Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
HOSTESLERİN 5 GÜZELLİK SIRRI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
ESSENTIAL ENERGY HYDRATING CREAM
SHISEIDO
Yaşlanma Karşıtı & Uzun Süreli Nem Sağlayan Bakım Kremi
3.050,00 TL
ICESOURCE SUPER HYDRATING MASK
POLAAR
Yoğun Nemlendirici Maske
1.350,00 TL 875,00 TL
CLEAR SUNSCREEN STICK SPF50+
SHISEIDO
Yüksek Güneş Koruyuculu Şeffaf Stik - Yüz & Vücut (Yeni Formül)
2.850,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
DETOX DRY SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Detoks Etkili Arındırıcı Kuru Toz Şampuan
1.390,00 TL 1.112,00 TL

Makyaj Çantası

HOSTESLERİN 5 GÜZELLİK SIRRI

  • Temmuz 05, 2020

Uzun uçak yolculuklarında cilt nemsiz kalır. Çünkü uçaktaki nem oranı çok düşüktür. Peki, yolculuklardan ve sonrasındaki ısı değişimlerinden hosteslerin cildi etkilenmiyor mu? Onlar cilt güzelliklerini korumak için neler yapıyorlar?

Uçaklardaki nem oranı düşük olduğundan (klimalı kuru hava ve basınçlı ortam) vücudumuzun en büyük organı olan derimiz susuz kalır. Cilt hassaslaşır. Kuru bir cilt kaşınır, pul pul dökülür. Ayrıca kuru cilt, yaşlanma belirtilerine de açık hale gelir. Nem, cildin sağlığı ve güzelliği için çok önemlidir. 

Peki, sürekli uçuşta olan hostesler ciltlerini korumak için neler yapıyorlar acaba? Biz çok merak ettik ve bu konuda yurtdışında hostesler arasında yapılan bir anketi derledik.

1) Kilit nokta: Nem

Ankete katılan hosteslerin yüzde 100’ü litrelerce su içmeye çalıştıklarını, ciltlerine sürekli nemlendiriciyi uyguladıklarını söylemişler. Bazıları ise uçuş öncesi nemlendirici yüz maskeleri uygulayarak ekstra önlem aldıklarını ve geceleri uyumadan önce de ciltlerine yoğun nem veren ürünler sürdüklerini belirtmişler. 

ÖNERİMİZ: Nars Aqua Gel Luminous Mask, cilde yüksek nem sağlayan ve cildi aydınlatan maskedir. İçeriğindeki güçlü doğal bitkiler, kolajen üretimini artırır ve son derece genç görünen bir cilt ortaya çıkarır. Su bazlı bu aydınlatıcı maske, cildin ışığını ortaya çıkarmak için özel Light Reflecting Complex™ teknolojisi (ışık yansıtıcı) içerir. Tüm cilt tiplerine ve herkese uygundur.

2) SPF’siz asla!

Uçaklar bulut örtüsünün seyrek olduğu yükseklikte seyrettikleri için, UV ışınları cilt hücreleri üzerinde çok zararlı etkiye sahiptirler. Bu ışınlar uçakta nasıl cilde ulaşacak diye düşünüyor olabilirsiniz? Pencerelerin gölgelikleri açıkken yeterince güneş ışığının içeri girebilme ihtimalini unutmayın! O yüzden hostesler ciltlerine yüksek SPF’li ürün sürmeyi ihmal etmezler. 

ÖNERİMİZ: Shiseido Urban Environment UV Protection Cream SPF30, UV ışınları, kuruluk ve hava kirliliği gibi zararlı etkenlerden cildi korurken nemlendiren, tüy gibi hafif günlük güneş kremidir. Cilt için yüksek koruma sağlar (SPF30). Sıra dışı ve güçlü formülüyle, cildin erken yaşlanmasına neden olan zararlı UVA/UVB ışınlarından korur. Uzun süreli nemlendirme özelliğiyle cildi pürüzsüzleştirir.

3) Güzellik yağı bakımı

Hostesler, kuru havadaki buharlaşmadan kaynaklanan her şeyi yavaşlatan bir güzellik yağını hem ellerine hem saç uçlarına hem de ciltlerine uyguluyorlar. Üstelik bu güzellik yağları zengin içerikli olduğundan hem kurumayı önlüyorlar, hem de cildi güzelce besliyorlar.

ÖNERİMİZ: Shiseido Future Solutions Replenishing Treatment Oil, 5 özel yağ ile zenginleştirilmiş içeriğiyle yüz, vücut, saç ve tırnaklar için besleyici, güçlendirici, nemlendirici ve yenileyici özellik taşır. İçeriğinde: Çuha çiçeği, safran yağı, argan yağı, jojoba yağı ve macademia fındığı yağı vardır. Her yaş grubundan herkesin kullanabileceği bu lüks bakım yağının 24 saat süren nemlendirici etkisi vardır. Saçlara parlaklık verir, besler ve pürüzsüzleştirir. Düzenli kullanımda yıpranmış saç uçlarını onarır. Tırnakları besler, tırnak etlerini pürüzsüzleştirir. Shiseido’ya özgü Skingenecell IP* ile formüle edilmiştir. Hücre yenileyici özelliği vardır.

4) Kuru şampuan

Hosteslerin saçları her zaman temiz ve bakımlı olmak zorunda. Bu yüzden kuru şampuan ile zamansız durumlarda bile saçlarını her zaman iyi gösterebiliyorlar. Onlar için hayat kurtarıcı, pratik bir çözüm!

5) Ellere özel bakım 

Ellerin sık yıkanması, dezenfektanlarla temas etmesi ve yeteri kadar nemlendirilmemesi cildin doğal pH ve nem dengesini bozabilir. Bu yüzden hostesler elleri için iyi bir el kremi kullanırlar. 

ÖNERİMİZ: Shiseido Hand Nourishing Cream, cildinizin çok daha yumuşak ve pürüzsüz olmasını sağlayan ve ellerinizi mükemmel şekilde nemlendiren, yoğun canlandırıcı el kremidir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ