Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DİDEM SOYDAN: TAM BİR KIRMIZI RUJ KADINI!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ruj

DİDEM SOYDAN: TAM BİR KIRMIZI RUJ KADINI!

  • Temmuz 05, 2020

Didem Soydan’ı şık elbiselerle olduğu kadar spor kıyafetlerle de kırmızı rujunu sürmüş görüyoruz. Soydan’a göre kırmızı ruj onun imzası, vazgeçilmezi. O yüzden gece ve gündüz farketmiyor, Soydan tam bir kırmızı ruj kadını!
 

“Kırmızı ruj bütün makyajı tamamlıyor, makyajın odak noktası oluyor. Kırmızı ruj tek başına makyaj aslında!”- Profesyonel Makyaj Artisti Erkan Uluç.
 

Kırmızı ruj ve renkli gözlüler!

 

Profesyonel makyaj artisti Erkan Uluç, Didem Soydan’a kırmızı ruj makyajı yaparken bakın neye dikkat ediyor:

 

“Göz yapısı ve rengi önemli bir kriterdir. Didem’in gözü renkli olduğu için zaten başrol çalıyor. O yüzden kendisine kırmızı ruj süreceğim zaman çok hafif bir göz makyajı yapıyorum.”

 

Evet, renkli gözlü kadınlar için bu çok öneml bir püf noktası! Eğer renkli gözlere sahipseniz ve kırmızı ruj sürecekseniz, göz makyajınızı oldukça hafif tutmalısınız.
 

Didem’in sırrı

 

Didem Soydan kırmızı rujunu öyle bir yöntemle sürüyor ki, gün boyu tazelemesine gerek kalmıyor. Sırrı şu: “Sürdüğüm rujları 4-5 kat sürerim ve böylece gün içinde tazelememe gerek kalmaz. Sıralama şöyle: Dudak kalemi, ruj, pudra, ruj, pudra ve son kat ruj!”
 

Didem’in kırmızı ruj tercihi

 

Didem Soydan Makyaj Trendi çekimlerinde Make Up For Ever Rouge Artist Intense 8M ruju tercih etti. Bu ruj mat ama kremsi yapısıyla dudağı kurutmayan bir ruj. Yoğun pigmentiyle tek sürüşte rengi veriyor. Göz alıcı ve “ben buradayım” diyen bir kırmızı. 
 

Makyaj artistlerinin favorisi olan diğer kırmızı rujlar ise, yine aynı seriye ait 42 ve 45’nolu rujlar. Bu rujlar dergi ve çekimlerde profesyonellerin en sevdiği renkler çünkü çok iyi ve yoğun bir görünüm veriyorlar. 
 

Dudak kalemi mutlaka kullanın!

 

Erkan Uluç, Didem’in makyajında ruju sürmeden önce aynı tonda bir dudak kalemi kullandı. Make Up For Aqua Lip Liner 8C rengini kullandı. Bu kalemin en önemli özelliği ise suya dayanıklı yani kalıcı olması. Rujun altına sürünce, ruj da uzun saatler boyunca bozulmadan dudakta kalıyor.
 

“Dudaklara kalem çekerken dudak üçgeninden başlayın. Alt dudakta da ortadan başlayın. Ruju tek başına kullandığınızda rujun gerçek vurgusunu alamazsınız. O yüzden kalem kullanmak şart.” Diyor, Erkan Uluç.

DİDEM SOYDAN'IN MAKYAJ FAVORİLERİ BURADA: http://www.makyajtrendi.com/satin-al/exclusive

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ