Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HAYAT KURTARAN RUJ SETLERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ERDEM POISON ROSE LIP POWDER PALETTE
NARS
Erdem Poison Rose Powder Dudak Paleti
300,00 TL

Ruj

HAYAT KURTARAN RUJ SETLERİ

  • Temmuz 21, 2020

Birçok kadın tek ürün kullanmak yerine set halindeki ürünleri tercih ettiğini söylüyor artık. Bunun sebebini tahmin etmek zor değil. Özellikle çalışan kadınlar ve küçük çocuklu kadınlar sürekli zamanla yarış halinde olduklarından pratiklik ve fonksiyonellik onlar için çok önemli. Bu yüzden set halindeki makyaj ürünleri hayat kurtarıcı olabiliyor. Hayat kurtarıcı setlerden biri de ruj setleri.
Kırmızı mı, nude mu? Pembe mi? Ya da bej mi? Hımm belki bordo da olabilir? Hangi rengi süreceğinize karar veremiyorsunuz… Hepsini yanınızda da taşıyamazsınız. Ama birçok rengin bir arada olduğu bir ruj paletiniz olsa çok rahat ederdiniz, değil mi? Bir ruj paleti sayesinde günün istediğiniz saati, istediğiniz rengi sür-çıkar-yeniden sür- yapabilirsiniz.
2020 trend ruj renklerini taşıyan dudak paletlerine bir göz atalım. Uygun fiyatlı ruj, indirimli ruj isteyenleri de unutmadık. Dönem dönem en kaliteli ruj seti, en pahalı ruj seti bile indirime giriyor. Nars ruj paleti almak isteyenler, aşağıda önereceğimiz paletleri bizce kaçırmasınlar.

AUDACIOUS LIPSTICK PALETTE

 

Nude renkli dudak paleti

 

Nars Audacious Super Wanted Ruj Paleti, Nars makyaj artistlerinin özel olarak küratörlüğünü yaptığı 7 muhteşem nude renkli Audacious ruju buluşturan dudak paleti. Palette açık bejden kestaneye, leylak pembeden bronz pembeye kadar uzayan çok çeşitli nude renk ruj mevcut. 
 

Deadly Sins Audacious Liptick Palette

 

Fırçalı dudak paleti

 

Nars 7 Deadly Sins Audacious Liptick Palette, morun en koyu halinden pastel renklere kadar geniş yelpazede 7 renk Audacious ruj içeren dudak paleti. Bu çok yönlü ruj paleti dudaklarınızda cüretkar görünümler yaratır. Trendleri tam olarak yansıtan bu paletteki renkler ile her stildeki makyajınıza uygun ruja sahip olabilirsiniz. Paletteki seyahat boy ruj fırçası ile dudaklarınıza hızlı, kolay ve kusursuz uygulama yapabilirsiniz. 

Nars Erdem Lip Powder Palet


Koleksiyonerler için dudak paleti

 

Nars Erdem Lip Powder Palet, meşhur moda tasarımcısı Erdem Moralıoğlu'nun büyüleyici özgünlüğü ile Nars için hazırladığı koleksiyonda yer alan dudak paletidir. Bu yenilikçi dudak paleti, 4 renk ruj, 1 nemlendirici dudak balmı ve hassas uçlu ruj fırçası içerir. Paletteki rujların özelliği, toz şeklinde olmasıdır. Yani pudra formunda. Klasik anlamda bildiğimiz rujların yapılarından farklıdırlar. Hafif formüle sahip olmalarından dolayı dudaklara yumuşak ve rahat uygulama yapabilirsiniz. Paletteki rujlar mat yapılıdır. En iyi sonuç için dudaklarınıza önce dudak balmını parmak uçlarıyla uygulayın, ardından üzerine toz rujları uygulamak için özel dudak fırçasını kullanın.

Nars Riot Velvet Matte Lip Pencil Set

 

Kırmızı, bordo renkli ruj seti

 

Nars Riot Velvet Matte Lip Pencil Set, makyaj çantası ve içindeki orijinal boy 4 kalem rujdan oluşuyor. Velvet Matte kalem rujlar, dudakları nemlendirirken onları zengin renkleriyle baştan çıkaran ve göze çarpan renk tonlarıyla süsleyen jumbo kalem rujdur. Dudaklarda kadifemsi mat bir bitiş sağlar. Mat yapısına rağmen dudakları asla kurutmaz, aksine nemlendirir. Setteki renkler:

Riot: Yoğun Koyu Kırmızı
Clash: Gül Kurusu
Rebel: Bordo
Wasted: Morumsu Pembe


Uzun Süre Kalıcı Likit Ruj Seti

 

Nars Powermatte Lip Clash Set, likit ruj setidir. Set içerisinde, 2 ışıltılı ve 2 mat olmak üzere toplamda 4 adet mini boy powermatte ruj bulunuyor. Bu rujlar, tek uygulamada yoğun renk verir. Ultra-esnek, hissedilemeyecek kadar hafif yapıdadır. Dudağı adeta bir krema gibi bütünüyle kaplar ve çizgilere dolmaz. Dudakta ağırlık, yapışkanlık ve kalınlık yapmaz. Rengi dudağa adeta mühürler, uzun süre rötuşa dahi gerek duymazsınız. Setteki renkler:

Nars Powermatte Lip Clash Set

 

No Future: Işıltılı Altın Pembe
Gimme A Fix: Işıltılı Yoğun Mor
Rise Above: Mat Soluk Pembe
Raise Hell: Mat Pembemsi Kahve

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ