Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
DURULANMAYAN SAÇ KREMİ NE İŞE YARAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
REPAIR 3-IN-1 CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
3’ü Bir Arada Vegan Onarıcı Saç Bakım Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
No. 6 BOND SMOOTHER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Şekillendirici
1.490,00 TL
No. 7 BONDING OIL
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Yağı
1.490,00 TL
ICONIC STYLING DUO
OLAPLEX
Saçları Şekillendirirken Etkili Bakım Yapan Bağ Güçlendirici İkonik İkili
2.980,00 TL
ANTI-FRIZZ TRIO
OLAPLEX
Elektriklenme Karşıtı Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Set
4.470,00 TL
SMOOTH YOUR STYLE HAIR KIT
OLAPLEX
Saç Pürüzsüzleştirici & Onarıcı & Bağ Güçlendirici Üçlü Saç Bakım Seti
2.640,61 TL 2.240,00 TL
REPAIR & KEEP IT CLEAN KIT
WE ARE PARADOXX
Kusursuz Temiz, Neme Doymuş & Onarıcı Saç Bakım Seti
2.270,00 TL 1.816,00 TL

Saç Bakım Kremleri

DURULANMAYAN SAÇ KREMİ NE İŞE YARAR?

  • Ekim 23, 2023

Kullandıktan sonra yıkama gerektirmeyen yani durulanmayan saç kremleri, saçlar üzerinde ne gibi mucizeler yaratıyor birlikte inceleyelim!

Saçların daha yumuşak olmasını sağlayan, saç uçlarını canlandıran ve kolay tarama sağlayan saç kremleri, duş esnasında saç bakımının olmazsa olmazlarından. Saç kremlerine dair merak ettiğimiz sorularınız varsa, aşağıdaki konularımıza mutlaka göz atmalısınız!

SAÇ KREMİ NEDEN KULLANMALIYIZ?
SAÇ KREMİ SAÇ DÖKER Mİ?

Gelelim duş sonrasında kullanılan versiyonlarına yani durulanmayan saç kremlerine… Güçlü sonuçlar vadeden durulanmayan saç kremleri, kuru, kalın ve kıvırcık saçlar için ekstra bakım sağlama gücüne sahipler. Kullandıktan sonra yıkanmaması gerektiği için saç köklerine daha iyi nüfuz ederler ve saç sağlığını gözle görünür şekilde iyileştirirler. O halde durulanmayan saç kremi konusunu daha detaylı inceleyelim.

Durulanan saç kremi mi durulanmayan mı?
Durulanmayan saç kremleri, duşta uygulanan saç kremlerinden farklı bir formüle sahiptir. Normal saç kremlerini genellikle saçınızda sadece birkaç dakika bekletmeniz ve sonra durulamanız gerekir. Ancak düzgün şekilde durulanmayıp saç tarafından emilmezlerse, saç tellerinde birikmeye neden olabilirler. 
Durulanmayan saç kremi ise saçta bırakılır ve saç tellerini beslemeye devam eder, saça nem sağlarlar. Durulanmayan saç kremleri saçta kaldığı için güneşe maruz kalma gibi çevresel zararlara karşı da koruma sağlayabilirler.

Durulanmayan saç kremi ne işe yarar?
Saç bakım rutininize durulanmayan saç kremi dahil ettiğiniz noktada aşağıdaki faydaları gözlemlemeniz mümkün.

1- Kuru saçları nemlendirir
Kuru saçlarınız varsa, durulanmayan saç kremi kullanmak en iyi seçenekler arasında. Saçınıza yoğun nem sağlarken, güç kazanmalarına de destek oluyor. 

2- Saçları nazikçe açar
Özellikle duştan çıktıktan sonra birbirine karışmış saçlarla mücadele ettiğiniz oluyordur. Durulanmayan saç kremi ise asi ve düğümlenmiş saçları açmak için oldukça başarılı. Ayrıca saç kırıklarını azaltmaya yardımcı oluyor ve saçları daha yumuşacık yapıyor.

3- Saçı çevresel zararlardan korur
Güneşe çok fazla maruz kalmak gibi çevresel faktörler saçın nemini azaltarak saç renginin solmasına ve saç uçlarının kırılmasına neden olabilir. Durulanmayan saç kremi, saçınızı soğuk ve kuru havadan korumak için her teli kaplar. Ayrıca, klor ve tuzun saçınıza zarar vermesini de önler.

4- Elektriklenmeye karşı mücadele eder
Kuru ve kıvırcık saçlarınız varsa, saç bakım rutininize durulanmayan saç kremi eklemek saçınızın sağlığını olumlu yönde etkiler. Nemi saç tellerine hapsederek uzun süreli elektriklenme kontrolü sağlar. 

5- Isıya karşı koruma sağlar
Durulanmayan saç kremlerinin ısıya karşı koruyucu versiyonları saçlarınızı daha az zararla şekillendirmenize de yardımcı oluyor. Saçınızı ısı hasarından korumak için fön çekmeden, düzleştirmeden ya da maşa yapmadan önce ısıya karşı koruyucu durulanmayan saç kremi uygulayabilirsiniz.

Durulanmayan saç kremi nasıl kullanılır?
-    Duştan çıktıktan sonra saçınızı havluyla kurulayın.
-    Ardından saçlarınız nemliyken, saçınızın boy ve uçlarına odaklanacak şekilde durulanmayan saç kremini uygulayın. Direkt saçınıza sıkmak yerine avucunuza sıkıp da saçlarınıza parmaklarınızla yedirebilirsiniz.
-    Saç köklerine uygulama yapmaktan kesinlikle kaçının.
-    Saçınıza eşit şekilde dağıtmak için bir fırçayla saçınızı tekrar tarayın.
-    Sonrasında ise dilediğiniz ürünle şekillendirme adımına geçebilirsiniz.

Durulanmayan saç kremi önerileri

We Are Paradoxx Repair 3-in-1 Conditioner
Saç kremi, maske ve şekillendirici olarak kullanılan bu saç kremi oldukça çok yönlü. Dilerseniz duşta birkaç dakika bekletip durulayabilirsiniz ya da kuru saça şekillendirici krem olarak uygulayıp saçlarınıza istediğiniz şekli verebilirsiniz. Böylece içeriğindeki İrlanda yosunu özü saç tellerini iyileştirmeye ve güçlendirmeye yardımcı olur. Keçiboynuzu balı saçı ipeksi ve pürüzsüz yapar. Şerbetçiotu mükemmel parlaklık verir.

Olaplex No.6 Bond Smoother
Her ne kadar bu ürün aslında bir saç şekillendirici olsa da hem durulama gerektirmiyor hem de saça çok güçlü faydalar sunuyor. 72 saate kadar elektriklenmeyi azaltırken, kuru, boyalı ve kimyasal işlem görmüş tüm saçlar için yüksek konsantre formülüyle saçları nemlendirip güçlendiriyor. Ekstra pürüzsüzlük ve parlaklık için ise birkaç damla No. 7 Bonding Oil ile bezelye tanesi büyüklüğünde No.6 Bond Smoother'ı karıştırabilirsiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ