Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK PRATİK 10 MAKYAJ ÜRÜNÜ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Ten Makyajı

ÇOK YÖNLÜ VE ÇOK PRATİK 10 MAKYAJ ÜRÜNÜ!

  • Temmuz 03, 2020

Çok yönlü kozmetikler, makyaj çantamızın joker ürünleridir. Acelemiz varken, tatildeyken, ani çıkan bir toplantıya giderken, herhangi bir yerde kısa vakitte makyajımızı yapıp iyi görünmemizi sağlarlar. Üstelik yer kaplamadıkları için, taşınmaları kolaydır.

Sizin için çok yönlü ve çok pratik 10 makyaj ürününü yazdık.

 

1) Nars Liquid Bronzer Likit Bronzlaştırıcı


Nars Liquid Bronzer Laguna, markanın ikonik bronz pudrası Laguna Bronzing Powder'ın ışıltılı ve sıvı versiyonu. Rengi, altın ışıltılı kahve. Cilde doğal bronz bir renk veriyor. Hem yüzde hem vücutta kullanılabiliyor. Fondöten veya renkli nemlendirici ile karıştırıp tüm yüzünüze sürebilirsiniz. Ya da lokal olarak yüzünüzün doğal güneş alan yerlerine uygulayabilirsiniz. Kontür yapabilirsiniz. Hatta dudaklarınıza hafif bronz bir parlaklık vermek için parmaklarınızla sürebilirsiniz. Monoï ve Tamanu yağları ile zenginleştirilen, vanilya esansı ile nemlendirici özellik kazanan sıvı Laguna, cilde bronz renk vermesinin yanı sıra güzel ve sağlıklı bir parlaklık da katıyor. Güneşsiz bronzluk kazanmanın en kolay yolu!

GÜNEŞSİZ BRONZLAŞ YA DA BRONZLUĞUNA IŞILTI KAT: YENİ LAGUNA LİKİT BRONZLAŞTIRICI!

 

2) Nars Illuminator Likit Aydınlatıcı


Aydınlatıcı deyince aklımıza ilk gelen elbette Nars’ın Illuminator’ları oluyor. Çünkü birçok aydınlatıcı ilk olarak Nars’ta yaratıldı ve hiçbir markada olmayan aydınlatıcılar bu markada var. Nars için aslında aydınlık makyajın çıkış noktası diyebiliriz! Illuminator dediğimiz likit aydınlatıcılar da Nars’ın ikonik ürünlerinden biri. Şu anda birçok marka bu aydınlatıcılara muadil çıkarsa da, bu alanda hala en iyisi ve en çok satan Nars’ın Illuminator’ları. Rakipsiz bir ürün!

lluminator’lar birçok şekilde kullanılabilir: Fondöten üzerine, çıplak ten üzerine veya mat bir fondötenle karıştırılarak kullanılabilir. Fondötenin kalın ve mat dokusunu alır, tüm yüzde ince ve satenimsi bitiş sağlar.

Islak ve nemli görünüm için en ideal üründür. Yüzün yüksek yerlerine uygulanır, aydınlık ve ışıklı bir ten yaratır. ‘Wet Look’ ve ‘Strobing’ makyaj için olmazsa olmazdır.

Allık olarak da yüze canlı ve taze bir parlaklık vermek için kullanılabilir. Illuminator’ın renkli olanlarını yanaklarınızın üzerine renk vermek için kullanabilirsiniz. Orgasm, Super Orgasm ve Laguna bunun için uygundur.

NARS ILLUMINATOR NEDİR? NASIL KULLANILIR? KİME YAKIŞIR?

 

3) Nars Multiple Stik


Nars’ın ikonik ürünü Multiple stik, aydınlatıcı, allık, ruj ve far olarak kullanılabiliyor. Tek ürünle tüm makyaj için Nars Multiple gerçekten eşsiz! Çantanıza Multiple’lardan birini atın; gündüzden geceye veya hazırlıksız yakalandığınız durumlarda sadece birkaç dakikada makyajınızı yapabilirsiniz. Cildi çok güzel aydınlatıyor çünkü içinde hafif pırıltılar var. En güzel uygulaması ise parmaklarla yapılan. Çünkü cildin sıcaklığı ile mükemmel bir şekilde dağılıyor. Ürünü uygulamak istediğiniz yere direkt sürüp, parmaklarla dağıtmak istemezseniz Nars Kabuki Yachiyo Brush’ı kullanabilirsiniz.

Far olarak kullanmak istediğiniz de, Nars Cream Blending Brush #12 ile ürünü alıp, göz pınarlarınıza ürünü değdirin ve yumuşakça dağıtın. Aydınlık, parlak ve berrak bakışlara sahip olmak bu kadar kolay! Copacabana herkese yakışan sihirli bir aydınlatıcı. Hot Sand, altın ışıltılı. Cilde sıcaklık, parıltı ve renk katıyor. Orgasm (şeftali pembe), Portofino (ışıltılı mercan), Riviera (pembe) renklerini ise allık, ruj ve far olarak kullanabilirsiniz. Şeftali ve pembe tonları makyajda yüzün her yerinde kullanılabilir.

NARS MULTIPLE İLE NASIL MAKYAJ YAPILIR?

HOLLYWOOD STARLARININ TERCİHİ NARS MULTIPLE’A DAİR HER ŞEY!


 

4) Nars Dual Intensity Blush Islak ve Kuru Kullanılabilen Allık


Nars’ın yeni nesil allıkları Dual Intensity Blush’ların hepsi çok harika! Kuru kullanınca hafif parlak, nemli fırçayla kullanınca saten gibi bir bitişe sahip oluyorsunuz. Aydınlatıcı, allık, kontür ürünü hatta far olarak kullanabilirsiniz.

“Dual Intensity allıkları makyajda çok severek uyguluyorum çünkü bu allıklar kelime anlamı ile sadece ‘allık’ değil. Aydınlatıcı hatta far olarak da kullanabiliyorum. Makyaja renk, derinlik ve parlaklık katıyorlar. Ten makyajını tek başına üstlenebiliyorlar bile bazen...” diyor, Erkan Uluç.

DUAL INTENSITY ALLIKLARI KULLANMANIN 10 FARKLI YOLU!

5) Nars Matte Multiple Stik


Multiple’ın mat versiyonu olan Matte Multiple da en az onun kadar çok yönlü kullanım özelliğine sahip. Bu stikleri allık, far ve ruj olarak kullanabilirsiniz. Altai (pembemsi bronz), Vientiane (bakır bronz), Cappadoce (altın pırıltılı bronz) tonları yüze kontür yapmak için mükemmeldir. Mat yapılı olduğundan stik kontür gibi kullanabilir, elmacık kemiklerinizi vurgulayabilirsiniz.

Bu mat stiklerin en önemli özelliği bence kuru ve ıslak kullanabilmeleri. Kuru uygulamada stik’i doğrudan yanaklara ve dudaklara sürüp, parmak uçlarınız veya fırça ile dağıtabilirsiniz. Islak uygulamada ise nemli parmak uçlarınızla ürünü cilde uygularsanız daha saten bitişli bir görünüm yakalarsınız.

NARS MATTE MULTIPLE NASIL KULLANILIR? NEDEN ÇOK PRATİKTİR?



 

6) Nars Eye Paint Çok Yönlü Jel Eyeliner


Bu ürünü eyeliner gibi kullanabilir ya da far olarak uygulayabilirsiniz. Jel yapısı var ve hızlı bir şekilde kuruyor. Çok uzun süre kalıcı olması da mükemmel bir avantaj. Nars Angled Eyeliner Brush ile kusursuz bir eyeliner çekebilirsiniz.

Porto Venere bej pembe rengini gözlerde baz olarak kullanmayı seviyorum. Aydınlık ve berrak bir etki yaratıyor. Mesopotamia (koyu kahve) ve Black Valley (siyah) renkleri de favori eyeliner renklerim. Çok zengin pigmente sahipler o yüzden gözlerde çok güzel duruyorlar.

EN BASİTİNDEN EN ZORUNA 10 EYELINER ÇEKME TEKNİĞİ!

 

7) Nars Velvet Shadow Stick Kalem Far


François Nars’ın Velvet Shadow Stick’lerini bilenler biliyor fakat bilmeyenler için anlatalım... Mat yapıdaki ve stik formdaki bu krem farlar ile gözlerinize zahmetsizce makyaj yapabilir; bu kadifemsi stik farı ister tek başına, isterseniz renkleri karıştırıp gölgeli bir efekt yaratarak da kullanabilirsiniz. Nars Shadow Velvet Stick, gün boyu kalıcılığını korur, bulaşmaz ve dağılmaz. Stik formda olmasından dolayı pratiktir, kolay uygulanır ve dağıtılır. Çantada taşınabilir. 8 rengi vardır; far, eyeliner, aydınlatıcı ve toz farlardan önce astar olarak kullanabilirsiniz.

Örneğin, açık renkli ışıltılı stik farları kaş kemiğinizi ve göz pınarınızı aydınlatmak için kullanabilirsiniz. Goddess - Pembe Şampanya ve Hollywoodland - Açık Altın renkleri aydınlatıcı olarak mükemmeldir.

NARS VELVET SHADOW’LARI NASIL KULLANACAĞINIZA DAİR 7 TÜYO!

 

8) Shiseido Shimmering Cream Eye Color Krem Far


Krem farlar, göz kapakları için genç ve aydınlık bir görünüm yaratır. Tek başına göz kapağını renklendirmek için kullanılabilir, renkleri birbiriyle karıştırıp kullanabilir ya da pudra yapılı farların kalıcılığını arttırmak ve rengi daha çok vurgulamak için far bazı olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca göz pınarlarını ve kaş kemiğini aydınlatmak için de çok idealdirler.

“Kaşın hemen altına kremden daha açık beyaza kaçık tonları sürmeniz kaşlarınızı ortaya çıkaracaktır. Göz ile kaş arasındaki mesafeyi açacak daha canlı ve genç bakışlar yaratacaktır. Bunun için natürel tonlar kullanıyorum. WT901 beyaz ve BE204 bej favorilerim.”
-Ufuk Celep, Profesyonel Makyaj Artisti

MAKYAJ ARTİSTLERİ KREM FARLARI NASIL KULLANIYOR? EN FAVORİ KREM FAR RENKLERİ NELER?

9) Make Up For Ever Aqua Cream Suya Dayanıklı Çok Amaçlı Renklendirici


Aqua Cream uzun süre kalıcı ve suya dayanıklı bir krem. Sedef pigment içeriği oldukça yoğun, çok güzel renk veriyor. 22 rengi bulunan bu kremin 16 rengi far ve allık, 6 rengi de ruj ve allık olarak kullanılıyor. Üstelik renkleri karıştırıp da kullanabilirsiniz. Aqua Cream’i parmak uçlarınızla ya da herhangi bir fırçayla uygulayabilirsiniz ama dudaklarınızda ya da yanaklarınızda kullanmadan önce buraları nemlendirin. Hızlı kuruduğu için kat kat uygulama yapmayın.

FAR KULLANMAYI SEVMEYENLER İÇİN FARI SEVDİRECEK PRATİK ÖNERİLER!



 

10) Make Up For Ever HD Cream Blush Krem Allık


HD krem allıkların içerisinde ışıltı ve sim bulunmuyor. Parlak olmayan ama mat da olmayan gayet doğal bir bitiş sağlıyor. Bu yüzden sadece yanaklara değil, dudaklara ve gözlere de uygulanıyor. Hem uzun süre kalıcı hem de aydınlık bir bitişi var. Krem formu göz korkutmasın, her cilt tipi kullanabiliyor. Yüze çok sağlıklı bir ifade veriyor. Özellikle yorgun ve uykusuzsanız bu krem allık ile bir anda tazelenebilirsiniz. O kadar çeşitli ve güzel renkleri var ki, bence hepsi kullanışlı.

Ürünü allık olarak kullanacaksanız Make Up For Ever Flat Blush #146 gibi bir fırçayla cildinize rahatça uygulayabilirsiniz. Yüzünüzü boyutlandırmak için koyu renklerini kullanabilirsiniz. Örneğin HD Blush 335 Fawn gibi. Çünkü bu renk doğal gölge rengidir (açık kahverengi) ve elmacık kemiklerini çok güzel vurgular. Make Up For Ever Double-Ended Sculpting Brush #158 fırça bu iş için idealdir. Fırçaya ürünü alıp tam elmacık kemiğinin altından, hafifçe yan çizerek, yüzün ön kısmına doğru tek hareketle allığı uygulayın. Sonra rengi çok hafif şekilde ve dağıtmadan yayın. Doğal bir görünüm için alına, şakaklara, çeneye fırçayı yumuşak hareketlerle gezdirin. Ürünü, far ve ruj olarak kullanmak isterseniz parmaklarınızla ürünü uygulamanızı tavsiye ederim.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ