Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
GLASS SKIN TRENDİNE UYGUN MAKYAJ NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
WASO YUZU-C GLOW-ON SHOT SERUM
SHISEIDO
Anında Parlaklık & Nem Veren 2 Fazlı Serum
2.390,00 TL
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
AFTERGLOW LIP BALM
NARS
Renkli Dudak Balmı
1.420,00 TL
ENDLESS AFTERGLOW BUNDLE
NARS
Yanak & Dudaklara Canlı Görünüm Veren Likit Allık & Lip Balm & Parlatıcı & Ruj Seti
6.080,00 TL 4.864,00 TL

Makyaj

GLASS SKIN TRENDİNE UYGUN MAKYAJ NASIL YAPILIR?

  • Haziran 09, 2023

Glass skin trendini özellikle TikTok ve Instagram’da muhakkak görmüşsünüzdür. Cilt bakımının ardından makyajı da etkisi altına alan bu trende uyumlu makyajı hangi ürünlerle nasıl yapabileceğini keşfetmeye ne dersiniz?

Eğer sıkı bir sosyal medya kullanıcısıysanız ve güzellik dünyasına dair nelerin yükselişte olduğunu keşfetmeyi seviyorsanız, glass skin terimi size pek de yabancı gelmeyecektir. Ancak henüz tanışmamış olanlar ya da detaylarını biraz daha yakından keşfetmek isteyenler için bu trendi inceleme altına alıyoruz.

Glass skin cildin adeta cam gibi pürüzsüz, ama bir yandan da çok aydınlık ve canlı olmasını kapsayan bir trend. Bunu cilt bakımıyla nasıl elde edebileceğiniz keşfetmek isterseniz YENİ TREND: GLASS SKIN başlıklı konumuza mutlaka göz atmalısınız! Gelelim glass skin trendinin makyajla nasıl elde edilebileceğine. 

Saniyeler içinde Glass Skin görünümü sağlayacak ürünler neler?

1- Shiseido Waso Yuzu-C  Glow-On Shot
Öncelikle cildinizi aydınlatan, ışıl ışıl yapacak bir serum kullanmalısınız. Bunun için devreye giren Waso Yuzu-C  Glow-On Shot hem doğal bir parlaklık sağlıyor hem de C vitamini etkisiyle erken yaşlanma belirtilerine meydan okuyor.

2- NARS Radiance Primer SPF35
Cildinizin daha da aydınlık ve canlı olmasını, aynı zamanda ten makyajınızın daha uzun süre kalıcılığını korumasını istediğinizde de glass skin makyaj rutininize bu makyaj bazını da dahil edebilirsiniz. Zira kendisi donuk ve yorgun cildi anında canlandırıyor, çok doğal bir parlaklık sunuyor.

3- NARS Light Reflecting Fondöten
Serumunuzu uyguladıktan sonra, sıra cildinizi gayet doğal bir görünümle pürüzsüz yapacak bir ten ürünü kullanmaya geliyor. Makyaj ve cilt bakımının bir karışımını sunan Light Reflecting Fondöten ise cildi muhteşem şekilde aydınlatıyor, kusurları ortadan kaldırıyor. Üstelik kullandıkça cildinizin kendi berraklığını ve parlaklığını da artırma özelliğine sahip.


4- NARS Radiant Creamy Concealer
Elbette göz altlarını kapatmadan olmaz. Göz çevresindeki halkaları, koyulukları etkili şekilde örten, isterseniz de cildinizdeki kusurları kapatmanızda da yardımcı olabilecek Radiant Creamy Concealer, radyant bir bitişe sahip olduğu için tam da glass skin trendine uyum sağlıyor. Kat kat uyguladığınızda bile çizgilere dolmaması en büyük artılarından.

5- NARS Liquid Blush / NARS Multiple Orgasm Rush
Allık adımı bu makyaj trendinin es geçilmemesi gereken noktalarında başı çekiyor. Çünkü cildi sağlıklı ve canlı göstermenin en kolay yollarından. Bu aşamada size önereceğimiz iki ürün var. İlki Nars Liquid Blush… Saten bir bitiş sunan bu allık, hem hafif hem de doğal bir görünüm yaratıyor. Çok az miktarda ürün kullanmanız yetiyor ve kat kat uygulama yaparak da yoğunluğu artırabilmenizi mümkün kılıyor.

Diğeri ise Nars Multiple Orgasm Rush… Kremsi yapısı sayesinde çok kolay bir uygulama yapılabiliyor ve ciltle bütünleşiyor. Cildi çok güzel aydınlatması ve doğal görünüm sunması da neden makyaj rutininize dahil etmeniz gerektiğini kanıtlıyor. Ayrıca göz makyajınızda da far olarak kullanabilirsiniz.

6- NARS Afterglow Lip Balm
Geldik glass skin trendine uyumlu makyaj rutini için son adıma yani dudak balmına. Ruj ya da gloss’lara çok daha doğal sonuçlar veren lip balm’lar, bu trendle birlikte de iyice popüler hale gelmiş durumda. NARS Afterglow Lip Balm serisi ise 7 farklı renk seçeneği sunuyor, dudaklara hafif bir renk ve parlaklık kazandırıyor. Ayrıca dudakları koruma ve nemlendirme konusunda da çok başarılı. Hailey Bieber’ın da bu seriyi çok sevdiğini mutlaka ekleyelim!

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ