Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DALGALI SAÇLARIN DENEYEBİLECEĞİ 5 SAÇ KESİM MODELİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
SMOOTH YOUR STYLE HAIR KIT
OLAPLEX
Saç Pürüzsüzleştirici & Onarıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
2.640,61 TL 2.240,00 TL
GIVE ME A LIFT STYLING KIT
OLAPLEX
Saçlara Hacim Veren İkili Şekillendirme Seti
2.980,00 TL
ANTI-FRIZZ TRIO
OLAPLEX
Elektriklenme Karşıtı Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Set
4.470,00 TL

Dalgalı Saçlar

DALGALI SAÇLARIN DENEYEBİLECEĞİ 5 SAÇ KESİM MODELİ

  • Ekim 12, 2023

Saçlarınızın dalgalarını doğru kesim modeli ile çok daha belirgin hale getirebilirsiniz. Dalgalı saçlar için saç kesimleri konusunda ilham almak için yazımızı okumaya devam edin!

Yakında saçınızı kestirmeyi mi planlıyorsunuz? Özellikle de dalgalı saçlarınız varsa, öncesinde sizin için hazırladığımız yazıyı okumalısınız!

Her ne kadar dalgalı saçlar büyük bir avantaj yaratsa da, doğru şekillendirme ürünlerini ve doğru kesim modellerini keşfetmek gerek. Hele de saçlarınızı yıkadıktan sonra zahmetsiz bir şekilde doğal dalgalarınızın ortaya çıkmasını istiyorsanız, bunun için size uygun şekilde bir kesim tercih etmelisiniz. 

Dalgalı saçlar için saç kesimleri
İster biraz hacimli bir görünüm elde etmek için katlı, isterse de doğallığı koruyan bob model olsun, dalgalı saçlar için kesim söz konusu olduğunda seçenekler hiç de az değil. İşte sizin için derlediklerimiz;

1- Asimetrik Bob
Asimetrik bob modelinin değişen kat uzunlukları, dalgaların da daha hareketli olmasını sağlar. Bu da dolgun bir saç görünümünü destekler. Bu saç kesim modelinde dalgaları çabasız şekilde ön plana çıkarmak için köpüklerde ya da Olaplex Volumizing Blow Dry Mist gibi hacim veren spreylerden destek alabilirsiniz.


2- Lob
Bob fikrinden hoşlanıyorsanız ancak saçınızı da fazla kısaltmak istemiyorsanız, lob kesim modelini deneyebilirsiniz. Adından da anlaşılacağı gibi klasik bob modelinin benzer özelliklerine sahip ancak saç çok kısaltılmadan omuz hizasında tutuluyor. Lob saç kesimi, dalgalı saçların özgürce hareket edebilmesini de mümkün kılıyor. 


3- Uzun Katlar
Dalgalı saçların en çok uyum sağladığı kesimlerin başında da katlı kesimler geliyor. Burada saçınızın boyuna göre katları biraz daha uzun bırakıp uçlarda yoğunlaştırmak, dalgaların belirgin olmasını sağlar. 


4- Fransız Bob
Kısa saç kullanmayı sevenler için öne çıkan bu kesim modeli, küt olarak çene hizasından biraz daha kısa boyda kesiliyor. Fransız bob, oval, kalp ve kare gibi çeşitli yüz şekillerine uyum sağlarken, kesinlikle çabasız şekilde dalgaların da ahenkle dans etmesini kolaylaştırıyor. Üstelik inanılmaz şık duruyor!


5- Perde Kakül
Belki de saçınızda radikal bir kesim yaptırmak istemiyor ancak daha havalı bir görünüm elde etmeyi amaçlıyorsunuzdur. Bunun formülü ise perde kakül sunuyor. Klasik kakül gibi çok belirgin bir dokunuş yerine perde kakül modeli yüzü yumuşak şekilde çerçeveliyor. Saçlarınız ister bob, ister lob, isterse de katlı kesilmiş olsun, bu kakül modeli dalgalı saçlar için biçilmiş kaftan.

Dalgalı saçlar için saç ürünleri
Dalgalı saçlar için saç kesimleri konusunun ardından doğru şekillendirme için dalgalı saçlar için saç ürünleri keşfine çıkıyoruz. 

Dalgalı saçlarda kullanılan şekillendirme ürünleri ağır veya yağlı olmamalıdır çünkü bunlar dalgalara yağlı bir görünüm verip ağırlaşmalarına ya da şeklini kaybetmelerine neden olabilir. Saçı sertleştirmeyecek hafif yapılı dalga belirginleştirici spreyler, köpükler, serumlar ve kremler tercih edebilirsiniz. İşte sizin için önerilerimiz;

Olaplex Volumizing Blow Dry Mist
Saçlara hacim ve doku kazandıran, aynı zamanda ısı koruması da sağlayan bu sprey, saçlarda yapışkan bir his bırakmıyor. İçerisindeki Bezelye Peptitleri saç tellerini dolgunlaştırıyor, nemlendiriyor ve koruyor.

Olaplex No.6 Bond Smoother
Saçlar doğal halinde kurutulmaya bırakıldığında bukleleri yumuşak bir şekilde belirginleştiren No.6 Bond Smoother, tam da dalgalı saçların isteyeceği şekilde saçta ağırlık yaratmıyor. Hem de dalgaların formunu koruması için 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltıyor.

Volume Blow Dry Spray
Dalgalı saçlarınız daha hacimli görünmesini istediğiniz zamanlarda saç şekillendirme rutininize dahil edebileceğiniz bir başka ürün de Volume Blow Dry Spray… Bu sprey, saçın köklerine uygulandığı için fön sırasında saçı kaldırıyor ve daha gür, daha hacimli saçlar yaratıyor.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ