Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAILEY BIEBER’IN GÜZELLİK SIRRI: T-BAR
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
-T- SHAPED ENERGY BEAUTY BAR
AURELIA GENEVE
Sarkma Karşıtı & Çizgi Giderici Titreşimli -T- Güzellik Masaj Aleti
1.590,00 TL 1.272,00 TL
WASO YUZU-C BEAUTY SLEEPING MASK
SHISEIDO
Nemlendirici Gece Güzellik Maskesi
2.100,00 TL
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EXPRESS EYE MASK
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Ekspres Göz Çevresi Maskesi -12 Çift
4.350,00 TL
ULTIMUNE POWER INFUSING CONCENTRATE - 50ML
SHISEIDO
Cildin Savunmasını Güçlendiren Konsantre
5.450,00 TL
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING DAY CREAM SPF20
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Gündüz Kremi
3.050,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
WASO SHIKULIME COLOR CONTROL OIL-FREE MOISTURIZER SPF30
SHISEIDO
Cildi Yağlandırmadan Renk Eşitleyen Nemlendirici – Tüm Ciltler
1.950,00 TL

Cilt Bakım

HAILEY BIEBER’IN GÜZELLİK SIRRI: T-BAR

  • Mart 30, 2023

Hailey Bieber’ın güzellik ve bakım rutininin önemli bir parçası olan T-bar, daha genç ve sıkı görünümlü bir cilt isteyen herkesin radarında olması gereken parçalardan. 

Güzelliğine gıptayla baktığımız isimlerin hiç şüphesiz başında geliyor Hailey Bieber. Kullandığı her ürün bir anda stok dışı kalabiliyor, kısacık kestirdiği saçları anında yeni bir akım başlatabiliyor. Yani güzellik dünyasının trendlere yön veren yıldızlarından olduğu su götürmez bir gerçek. 
Pürüzsüz ve aydınlık cildi ise neredeyse hepimizin ilham kaynağı. Buna sahip olmak için neler yaptığını ise çok merak ediyoruz. Elbette uyguladığı düzenli bir cilt bakım rutini mevcut ve burada pek çok kişinin atladığı masaj adımını T-bar ile uygulayarak cildine daha sıkı bir görünüm kazandırıyor.

Hailey Bieber’ın bakım rutini
Popüler modelin sabah rutini oldukça detaylı ve güne başlarken cildinin ışıl ışıl olmasını bir nevi buna borçlu. Peki kendisi hangi adımları uyguluyor? Hadi kendi YouTube kanalında paylaştığı rutinini inceleyelim;


1- Nemlendirici maske
Cildine önce nemlendirici bir maske uygulayarak makyaj aşamasının çok daha pürüzsüz olmasına katkıda bulunuyor Bieber. Her gün bu adımı uygulamadığını belirtirken, biraz daha ışıltı istediği zamanlarda, cildini sakinleştiren ve nemlendiren bir maskeye mutlaka bakım rutininde yer verdiğini ekliyor.
Ürün önerisi: Waso Yuzu-C Beauty Sleeping Mask
Özellikle sabahları detaylı bir bakım yapmaya vaktiniz yoksa bu maske tam size göre! Siz uyurken, 8 saat boyunca cilde nem sağlıyor. Nemi hapsedip, cildin ideal nem seviyesini koruması için cildin bariyer işlevini onarıyor ve güçlendiriyor. Cilt donukluğuna karşı mücadele ediyor. Sadece 1 gece kullanımdan sonra bile daha nemli, parlak ve dolgun bir cilt ortaya çıkarıyor.

2- Göz maskesi
Göz bölgesine daha fazla canlılık kazandırmak için mutlaka göz maskesi uyguluyor. Kendisinin bu adımdaki favorisi Wander Beauty olsa da, sizin için daha işlevsel başka bir önerimiz var;

Shiseido Vital Perfection Uplifting &Firming Express Eye Mask
Retinol içeren bu göz maskesi, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler, cildin yenilenmesini teşvik eder, dermisin yoğunluğunu arttırır. Daha sıkı ve toparlanmış göz çevresi için dermisi hızla yeniler, göz çevresindeki donuk ve yorgun görünümün azalmasına yardımcı olur. Cildi derinlemesine nemlendirir ve yaşlanma belirtilerini (sarkma, koyu halkalar ve kırışıklıklar) önler. Yalnızca 1 haftada sarkmalar, kırışıklıklar ve koyu halkaların görünümü azalır.


3- T-Bar
İşte geldik Hailey Bieber’ın güzellik sırrına. Gözlerinin ekstra şişkin olduğu sabahlarda göz maskesini bekletirken üzerinden titreşimli masaj aleti T-bar ile geçiyor. Bu sayede hem masaj uygulayarak cildine sıkılık kazandırıyor hem de maskenin etkinliğini artırıyor. 

Ürün önerisi: Aurelia Geneve -T- Shaped Energy Beauty Bar
Göz çevresi, dudaklar, alın, boyun ve ellerinizdeki kırışıklıkları, sarkmaları azaltmaya ve cildin daha genç ve sıkı görünmesine yardımcı olur. Cilde lifting etkisi yapar ve cildi sıkılaştırır. Pille çalışan titreşim özelliği ile kan dolaşımını destekler, böylece cilt daha canlı ve sağlıklı görümüme kavuşur. Yorgun cildi tazeler.

4- Nemlendirici
Yüzünü tekrar kremsi yapıda bir temizleyiciyle yıkayan ve ardından serum uygulayan Bieber, nemlendirici adımını ise asla es geçmiyor. 

Ürün önerisi: Ultimune Power Infusing Concentrate & Essential Energy Hydrating Cream
Serum aşamasında çok yönlü bir bakım isterseniz size önerimiz kesinlikle Ultimune… Çift yaşlanma karşıtı teknoloji ve 8 bitki ile güçlendirilmiş bu yaşlanma karşıtı serum cildi nemlendirir ve stres, doğal yaşlanma ve hava kirliliğinin zararlı etkilerine karşı korur. Cildin esnekliğini optimize eder. 3 gün sonra cilt gözle görülür şekilde daha parlak görünür. 1 ay sonra cilt daha sıkı ve esnektir. Bir şişeden sonra kırışıklıklar gözle görülür şekilde azalır, cilt yenilendikçe daha genç görünür.
Shiseido Essential Energy Hydrating Cream 3 kat daha uzun süreli nem sağlar ve yaşlanmanın ilk belirtilerini önler. Essential Energy, canlı bir görünümle enerji dolu bir cildi ortaya çıkarmak için 360 derece nemlendirme sağlar. Cildin kendi doğal hyalüronik asit üretimini teşvik ederek cildi derinlemesine nemlendirir. Çok hızlı şekilde cildin neme doymasını ve uzun süre bu durumun korunmasını sağlar. Cilt, kremin verdiği enerji ile parlar ve yumuşaklık kazanır.  

5- Güneş kremi
Onun için cilt bakımının en önemli adımı kesinlikle güneş kremi. SPF kullanmadan evden çıkmadığını belirten Hailey Bieber, sık sık ihmal edilen boyun ve göz kapaklarına da mutlaka güneş kremi uyguladığını ekliyor.

Ürün önerisi: Burada SPF özellikli renkli nemlendiriciler ya da direkt renksiz güneş kremi kullanabilirsiniz. Renksiz bir ürün kullanmak isterseniz Shiseido Expert Sun Protector Cream SPF50+ cildin iç ve dış katmanlarını UVA ve UVB ışınlara karşı korur. Wetforce teknolojisi ile su ve ter ile temasta koruma daha da güçlenir. Ayrıca UV korumasını güçlendirmek için güneşten gelen ısıya direnç gösteren Heatforce teknolojisi ile formüle edilmiştir. Böylece ısıyla birlikte koruma daha da artar.
Eğer cilt tonunuzu eşitleyen ve aynı zamanda güneşten koruyan bir ürün kullanmak isterseniz size iki önerimiz var;
Shiseido Sports BB Compact SPF50+ Hem makyaj hem bakım özelliği taşıyan bir ten ürünüdür. Cilde nemli bir görünüm ve parlak bitiş sağlar. Kapatıcılığı hafiftir. Zahmetsiz ve pratik şekilde cildine hafif bir renk ve parlaklık vermek isteyenler için idealdir. Cildinizi daha sağlıklı ve güzel hale getiren eşsiz formülü sayesinde günlük hayatınızın her alanında hatta spor yaparken de kullanabilirsiniz.
Waso Shikulime Color Control Oil-Free Moisturizer SPF30 Kusurları pürüzsüzleştirir. SPF30 ile UV ışınlarına karşı korur. Gelecekteki cilt problemlerini önlemek için bariyer işlevini onarır. Aşırı parlamayı önler ve cildin gün boyu mükemmel görünmesini sağlar. Hava kirliliğine karşı koruma etkisi vardır, gün boyunca kirletici parçacıkların cilde yapışmasını önler. Eşit cilt tonu ile pürüzsüz, doğal ve sağlıklı bir cilt ortaya çıkarır. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ