendirici yerine veya nemlendirici üzerine kullanabilirsiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ