Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DERİN ÇİZGİLERİ BİLE GİDEREN SÜPER ÜRÜNLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE FACE MASK
SHISEIDO
Yüz & Jawline (Kontur çizgisi) Şekillendirme ve Toparlama Uzmanı Maske
6.950,00 TL
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE SERUM
SHISEIDO
Yüz & Boyun Sıkılaştırma, Toparlama ve Aydınlatma Uzmanı Serum
7.100,00 TL
VITAL PERFECTION INTENSIVE WRINKLESPOT TREATMENT
SHISEIDO
Gülme Çizgileri, Derin Kırışıklık & Leke Uzmanı Yüksek Performanslı Bakım Ürünü
4.500,00 TL

Serum

DERİN ÇİZGİLERİ BİLE GİDEREN SÜPER ÜRÜNLER

  • Mayıs 04, 2021

Oldukça ilginç bir konu değil mi? Bizce de öyle. Gülümsemek gibi en basit ve en güzel yüz hareketleri aslında kırışıklıkları tetikliyor. Peki, ne yapmak lazım?

Gülümsemenin kırışıklıklar üzerindeki etkileri ne olursa olsun gülmeye devam edeceğiz tabii ki. Gülümsemek ne harika, ne mutluluk verici! Ama bu ilginç konuyu da öğrenelim ve önlem alalım. Ne dersiniz?

Gülümseme sayesinde tekrarlanan yüz hareketleri dermal liflerin bozulmasına ve yerçekimi ile birleştiğinde ise gülümseme çizgilerinin daha çok ortaya çıkmasına sebep olur. Gülümseme cilt altındaki mimik kaslarını harekete geçirir ve iki kaş arası, kaz ayakları ve burun kanatlarından ağız kenarına uzanan gülme kırışıklıklarının oluşmasına sebep olur. 

Ama artık bu konuda endişelenmenize gerek yok!

Shiseido’nun 3 yeni ürünü ile gülümsemenin sebep olduğu mimik çizgisi & derin çizgi ve leke gibi sorunları cilt bakımı yaparken ortadan kaldırabiliriz. Evet kaldırabiliriz ve bu konuda ciddiyiz. 

1.Vital Perfection Intensive WrinkleSpot Treatment

Shiseido’nun dünyada en çok satan saf retinol içeren bu ürünü derin ‘gülme’ çizgilerinin görünümünü azaltıyor. Sarkmaların görünümünü hafifletiyor. Koyu lekelerin, donuk ve sarımtırak cilt tonunun görünümünü minimuma indiriyor. 
Lokal olarak cilt bakımınızın son adımında ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanıyor. (Kazayağı, ağız kenarı çizgileri, alın kırışıklıkları ve lekeler üzerine) Krem gibi tüm yüze uygulanmıyor. Sadece lokal uygulama. 

2. Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum

Cildi şekillendiren ve aydınlatan anti-aging etkili serum. Sarkmaların neden olduğu gülme çizgilerinin görünümünü yumuşatıyor. İçeriğinde bulunan su teresi özü sayesinde ciltte kolajen üretimini artırıyor. Aynı zamanda leke ve renk eşitsizliği gibi yaşa bağlı cilt sorunlarında etkili.

Sabah ve akşam nemlendirici bakım kreminin altına kullanılır. Boyun ve dekolte bölgesinde de kullanımı uygundur.

3.Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask

Anında etkili V şeklinde yüz maskesi. Sadece 1 kullanımda bile cilde anında sıkılık, toparlama, gerginlik ve aydınlık kazandırıyor. Gülümseme çizgilerinin görünümünü hafifletiyor. Yüzün alt kısmında ve çene hattında oluşan sarkmaları, çizgileri ve sarkmadan kaynaklanan belirsiz hatları toparlıyor. İçeriğinde bulunan su teresi özü sayesinde ciltte kolajen üretimini artırıyor. 
Haftada 2-3 kez bakım kremlerine ek kullanılır. 

GÜZELLİK TÜYOSU

Yüz kontürünü nasıl belirginleştiririz? 

Yüz kontürünü belirginleştirmek için lifting ve toparlama özelliğine sahip ürünleri bakım ritüelinize eklemeniz gereklidir. Lifting ve toparlama özelliğine sahip ürünler, yaş ilerledikçe yüzün genel görünümünü etkileyen değişiklikleri ve yüz bölgelerinde olumsuz bir izlenime neden olabilecek yüzün alt yarısındaki cilt kaygılarını hesaba katarak tasarlanmıştır. 

Günlük lifting etkili bakım kremlerinize ek olarak daha etkili sonuçlar görebilmek için haftalık bakımda da bu özelliklere sahip olan Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask ürününü ritüelinize eklemenizi öneririz.

Vital Perfection LiftDefine Radiance Face Mask: Sarkma görünümünü anında azaltır, kontur belirginleştirmesi için özellikle çene çizgisini (Jawline) hedefler.

-Gülümseme çizgilerinin görünümünü azaltır.

-Cildi aydınlatır, lekelere ve eşitsiz cilt tonuna neden olan melanin üretimini bastırır.

-Sadece bir kullanımdan sonra yüz ve çene çizgisindeki yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ