Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KALEM RUJLAR MAKYAJIN BB KREMİ Mİ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünleri
VELVET MATTE LIP PENCIL
NARS
Kadifemsi Mat Kalem Ruj
1.370,00 TL

Ruj

KALEM RUJLAR MAKYAJIN BB KREMİ Mİ?

  • Temmuz 11, 2020

 

Makyaj dünyasında esen BB krem fırtınasının sebebi belli: Uygulama kolaylığı, birçok özelliği içinde barındırması ve uyguladığınızda hala doğal, kendiniz gibi gözükmeniz... Kalem rujlar da bir nevi BB kremler kadar fonksiyonel. Dağılma ve bulaşma riski yok, zahmetsiz ve aynasız sürülebilir! Bir kadın daha ne ister?
 

Pratik ve çok marifetli!

 

Ünlü makyaj sanatçısı Jillian Dempsey, kalem rujları Allure Dergisi’ne şöyle anlattı: “Dudakları nemlendirmek, onlara istediğiniz yoğunlukta renk vermek ve bir taksinin arka koltuğunda aynaya dahi gereksinim duymadan 30 saniyede sürmek için kalem rujdan iyisini bulamazsınız!”
 

Allure’a göre her yaştan kadının tercihi en çok renkli kalem rujlar oluyor. Görünüşe göre, tüm dünyadan kadınlar kalem rujun konforunu takdir ediyor. Bunu şöyle de açıklayabiliriz: Clinique'in Chubby Sticks’leri markanın ruj kategorisindeki satışının %40’ını oluşturuyor. 
 

“Her yaştan kadının sevdiği kalem rujları alanlar arasında bugüne dek dudağına parlak renk ruj veya hiç ruj sürmeyenler bile var.” diyor, Clinique’in patronu Lynne Greene Allure Dergisi’ne...



 

Kalem rujların çeşitleri neler?

 

Nars kalem rujların 3 çeşidir bulunuyor: Saten bitişli, mat ve parlak bitişli. 

Satin Lip Pencil, dudakları nemlendirirken zengin renk tonlarıyla baştan çıkarıyor. Fuşya renkli Yu, turuncu Timanfayanude renkli Biscayne Park bu serinin en popülerleri...

Velvet Gloss Lip Pencil ise muhteşem parlaklıkta renkler sunuyor. Pembe Mexican Rose, vişne rengi Baroque ve nude bej Buenos Aires serinin en çok satan renkleri arasında.

Velvet Matte Lip Pencil serisi, en çok satan ve ikon olmuş renklerin serisi! efsane Dolce Vita, kırmızı Dragon Girl, pembe Roman Holiday, vişne bordo Cruella birçok kadının vazgeçilmezi.

Kalem rujları, jumbo kalemtraşlarla açabilirsiniz.



Makyaj çantasının vazgeçilmezi!

 

Allure’un kalem rujlar üzerine aldığı görüşler ile ikna olduk ki, bir kalem ruj ve bir BB krem ile her yere gidebiliriz!
 

Dünya yıldızlarından Taylor Swift ve Blake Lively'de Red SquareBiscayne Park ve Dragon Girl rujlarından hiçbir zaman vazgeçemiyor. Kendisini hem günlük hayatta hem kırmızı halıda bu renklerle görüyoruz.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ