Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN İYİ EYELINER FIRÇALARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler

Eyeliner

EN İYİ EYELINER FIRÇALARI

  • Temmuz 02, 2020

Krem/jel eyeliner uygulamasında fırça çok önemlidir. Eyeliner’ın ne kadar iyi sürüldüğü fırçaya bağlıdır bile diyebiliriz... Bunun için çok iyi bir fırça tercih etmelisiniz. Bu, eyeliner’ınızın gözdeki duruşunu etkileyen en önemli faktördür.
 

Eyeliner fırçaları

 

En iyi eyeliner fırçalarını listeledik:
 

Nars 46 Push Eyeliner Fırçası: Kirpik çizgisine rengi mükemmel bir şekilde uygulamanızı ve eyeliner’ı yayıp yumuşatmanızı sağlar. Düz uçludur.
 

Nars 47 Angled Eyeliner Fırçası: Kirpik çizgisine eyeliner’ı uygularken kusursuz bir şekilde kayacak şekilde tasarlanmıştır. Açılı uçludur.
 

Sigma E05 Eyeliner Fırçası: İnce uçlu ve konik başlığa sahip eyeliner fırçasıdır. Net ve pürüzsüz çizgiler oluşturmak için tasarlanmıştır. 
 

Sigma E06 Winged Eyeliner Fırçası: Kusursuz eyeliner uygulaması için özel olarak formüle edilmiş makyaj fırçasıdır. Küçük ve açılı fırça yapısına sahiptir. Kuyruklu eyeliner görünümü sağlamak için idealdir. Dramatik göz makyajlarının olmazsa olmazıdır.
 

Sigma E10 Small Eyeliner Fırçası: İnce ve hassas uca sahip eyeliner fırçasıdır. İnce ve hassas çizgileri çekmek için kullanılır.
 

Sigma E11 Eyeliner Fırçası

 

Sigma E11 Eyeliner Fırçası: Markanın en ince ve konik uçlu eyeliner fırçasıdır. Çok hassas ve ince çizgi çekmek, artistik dokunuşlar elde etmek için tercih edilmelidir.

 

Sigma E15 Flat Definer Eyeliner Fırçası:

Göz makyajı için özel olarak tasarlanmıştır. Düz kesim fırçası sayesinde keskin hatlar çizebilir, gözlerinizde net vurgular yaratabilirsiniz. Üst ve alt kirpik çizgisine uygulama yapmak için de ideal bir makyaj fırçasıdır.
 

Sigma B12 Bent Liner Eyeliner Fırçası: Kirpik çizgisine yakınlaşmak için eşsiz bir açıya sahip eğik uçlu eyeliner fırçasıdır. Eğik sivri fırça ucu, kirpik dibine kusursuz bir çizgi çekmeye yarar. Dudak kontürünü belirlemek ve kaşları doldurmak için de bu fırçayı kullanabilirsiniz.
 

Sigma E65 Small Angle Eyeliner Fırçası: Açılı ve küçük, ince eyeliner fırçasıdır. Üst ve alt kirpik çizgileri arasında kolay hareket ettirebilir. Mükemmel eyeliner çekmeye imkan verir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ