Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
Günlük Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? - Kürşat Akcebe
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Doğal Makyaj

Günlük Doğal Makyaj Nasıl Yapılır? - Kürşat Akcebe

  • Temmuz 12, 2020

 

Çok fazla fondöten ve renk kullanmadan günlük doğal makyaj nasıl yapılmalı ünlü makyaj artisti Kürşat Akcebe’den öğreniyoruz. 

 

Cildi daha sıkı ve diri göstermesi için hafif ışık veren baz uygulaması ile başlıyoruz.  BB kremin biraz daha yoğunu olan fondöteni ince bir şekilde cilde sürerek devam ediyoruz.  Shiseido’nun bu ürünü aynı zamanda ışık yansıtma özelliğine sahiptir.

 

Sonrasında kirpikleri olduğundan daha yoğun göstermek ve ışık vermesi için kalem farı kirpik üstüne ve altına sürüp kurumasını beklemeden fırça yardımı ile dağıtıyoruz.  

 

Aynı ürünün daha açık bir tonunu göz pınarının olduğu bölgeye uygulayıp yine fırça ile dağıtıyoruz.  Böylece hem göze ışık vermiş, hem de renklendirmiş oluyoruz.

 

Bir sonraki adım olarak kapatıcımızı elimizde fondöten ile karıştırıp göz pınarından başlayarak göz altına, burun çevresindeki kızarıklıklara ve hafifçe kaş altına sürüyoruz.

 

Doğal bir makyaj yaptığımız için kahve tonlarındaki maskarayı kirpik diplerinden başlayarak uygulamamıza devam ediyoruz.  Siyah rengi tercih edersek daha sert bir görünüm oluşurdu diyor Kürşat Bey.  Göz altındaki kirpiklere yapışabilen kapatı ve fondöteni düzeltmek için de ufak dokunuşlarla maskara ile tarıyoruz.

 

Yüzümüze hafif bir güneş yanığı dokunuşu vermek amacıyla şeftali tonlarındaki ışıltılı allığımızı fırça ile yanaklardan başlayıp, elmacık kemiğine doğru uyguluyoruz.  Allığı tamamlamak için yine fırça yardımı ile aydınlatıcımızı elmacık kemiğinin üzerinden başlayıp, yanaklara doğru sürüyoruz.  Böylelikle fırçaya fazla gelen allığı da dengelemiş oluyoruz.

 

Hafif renk vermesi ve kalıcı olması amacıyla jel ile kaşları tarıyoruz.  Son olarak ise ruju dudaklara parmak yardımı ve tampon dokunuşlarla sürüp makyajımızı bitiriyoruz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ