Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
IŞILTILI MAKYAJ BAZI NE İŞE YARAR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
RADIANCE MAXIMIZER PRIMER & FOUNDATION BUNDLE
NARS
Cilde Maksimum Aydınlık Veren Primer & Fondöten Seti
4.260,00 TL 3.621,00 TL

Ten Makyajı

IŞILTILI MAKYAJ BAZI NE İŞE YARAR?

  • Haziran 05, 2023

Bir primer cilt üzerinde ne kadar etkili olabilir ve nasıl etkileyici bir görünüm yaratabilir? Işıltılı makyaj bazı söz konusu olduğunda bu soruların cevaplarını nasıl alacağınızı açıklıyoruz!

Geçmiş yıllarda makyaj bazı, olmasa da olur diye düşünülen, fondöten ya da kapatıcı gibi farklı seçeneklere sahip olmayan kategorilerden biriydi. Ancak şimdilerde durum kesinlikle değişti. Cildi makyaja hazırlayan, makyajın daha uzun sürece kalıcı olmasını sağlayan primer yani makyaj bazları, bir bakıma pürüzsüz bir tuval oluşturmanızı sağlıyor. 

Makyaj bazları ayrıca sunduğu farklı faydalara göre ince çizgileri flulaştırır, gözenek görünümünü yok eder ve cildin canlı ya da mat görünmesine yardımcı olur. Burada istediğiniz sonuçlar için yapacağınız seçimler tamamen size kalmış. Biz ise bu sefer ışıltılı makyaj bazı ne işe yarar ve nasıl kullanılır bunu inceleyeceğiz.

Işıltılı makyaj bazı ne işe yarar?
Makyajınıza ışıltı katmak istiyorsanız, fondöten ya da kapatıcı adımına geçmeden önce uygulayacağınız ışıltılı ve aydınlatıcı özellikli bir primer, kesinlikle elde etmek istediğiniz sonucu size sunacaktır. Işıltılı makyajı bazı, donuk ve yorgun cildi anında canlandırma özelliğine de sahip.

Işıltılı makyaj bazı nasıl kullanılır?
Hem cildiniz aydınlanmasını hem de makyajınızın uzun süre kalıcılığını korumasını arzu ettiğiniz zamanlarda devreye sokabileceğiniz ışıltılı makyaj bazı, kullanımı söz konusu olduğunda da hiçbir uğraş gerektirmiyor. 
- Genel bir parlaklık için hiçbir ten ürünü kullanmadan tek başına da tüm yüzünüze uygulayabilirsiniz.
- Fondötenden önce makyajın kalıcılığını arttırmak ve makyajı daha da güzelleştirmek için uygulamayı tercih edebilirsiniz.
- Yüze sadece efekt ve boyut vermek için elmacık kemiğini de uygulama yapabilirsiniz.


Işıltılı makyaj bazı önerileri
Eğer henüz aydınlatıcı özelliğe sahip ışıltılı makyaj bazı kullanmadıysanız, size önerilerimizin başında Nars Radiance Primer SPF35 geliyor. 

Nars Radiance Primer SPF35
Makyajın uzun süre kalıcı olmasını ve daha güzel görünmesini sağlayan bu makyaj bazı, özellikle kuru, mat ve soluk ciltler için mükemmel sonuçlar ortaya çıkarıyor. Tene incimsi bir parlaklık katarak ten makyajının daha enerjik ve canlı görünmesini sağlıyor.

Laura Mercier Pure Canvas Primer
Cildin parlaklığını artıran bu makyaj bazı da cildi aydınlatıp besliyor, ciltte pürüzsüzleştirici bir etki yaratarak kusurların görünümünü azaltıyor.

RMS Beauty ReEvolve Radiance Locking Primer
Silikon içermeyen ve 24 saate kadar nemlendirmeyi artıran ReEvolve Radiance Locking Primer cildin görünümünü gözle görülür şekilde pürüzsüzleştiriyor. 

ILIA True Skin Radiant Priming Serum
Bu makyaj bazının en önemli özelliği çevresel stres faktörlerine karşı cildi korumak. Ayrıca cildi parlatırken ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünün azalmasına da yardımcı oluyor. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ