Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
EN YAYGIN 5 CİLT SORUNU İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
WHITE LUCENT ILLUMINATING MICRO-SPOT SERUM
SHISEIDO
Koyu Lekeleri Hedef Alan Aydınlatıcı Serum
7.100,00 TL
WHITE LUCENT OVERNIGHT CREAM & MASK
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Gece Bakımı (Maske&Krem)
5.250,00 TL
WHITE LUCENT BRIGHTENING GEL CREAM
SHISEIDO
Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Jel Krem
4.550,00 TL
WASO SATOCANE PORE PURIFYING SCRUB MASK
SHISEIDO
Gözenek & Siyah Nokta Temizleyen Peeling Etkili Maske
2.100,00 TL
BENEFIANCE OVERNIGHT WRINKLE RESISTING CREAM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gece Bakım Kremi
5.100,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CONTOUR SERUM
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Serum
5.350,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY EMULSION SPF20
SHISEIDO
Kırışıklık Karşıtı Gündüz Emülsiyonu SPF20
4.900,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING DAY CREAM SPF25
SHISEIDO
Kırışıklık Önleyici Yoğun Gündüz Kremi SPF25
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM ENRICHED 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Kuru ve Çok Kuru Ciltler)
4.750,00 TL
BENEFIANCE WRINKLE SMOOTHING CREAM 50ML
SHISEIDO
Kırışıklık Onarıcı Krem (Normal, Karma ve Yağlıya Dönük Ciltler)
4.750,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM 75ML
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Krem - Normal ve Karma Ciltler
7.850,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM ENRICHED 75ML
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Zengin İçerikli Krem - Kuru/Çok Kuru Ciltler
7.850,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Krem - Normal ve Karma Ciltler
6.350,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING CREAM ENRICHED
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Zengin İçerikli Krem - Kuru/Çok Kuru Ciltler
6.350,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING DAY CREAM SPF30
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gündüz Kremi SPF30 - Kuru/Çok Kuru Ciltler
6.350,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING AND FIRMING DAY EMULSION SPF30
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gündüz Emülsiyonu SPF30
6.350,00 TL
VITAL PERFECTION OVERNIGHT FIRMING TREATMENT
SHISEIDO
Cildi Sıkılaştıran ve Toparlayan Gece Kremi - Tüm Ciltler
6.900,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
4.650,00 TL
BIO-PERFORMANCE ADVANCED SUPER REVITALIZING CREAM
SHISEIDO
Erken Yaşlanma Karşıtı Süper Canlandırıcı Krem
5.950,00 TL

Cilt Bakım

EN YAYGIN 5 CİLT SORUNU İÇİN ÇÖZÜM ÖNERİLERİ

  • Ocak 05, 2022

Cildimizde yaşadığımız sorunlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir. Bunda yaş, cilt tipi ve cilt bakım rutini en önemli değişkenlik sebepleridir. Fakat her birimiz en az 1-2 sorunla karşı karşıya kalmış ve onunla baş etme yollarını arıyor olabiliriz.

Her ne kadar cildimizde yaşadığımız sorunlar farklı olsa da ortak sorunlarımız olduğu kesin. Hepimiz bizimle aynı cilt sorunu yaşayan arkadaşlarımızla karşılaşmış, bu konu hakkında konuşmuş, hatta birbirimize önerilerde bulunmuşuzdur.

Eğer bu yazıyı okuyorsanız yani başlık dikkatinizi çektiyse, sizde bu cilt sorunlarını yaşıyor ve çözüm arıyorsunuz demektir. 

Gelin birlikte bu cilt sorunlarının en sık karşılaşılan, en yaygın olan 5 tanesini konuşalım ve çözüm yollarını keşfedelim.

1. Bunlardan ilki LEKE, maalesef son zamanlarda yaş fark etmeksizin birçok kişinin yaşadığı bir cilt sorunu. Leke oluşumu farklı sebeplere bağlı olsa da elbette sizin de bildiğiniz gibi ilk sebebi güneş ışınları.  Özellikle yaz aylarının bitmesi ile birlikte herkes cildinde ki renk eşitsizliklerinden ve leke oluşumdan dolayı çözüm yolları aramaya başlıyor.  Burada yapılması gereken en ama en önemli adım cildi güneş ışınlarına karşı iyi bir şekilde koruduğunuzdan emin olmaktır. Yani aslında oluşmasını da engellemenin yolu budur diyebiliriz. Ama tabi ki yalnızca cildi korumak yeterli mi? Değil, eğer leke oluşumuna meyilli bir cildiniz varsa, sadece güneşten dolayı oluşacak diye düşünmemeliyiz. Sivilce sonrası kalan lekeler, hormonal sebeplerden oluşan lekeler ve yaş aldıkça cildimizde yeni yeni fark etmeye başladığımız lekeler… Bunların hepsi ile baş etmenin çözümü iyi ve düzenli yapılan cilt bakım rutinidir. Cildi temizlemek, arındırmak, nemlendirmek ama nemlendirirken leke bakımı yapan cilt bakım ürünlerini rutine eklemek ve elbette korumak. İşte Leke sorununda sizin çözümünüz kesinlikle bu olmalı.

Leke sorunu yaşayan biriyseniz sizin için önerimiz ve bakım rutininize mutlaka eklemenizi istediğimiz SHISEIDO WHITE LUCENT serisi ürünleri olacak. Bu serinin en büyük özelliği ciltte var olan lekeleri açması ve yeni leke oluşumunu da engellemesi. Özel içerik ve teknolojileri ile düzenli kullanımda sadece 4 hafta sonra leke görünümü fark edilir derecede azalır ve cilt daha aydınlık, daha berrak görünür.

Bu ürünleri mutlaka incelemelisiniz: Shiseido White Lucent

2. En yaygın ikinci cilt sorunu sivilce, akne ve gözenek sorunu, aslında bu üçlüyü duyduğumuzda birçoğumuzun ilk aklına gelen şey genç ve ergen ciltler geliyor olsa da bu sorunlar hemen hemen artık her yaş için ortak bir sorun. Genellikle yağlı ve karma ciltler de görülen bu sorun ciltte fazla yağ üretiminden ve bu fazla yağın gözeneklerin tıkanması ile oluşur. Gözenekler tıkandığında gözenek içinde bulunan bakteriler daha hızlı üreyerek iltihaplanmaya sebep olur. İşte bu da sivilce, akne ve genişlemiş gözenekler için kaçınılmaz sonu getirir. Bu tarz cilt sorunlarının çözüm yolu ise yine cildi derinlemesine temizlemeden, arındırmadan ve cildi nemlendirmeden geçer. Çünkü bilinenin aksine bu sorunları yaşayan ciltlerin de nemlendirilmeye ihtiyacı vardır. Unutmayın, nemsiz cilt daha fazla yağ üreterek oluşumları tetikler. Ve tabi ki o hiç hoşlanmadığımız ve bizi rahatsız eden sivilce ve geniş gözenek görünümünden kurtulmamızı sağlayacak, hızlı ve etkili bir şekilde çözüm için de cilt bakım rutinimize gözenek sıkılaştırıcı maske ve sivilce kurutucu ürünlerini de eklememiz çözüme giden yolda yardımcımız olacaktır.

Sizde bu cilt sorunlarından dolayı çözüm arayanlardansanız bu ürünleri bakım rutininize mutlaka eklemelisiniz: Waso Satocane Pore Purifying Scrub Mask

3. Bir başka yaygın olan cilt sorunu ise özellikle 30’lu yaşlar itibariyle karşılaştığımız KIRIŞIKLIKLAR… Kırışıklık ve ince çizgiler ilk olarak göz çevremizde karşılaştığımız ve zamanla en sık alın, dudak etrafında karşılaştığımız bir cilt sorunu. Bu sorunun da elbette birçok sebebi olabiliyor ama en önemlisi cildin nem kaybetmesi ve kuruması.  Yaş aldıkça cilt, elastikiyetini kaybediyor ve kolajen oluşumu azalıyor ve nem kaybettikçe de ince çizgiler zamanla derin kırışıklıklara dönüşebiliyor. Kırışıklıklar ile başa çıkmanın ve daha pürüzsüz bir cilde sahip olmanın çözümü aslında sanıldığı kadar zor değil. Doğru ürünler ile düzenli cilt bakımı yaparak ve cildinize hak ettiği özeni göstererek bu sorunu sorun olmaktan çıkarabilirsiniz.

Kırışıklık çözümü için bu ürünleri inceleyebilirsiniz:  Shiseido Benefiance serisi

4. Biraz daha ileri yaşlarda karşılaştığımız SARKMALAR da önemli cilt sorunlarından biri. Sarkmalarda tıpkı kırışıklıklarda olduğu gibi cildin kolajen kaybetmesi ile ortaya çıkar. Sarkmalar ve elastikiyet kaybı sorunu daha çok karma cilt yapısında görünüyor olsa da 40’lı yaşlar itibariyle hepimizin cildinde gözlemlediği ve çözüm aramaya başladığı bir durum. Cildiniz özellikle sarkmaya meyilli bir yapıya sahipse sarkmaları oluşmadan önlemek için cilt bakım rutininize Lifting etkili ürünleri eklemenizi tavsiye ederiz.

Sarkma ve Elastikiyet kaybı sorunu için bu konu da uzman olan Shiseido Vital Perfection serisi ürünlerini inceleyebilirsiniz.

5. Ve aslında yukarıda bahsettiğimiz tüm cilt sorunlarına da sebep olabilecek en önemli cilt sorunu olan KURULUK en sona bıraktık. Cildimizde nemsizlikten ve nem kaybından dolayı yaşadığımız Kuruluk birçok cilt sorununa yol açıyorken aynı zamanda sağlıklı, canlı ve pürüzsüz bir cilt görünümünü de engelliyor. Bunun için yapmamız gereken şey ise hangi yaşta ya da hangi cilt yapısında olursak olalım cildimizi düzenli olarak nemlendirmek. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ