Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
FAZLA YAĞLANMAYI ENGELLEYEN AMA CİLDİ IŞIL IŞIL GÖSTEREN PUDRALAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED POWDER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL
LIGHT REFLECTING PRESSED SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Sıkıştırılmış Pudra
2.030,00 TL
SYNCHRO SKIN INVISIBLE SILK LOOSE POWDER
SHISEIDO
Cildi Pürüzsüzleştiren Transparan Toz Pudra - Mat ve Parlak
2.300,00 TL

Pudra

FAZLA YAĞLANMAYI ENGELLEYEN AMA CİLDİ IŞIL IŞIL GÖSTEREN PUDRALAR

  • Temmuz 16, 2021

Bazen makyaj yapmaya vakit ayıramayabiliriz.  O zaman hızlı ve pratik bir ürünle cildimizdeki pürüzleri örtüp gayet de iyi görünmemiz mümkün. Nasıl mı?

Cildimizin yapısı kuru, karma ya da yağlı olsun hiç fark etmez. Hepimizin makyaj çantasında çoktan yerini almış kurtarıcı bir transparan pudra mutlaka vardır, ya da olmalıdır diyelim.

Transparan pudraları fondöteninizin üzerine hem makyajınızı tazelemek ve kalıcılığını arttırıp sabitlemek için, hem de cildinizdeki o hiç sevmediğiniz yağlı parlaklığı yok etmek için tek başına da kullanabilirsiniz.  Son zamanlarda makyaj trendlerinde hızlıca yerini alan doğal ve ışıl ışıl bir görünüm sağlayan bu pudralar tüm bunları zahmetsizce elde etmeniz için büyük bir nimet. 

Pudranın toz ve sıkıştırılmış (kompakt) olmak üzere 2 çeşidi vardır. Toz ve kompakt arasındaki tek fark, yapılarıdır. Size hangisi kolay geliyorsa onu tercih edebilirsiniz ama gün içinde makyaj tazelemek gibi pratik uygulamalar için elbette kompakt pudranın kullanımı oldukça kolaydır.

Nars Light Reflecting Setting Powder: Kişisel aydınlatma uzmanı olarak her kişinin kendi cildine özel ayrı bir efekt veriyor. Makyajın son adımı olarak kullanılabilir. Makyajı sabitler, parlaklığı alır. Gözenekleri gizler. Cilt farkedilir şekilde pürüzsüzleşir ve aydınlanır. Makyaj tazelemek için gün içinde istenilen sıklıkta kullanılabilir. Makyaj artistlerinin en sevdiklerinden! Toz versiyonu da bulunuyor: Nars Light Reflecting Loose Powder.

Shiseido Synchro Skin Invisible Silk Loose Powder (Radiant): Tam olarak istediğimiz o ışıl ışıl sağlıklı cilt görünümünü ister tek başına istersek de fondötenimizin üzerine uygulayarak elde etmemizi sağlıyor. Üstelik eşsiz transparan yapısıyla ciltte yağ kontrolü sağlıyor olması ise o asla hoşlanmadığımız yağlı parlaklık yerine doğal ve ışıl ışıl bir cilt görünümü ile tüm kullananların vazgeçilmez ten ürünü olması için yetiyor da artıyor bile!
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ