Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DENEYİN: 30 FARKLI RUJ STİLİ ÖNERİSİ!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ruj

DENEYİN: 30 FARKLI RUJ STİLİ ÖNERİSİ!

  • Temmuz 01, 2020

Bir ruj kaç farklı şekilde sürülebilir? Ya da ruj ile neler yapabilir misiniz? Hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak müthiş tavsiyelere hazır olun. Biz denemeye başladık bile!

 

1) Ombre: İki tonlu dudaklar daha dolgun ve çekici görünür. Klasik kırmızı rujun açık ve koyu 2 tonu ile bunu siz de yapın. Tüm dudağınıza koyu olan kırmızıyı sürün, sonra açık ruj ile dudağınızın iç kısmını boyayıp 2 rengin hafifçe birbirine geçmesini sağlayın. 16 ton kırmızı ile Shiseido Rouge Rouge serisine göz atın!

 

2) Kırmızıya kırmızı: Kırmızı elbiseye kırmızı ruj elbette olur. Ama göz yormaması açısından mat kırmızı ruj tercih edin. Göz makyajınızı da sade bırakın. Nars Velvet Matte Lip Pencil Dragon Girl efsanesi ile tanışmadıysanız hemen deneyin!

 

 

3) Mor ruj: Mor çok fazla mavilik barındırdığından her cilt tonuna yakışmayabilir. Soğuk tenlilere ise harika olur! Leylak tonunda bir allık ve siyah maskara ile gayet güzel şekilde tamamlayabilirsiniz. Nars Audacious Kate (orkide moru) rengini gördünüz mü?

 

4) Parlak nude: Mat nude yerine parlak nude rujları tercih ederseniz daha modern ve doğal görünebilirsiniz. Shiseido Lacquer Gloss BR301 nefis parlak bir bej rengidir. 

 

5) Macenta rengi ruj: Macenta pembesi/moru oldukça dikkat çekicidir. Bu renk ruj sürdüğünüzde odak noktası olabilirsiniz. Partiler, geceler, davetler için ideal. Nars Audacious Janet çok güzel bir macenta rengidir. 

 

6) Dudak kalemi kullanın. Dudak kalemi ile dudak hattınızı net şekilde çizin ve ruj ile içini doldurun. Keskin ve mükemmel hatlı dudaklara sahip olursunuz. Nars Velvet Lip Liner’ları deneyin!

 

7) Şeker pembe: Şeker pembe rujunuzu siyah kuyruklu eyeliner işle birleştirin! Çok pop-art! Önerimiz: Shiseido Lacquer Rouge PK425.

 

8) Metalik gold: Metalik gold eyeliner’ı neden dudakta denemeyesiniz ki? Önerimiz: Nars Eye Paint Iskandar.

 

 

9) Dürüst olalım: JLo’da hemen hemen her dudak rengi çarpıcı olmaz. Ama bu sıcak, parlak şeftali-pembe onda çok seksi durmuş! Önerimiz: Shiseido Veiled Rouge PK304 (Pembemsi Şeftali)

 

10) Mat ahududu: Nude bir yüz ve mat ahududu renginde ruj… Gerçekten çok cool! Önerimiz: Nars Velvet Matte Lip Pencil Damned. 

 

11) Nude eşleşme: Nude ruj ve nude tırnaklar çok klas görünür, deneyin. Nars Zakynthos bej oje ve Nars Satin Lip Pencil Biscayne Park ikilisi çok hoş bir kombin olur.

 

12) Fuşya: Fuşya renkli bir ruj her esmer kadının makyaj çantasında olmalı! Nars Audacious Stefania en güzel ve en yeni fuşyalardan biri!

 

13) Mürdüm: Bu ruj rengi karamsar ve dramatik görünebilir ama pembe yanaklar ve ıslak görünümlü ten ile harika olur! Önerimiz: Nars Satin Lip Pencil Golshan.

 

14) Orkide rengi: Fazla iddialı! Ama bu ruj rengini sadece bir eyeliner ile gayet güzel şekilde tamamlayabilirsiniz! Önerimiz: Nars Audacious Silvia.

 

 

15) Şeftali: Çok amaçlı bir renk. Gözlerde, yanaklarda ve dudaklarda kullanılabilir. Nars Multiple Orgasm hem dudaklarda hem de yüzün diğer yerlerinde kullanılabilir.

 

16) Turuncu: Turuncu ruj, no-makeup görünümünü çok iyi taşır. Turuncuyu tek başına patlatmak için makyajsızmış gibi makyajlı görünmeniz lazım. Önerimiz: Shiseido Veiled Rouge OR303.

 

17) Vişne: Mat koyu renk rujunuzun üzerine parlatıcı sürerek rujun görünümünü transparanlaştırabilirsiniz. Nars Velvet Matte Lip Pencil Cruella üstüne Nars Larger Than Life Lip Gloss Place Vendome parlatıcıyı sürebilirsiniz. Süper ikili!

 

18) Leylak rengi: Kahverengiye çalan leylak renkleri 90’larda çok modaydı ama geri geldi! Nars Audacious Vanessa harika bir nude leylak rengi, göz atmaz mısınız?

 

19) Parlak kırmızı ombre: Degradeli bir görünüm için mat koyu kırmızı rujunuzu sürdükten sonra daha açık renkteki kırmızı bir parlatıcıyı dudaklarınızın ortasına dokundurursanız güzel bir efekt yakalamış olursunuz! Nars Audacious Annabella ve Shiseido Lacquer Gloss RD305 kırmızı rujları birlikte deneyin.

 

 

20) Kızıl tenliler de içinde yine turunculuk olan kırmızı rujları kullanmalılar. Shiseido Rouge Rouge RD309 sıcak mercan kızıllara çok yakışır!

 

21) Koyu bordo: Yoğun, koyu dudaklar ve nude bir yüz… Müthiş kombin olur! Nars Audacious Liv’e koyu renk ruj tutkunları bayılıyor!

 

22) Zümrüt: Adınız Rihanna ise elbette her şeyi deneyebilirsiniz! Zümrüt yeşili ruju bile. Neden olmasın? Nars Eye Paint çok yönlü jel eyeliner’ın Snake Eyes yeşiline bayılacaksınız!

 

23) Lavanta pembe: Bu sezon lavanta pembeler çok moda! Favorimiz: Nars Audacious Claudia…

 

24) Bakır: Tuğla kırmızısı tabanı olan bronz renkteki rujlar da geçmişten geri geldi! Önerimiz: Nars Audacious Barbara.

 

25) Domates kırmızı: Sarışınlar özellikle bu kırmızıya makyajlarında bolca yer vermeli! Önerimiz: Shiseido Rouge Rouge RD306 Liaison.

 

26) Koyu şarap rengi: Neredeyse siyaha dönük koyuluktaki şarap rengi rujlar esmerler için harika bir seçenek! Önerimiz: Nars Audacious Mona şarap kızılı…

 

 

27) Kahvemsi mor: Hemen önyargılı olmayın! Denemekten zarar gelmez! Önerimiz: Shiseido Rouge Rouge Rouge Rum Punch kahve tabanlı morumsu kırmızı…

 

28) Siyah: Gotik makyaj severler, partiler ve özel durumlar için iyi bir alternatif! Beyaz tenli olanlar da ayrıca çok vamp…

 

29) Mavi tabanlı kırmızı: Dişleri daha beyaz gösterdiği kesin! Önerimiz: Nars Pure Matte Lipstick Amsterdam.

 

30) Gülkurusu pembe: Romantik pembe… Modası asla geçmez! Önerimiz: Nars Audacious Apoline.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ