Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
ELEKTRİKLENEN SAÇLAR İÇİN EN İYİ 5 ŞAMPUAN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
No. 4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Bakım Şampuanı
1.490,00 TL
No. 5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER
OLAPLEX
Bağ Güçlendirici Saç Bakım Kremi
1.490,00 TL
MOISTURE CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Yoğun Nem Veren Saç Kremi
1.050,00 TL 840,00 TL
ANTI-FRIZZ TRIO
OLAPLEX
Elektriklenme Karşıtı Nemlendirici & Bağ Güçlendirici Üçlü Set
4.470,00 TL

Kuru Saçlar

ELEKTRİKLENEN SAÇLAR İÇİN EN İYİ 5 ŞAMPUAN

  • Ekim 18, 2023

Kıvırcık saçları kontrol etmek istiyor ve pürüzsüz saçlar için şampuan arıyorsanız, sizin için hazırladığımız önerilere mutlak göz atın!

Gerek hava şartları gerekse de saçın yapısı nedeniyle saçlar gün içinde elektriklenebilir. Ancak saçlarınız kuruysa, nemini kaybetmişse ya da kıvırcıksa, elektriklenme problemi sizin için gerçek bir sorun olabilir çünkü saçınızı yönetmek daha zor hale gelir. 

Elektriklenme karşıtı şampuan arayışındaysanız, öncelikle dikkat etmeniz gereken şey kuruluğu hedef alması ve saçınızı ağırlaştırmadan nem vermesi. Shea yağı ve aloe vera gibi saçı yumuşatan içeriklere sahip ürünler, saçı pürüzsüzleştirip daha parlak ve canlı görünmesine yardımcı oluyor. 

Elektriklenme karşıyı en iyi 5 şampuan
Kıvırcık saçları kontrol etmek istiyor, elektriklenmeyle başa çıkmaya çalışıyor ve pürüzsüz saçlar için şampuan arıyorsanız, sizin için bir araya getirdiğimiz önerilere şans verebilirsiniz.

Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo
Yüksek oranda nemlendirici ve onarıcı özelliğe sahip No.4 Bond Maintenance Shampoo, her kullanımda saçları daha parlak ve sağlıklı hale getiriyor. Olaplex’in patentli bağ güçlendirme teknolojisine sahip şampuan saçı derinlemesine nemlendirip güçlendirirken, saçtaki kırılmaları azaltıyor ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı oluyor.

We Are Paradoxx Moisture Shampoo
Argan yağı ve B, C + E vitaminleri, Jojoba ve Carrageen yosunu yer alan bu şampuanın en önemli özelliği %98 doğal olması ve kuru, kırılgan, cansız saçlara yoğun nem vermesi… Saçların pürüzsüz ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor, saçın elastikiyetini artırıyor.

Living Proof Frizz Shampoo
Saç tellerini kurutmadan nazikçe ama etkili bir şekilde temizliyor, elektriklenmeyi engelliyor ve tek yıkamadan sonra saçları fark edilir derecede pürüzsüzleştiriyor. No Frizz Şampuan, daha parlak saçlar için saç sürtünmesini azaltan patentli bir molekül içeriyor.


Oribe Moisture & Control Shampoo
Özellikle kıvırcık ve dalgalı saçları yumuşatmak için formüle edilen bu şampuan amino asitler ve mikroemülsiyon yumuşatma sistemi ile saçlarda pürüzsüz bir etki bırakıyor. 

Redken Frizz Dismiss Shampoo
Pürüzsüzleştirici kompleks, güçlü temizleme sistemi ve pH dengeleyici içerik karışımıyla Frizz Dismiss Shampoo, saç telleri güçlendirmesinin yanı sıra daha parlak hale getiriyor. Daha fazla pürüzsüzlük ve elektriklenme kontrolü sağlarken saçları nemlendirmeye, dolaşıklıkları açmaya ve kabarmaya karşı korumaya yardımcı oluyor. 

SAÇ KABARMASI NASIL ÖNLENİR? yazımızı okumak için tıklayın

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ