Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN SEKSİ KADIN PARFÜMLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ZEN (50ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
3.950,00 TL 3.160,00 TL
ZEN (100ML)
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.450,00 TL 4.360,00 TL
GINZA 90 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
5.950,00 TL 4.760,00 TL
GINZA 50 ML
SHISEIDO
Eau De Parfum - Çiçeksi Parfüm
4.250,00 TL 3.400,00 TL
LOTHAIR EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette - Aromatik Baharatlı
9.580,00 TL
CAIRO EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Çiçeksi
9.580,00 TL

Parfüm

EN SEKSİ KADIN PARFÜMLERİ

  • Haziran 28, 2020

Hangi parfüm seksi diye sorarsanız en doğru cevap ‘’ potansiyel olarak hepsi’’ olurdu. Çünkü kendinizi iyi hissettiren her parfüm sizi güçlü, kendine güvenli, güzel ve dolayısı ile seksi hissettirir.

Kokular ile duyular arasında doğrudan bir bağlantı olduğunu herkes biliyordur. Bazı parfümlerin de daha seksi hissettirdiği bir gerçek. Ama bu konuda hala çok net şeyler söylemek mümkün değil çünkü parfümler birçok özün eşsiz ahenginden oluşuyor ve asla birbirine benzemiyor. 

Ama size bu konuda yol gösterici olmak için bazı öneriler hazırladık. İşte en seksi kadın parfümleri tavsiyelerimiz... 

 

Shiseido Zen 

Duyu ve duygu üzerine kurulu... Zen, geleneğin ve modernliğin harmanlanmasından doğan cazibeden esinlenerek tasarlanmış. Amber ve ağaç notalarıyla sarmalanmış çiçeksi ferah bir kokuyla benliğinizdeki gerçeklere uzanarak, modern kadının özünü yansıtıyor. Kendine güvenen, güçlü kadınların kokusu.

Shiseido Ginza

Ginza, tüm farklı yönleri ve zıtlıklarıyla kadınların gücünü vurgulayan özel bir parfüm. Kişiliği sihirli bir güce dönüştüren özel bir kokuya sahip. Kadınlığı yücelten bir koku. Hafiflik ve parlaklık, kırılganlık ve güç, sağduyu ve tutku, kokunun simgelediği nitelikler. 

Ginza, odunsu-floral notalara sahip adeta bir çiçek buketi. Paçuli, sandal ağacı ve Hinoki notalarının gücüyle harmanlanan yasemin, manolya, frezya ve Japon orkidesi akorları… Kişiliği sihirli bir güce dönüştüren özel bir parfüm.

Penhaligon’s The Ingenue Cousin Flora

Markanın Portraits serisine ait parfümlerinden biri. Portraits koleksiyonu İngiliz aristokrasisine ait portreleri mizah ile anlatır. Parfüm isimleri de bu aristokratik seçkinin bir yansımasını oluşturur. Bu koleksiyonu eşsiz kılan özel şişe kapakları bakır ve altın karışımı olan 'xanac' metalinden oluşup her biri ilham aldığı kişiyi simgelemektedir. 


Masum bakışlı kuşun zarif yanıyla The Ingenue Cousin Flora etkileyici, coşkulu ve taze bir kokuyu temsil ediyor. The Ingenue Cousin Flora, turunçgil ferah koku ailesine aittir. İçeriğinde turunçgil, misk, amber yer alır.

Penhaligon’s Lothair 

Parfümün belli başlı notaları arasında pembe biber, kakule, bergamot, greyfurt, incir yaprağı, incir sütü, lavanta, manolya, sardunya, siyah çay, vanilya, sedir, ve misk yer alıyor. 

Lothair, aromatik baharatlı koku ailesine aittir. Dikkat çekici ve maceracı ruhlu bir parfüm.

Penhaligon’s Cairo 

Cairo’nun  güçlü ve şehvetli kokusu ilhamını Kahire üzerinde yükselen güneş ve sıcak safran baharatından alır. Markanın prensibi olan kalite, şıklık ve ilhama ilişkin oluşu özel mühürlenmiş şişe tasarımı ile dikkatleri üzerine çekiyor. Üniseks bir parfümdür.

Penhaligon’s Oud De Nil

Parfümün belli başlı notalarını greyfurt, bergamot, gül, portakal çiçeği, yasemin, sardunya, amber, ud, papirus oluşturuyor. Oud De Nil EDP, çiçeksi odunsu koku ailesine aittir. 
Egzotik ve otantik bir parfüm.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ