Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DUDAKLARI DOLGUN VE BÜYÜK GÖSTERMENİN YOLLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
PRECISION LIP LINER
NARS
Yüksek Pigmentli Mat Dudak Kalemi
1.150,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL
AFTERGLOW LIP SHINE
NARS
Afterglow Ultra Parlak & Dolgun Gösteren Parlatıcı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL

Dudak Makyajı

DUDAKLARI DOLGUN VE BÜYÜK GÖSTERMENİN YOLLARI

  • Mayıs 25, 2023

İnce dudaklara sahipseniz ya da herhangi bir dolgu işlemi yaptırmadan dudaklarınızın biraz daha dolgun görünmesini istiyorsanız, sizin için bazı önerilerimiz var.

Kabul etmek gerek ki dolgu ya da botoks gibi işlemler artık pek de estetikten sayılmıyor. Yani, pek çok kadının tercih ettiği bu işlemler daha ulaşılabilir bir konumda ve oldukça da doğal sonuçlar ortaya koyuyor. Ancak yine de herkes için uygun olmayabiliyor. Alerjik reaksiyon gibi sonuçlar ya da bu tarz işlemlerden korkmak oldukça normal. Yine de farklı ürünler ve püf noktalarıyla dolgu ya da botoks etkisini elde etmek mümkün.

Gelelim asıl konumuza, yani dudaklara… Dolgu yaptırmadan dudaklarınızın daha dolgun ve büyük görünmesi için doğru güzellik ürünleri ve teknikleri kesinlikle işinize yarayabilir. O halde makyaj ipuçlarını keşfetme zamanı!

Dudakları dolgun ve büyük göstermenin 5 yolu

1- Dudaklarınıza peeling yapın
Tıpkı cildinize yaptığınız gibi ölü hücrelerden arındırmak adına dudaklarınıza da düzenli olarak peeling yapmalısınız. Bu hem dudaklarınızın daha pürüzsüz olmasını sağlar hem de uyguladığınız ürünlerin daha düzgün görünmesine yardımcı olur.

2- Makyaj öncesi maske ya da balm kullanın
Dudak maskeleri ya da balmlar dudakların yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar. Bu sayede gün içinde dudaklarınızın kurumasını engelleyerek pürüzlü görünümün de önüne geçer. NARS Orgasm Lip Mask ise üç bitki bazlı içerik dudaklarda besleyici bir baz oluşturur.

3- Üst dudağın orta kısmına highlighter uygulayın
Bir far fırçası ya da serçe parmağınız yardımıyla üst dudağınızın orta kısmına az miktarda highlighter uygulamak, dudaklarınızın daha dikkat çekici bir görünüme kavuşmasını sağlamanın önemli adımlarından biri.


4- Dudak kalemi adımını es geçmeyin
Eğer daha dolgun ve büyük görünen dudaklar istiyorsanız, makyaj rutininizde dudak kalemleri mutlaka yer almalı. Bu aşamada dudak tonunuza yakın, nude tonlar tercih etmeniz daha iyi olacaktır. Dudak çizginizin biraz dışından dudak kalemi uygulayarak ruj ya da lip gloss öncesi dudaklarınızı çerçevelemelisiniz. NARS Precision Lip Liner serisindeki dudak kalemlerinden uygun renklere göz atmanızı öneririz!

5- Lip gloss ya da ruj adımıyla dudak makyajınızı tamamlayın
Burada tercih yapmadan önce nude tonların dudakları daha büyük göstereceğini eklemeliyiz. Önce ruj sonra lip gloss adımlarını takip edebileceğiniz gibi, direkt lip gloss’larla da etkileyici ve dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Ürün önerileri
NARS Audacious Lipstick: Dudaklara tek sürüşte saten bir görünüm veren bu ruj serisinde özellikle Raquel, Barbara ve Anita renklerine göz atabilirsiniz.

NARS Afterglow Lip Shine: Dudakları olduğundan daha dolgun gösterme konusunda oldukça başarılı olan bu lip gloss serisi, hem parlak bir duruşa sahip hem de dudakları müthiş şekilde nemlendiriyor.

NARS Afterglow Lip Balm: Yoğun ruj ya da lip gloss uygulamak istemediğiniz zamanlarda Afterglow Lip Balm serisinden de destek alabilirsiniz. Dudakları parlak bir bitiş ve şeffaf bir renk kazandırırken, oldukça soft dudak kalemleriyle eşleştirmeniz dolgun dudak görünümü için yardımcı olacaktır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ