Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GELİN MAKYAJI NE RENK OLMALI?
PAYLAŞ

Gelin Makyajı

GELİN MAKYAJI NE RENK OLMALI?

  • Kasım 15, 2022

Makyajında hangi tonları tercih etmesi gerektiğiyle ilgili gelin adaylarını bu yazıyı okumaya davet ediyoruz. 

Gelin makyajı yapılırken yüzün anatomisine, ten rengine, göz şekline dikkat edilmelidir. Koyu renkli gözlere sahip gelin adayları, dudaklarında ten rengi ve açık tonlar kullanmalıdır. Eğer pembemsi bir cilt söz konusuysa çok fazla pembe renkler kullanılmamalı ve nötr tonlar uygulanmalıdır. Ten rengi birebir olmalı ve teninde kaybolmalıdır. Gelin makyajında allıklar doğal tonlarda olmalı, yüzün gölgelemesi çok iyi şekilde yapılmalıdır. Bununla beraber boyun dekoltesi de atlanmamalı, boynun yüzle bir bütün olması gerektiği unutulmamalıdır.

Gelinler için göz makyajı

Gelinin göz yapısı, yüz hatları, ten rengi gibi unsurların hepsine uygun bir makyaj seçimi yapması çok önemlidir. Göz makyajında gözleri yorgun ve halsiz gösteren renklerden uzak durulmalıdır. Böylelikle daha canlı gözlere sahip olmak mümkündür. İddialı ve dikkat çekici gözlere sahip olmak için göz rengine uygun renkler seçilmelidir. Göz makyajında açık renkler olan pembe, şeftali, pudra rengi ve açıklı koyulu kahve, toprak tonları tercih edilmelidir. Gerekirse günlük takma kirpik takılabilir.

Gelin makyajı kaç saat dayanır?

Kutlama alanına gitmeden hemen önce gelin makyajınızı yaptırmanız, makyajın daha uzun süre kusursuz görünümünü korumasını sağlar. Bu yüzden saçınızı yaptırdıktan hemen sonra  makyaj aşamasına geçmelisiniz. Gelin makyajının  kalıcılık süresi 4-6 saat arasındadır. Yalnız bu süreyi artırmak için makyaj sabitleyici ve bazlar kullanarak süreyi 10 saate kadar uzatabilirsiniz.


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ