Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
İNCE SAÇLAR İÇİN STİL HİLELERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
VOLUME SHAMPOO
WE ARE PARADOXX
Çok Yönlü Vegan Hacim Şampuanı
1.220,00 TL
VOLUME CONDITIONER
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Saç Kremi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
VOLUME & KEEP IT CLEAN KIT
WE ARE PARADOXX
Kusursuz Hacim & Temiz Saç Bakım Seti
2.610,00 TL 2.088,00 TL
No. 4D CLEAN VOLUME DETOX DRY SHAMPOO
OLAPLEX
Hacim Veren Detoks Etkili Kuru Şampuan
1.490,00 TL
VOLUME BLOW DRY SPRAY
WE ARE PARADOXX
Hacim Veren Vegan Saç Spreyi
1.390,00 TL 1.112,00 TL
VOLUMIZING BLOW DRY MIST
OLAPLEX
Hacim Veren & Saçı Isıya Karşı Koruyan & Saç Kurutma Süresini Kısaltan Saç Spreyi
1.490,00 TL
No. 4C BOND MAINTENANCE CLARIFYING SHAMPOO
OLAPLEX
Derinlemesine Temizleyen & Bağ Güçlendiren Şampuan
1.490,00 TL
GIVE ME A LIFT STYLING KIT
OLAPLEX
Saçlara Hacim Veren İkili Şekillendirme Seti
2.980,00 TL

İnce Telli Saçlar

İNCE SAÇLAR İÇİN STİL HİLELERİ

  • Ekim 24, 2023

İnce telli saçlarınızı nasıl daha hacimli ve dolgun göstereceğinizi merak ediyorsanız, denemeniz gereken birkaç yol var.

İnce saçlar genellikle daha hassastır ve sönük görünmeye meyillidir. Genetik olarak ince telli saçlara sahipseniz, bunu kalın telliye çevirmeniz pek mümkün olmasa da, bu durum saçlarınızı daha dolgun ve hacimli gösteremeyeceğiniz anlamına gelmez. Doğru ürünler ve püf noktalarıyla ince saçları daha kabarık bir görünüme kavuşturabilirsiniz. 

İnce saçlar için stil hileleri
Hacim ve doku oluşturmanın tüm sırlarını öğrenmek için yazımızı okumaya devam edin!

1- Hacim veren şampuan ve saç kremi kullanın
İnce ve sönük durmaya meyilli saçlarınız varsa,  ilk başta hacim veren bir şampuan ve saç kremi kullanmanız çok daha iyi bir sonuç almanızı sağlar.  Bunun için size önerimiz saç bakım rutininize We Are Paradoxx Volume Shampoo ve Volume Conditioner dahil etmeniz… Bu iki ürün, doğal içerikleriyle hem saçınıza bakım yapar hem de hacim kazandırır.

2- Hacim ve temiz görünüm için kuru şampuan
İnce saçlar genellikle kalın saçlardan daha yağlı görünmeye eğilimlidir. Bunun nedeni saç derisindeki yağların ince saç foliküllerinden aşağıya daha kolay ilerleyebilmesidir. Kuru şampuan ise yağlı görünümünü anında ortadan kaldırarak saçları canlandırır ve hacim verme konusunda da çok başarılıdır.  
Olaplex No.4D Clean Volume Detox Dry Shampoo beyaz kalıntı bırakmadan saçların daha temiz görünmesini sağlar, gözenekleri tıkamadan temiz saçlar için güçlü bir yağ emilimi sağlar. Aynı zamanda hacim verir ve yeni yıkanmışçasına bir his bırakır.

3- Saçınızı baş aşağı kurutun
İnce saçları daha hacimli göstermek için kullanabileceğiniz bir başka hile de saçlarınızı duştan sonra baş aşağı kurutmak… Bu şekilde saçlarınızın dolgun olmasını sağlarsınız. Eğer ekstra hacim isterseniz, saçlarınızı kurutmadan önce Olaplex Volumizing Blow Dry Mist ve We Are Paradoxx Volume Blow Dry Spray gibi güçlü hacim veren spreyler kullanabilirsiniz. 


4- Çok sık taramayın
İnce saçlar kolayca zarar görebilir ve çok fazla taramak yalnızca kırılmaya neden olmakla kalmaz, aynı zamanda saçı düzleştirerek ince saçların daha da sönük görünmesine neden olabilir.

5- Saçlarınızı yandan ayırın
İnce telli saçlara biraz dolgun görünüm kazandırmak için ihtiyacınız olan şeylerden biri de saçlarınızı derin bir şekilde yandan ayırmak. Bu, saçlarınızın daha hacimli görünmesinin yollarından.

6- Bigudi kullanarak hacim yaratın
Bigudiler yıllardır saçları şekillendirmek için kullanılan yöntemlerden biri. Özellikle ince saçlar  için saç köklerinden hacim yaratıyorlar. Seçeceğiniz bigudi ne kadar büyük olursa, ortaya çıkan dalgalar da o kadar gevşek olacaktır. Daha belirgin dalgalar oluşturmak isterseniz, daha küçük bigudiler kullanabilirsiniz. 

7- Saçınızı ağırlaştırmayacak krem ve maskeler kullanın
İnce saçlara hacim kazandırmak isteyen biri için saç kremi veya maskeler düşman gibi görünebilir, ancak nemlendirici saç ürünlerinden tamamen vazgeçmemelisiniz. Saç kremi ve maskeler, saç tellerinin yenilenmesi ve onarılmasında oldukça faydalıdır ve kırılmaya yatkın ince telli saçlar için gereklidir. Sadece saçlarınızı ağırlaştırmadan bakım yapacak formüle sahip ürünlere şans vermelisiniz. 

8- Bakım rutininize haftalık olarak arındırıcı bir şampuan ekleyin
Ürün birikmesi saçınızda ağırlık oluşmasına neden olur ve bu da saçlarınızı sönükleştirebilir. Haftada bir kez arındırıcı şampuan kullanmak, kirlerden ve ürün birikiminden saçlarınızı güzelce arındırır ve saç derinizin daha sağlıklı olmasını sağlar. Olaplex No.4C Bond Maintenance Clarifying Shampoo tek kullanımda saçtaki fazla yağ, sert su mineralleri, klor, ağır metal gibi kirleri ve birikintileri nazikçe temizler, saçlara hacim kazandırır.

İnce saçlar için saç modelleri
Söz konusu ince saçlar olduğunda şekillendirme hileleri kadar tercih ettiğiniz kesim de çok önemli. Hacim ve dolgunluk için katlı kesimler gerçekten mucizeler yaratabiliyor. Çünkü bu sayede sadece birkaç ürün kullanarak saçlarınızı daha gösterişli hale getirmeniz mümkün.

Eğer kısa saç kullanmaya karşı değilseniz ve ince telli saçlara sahipseniz, çene hizasında ya da daha kısa kesilmiş saçlar tercih edebilirsiniz. Böylelikle saç uçlarınız ağırlık yaratmayacağı için saçlarınız çok daha hacimli görünür. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ