Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAŞ VE KİRPİK BAKIMINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
ICYMAGIC BOOSTER ACTI EYE-LASHES & EYE-BROWS
POLAAR
Kaş ve Kirpik Dolgunlaştırıcı Serum
1.275,00 TL 825,00 TL
FULL LASH SERUM
SHISEIDO
Kaş & Kirpik Güçlendiren ve Hacim Artıran Serum
3.250,00 TL

Kaş & Kirpik Serumu

KAŞ VE KİRPİK BAKIMINA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER

  • Ocak 30, 2023

Bakışlarımıza anlam katan ikili hiç kuşkusuz kaşlar ve kirpikler… Bu sebeple de onların daha gür ve bakımlı olmasını istiyoruz. Peki, bunu nasıl sağlayabiliriz?

İfademizi güçlendiren, bakışlarımıza derinlik katan ve elbette makyajımızı güzelleştiren kaşlar ve kirpikler, kesinlikle onlara has bir bakımı hak ediyor. Her ne kadar makyaj ürünleriyle kaşlarımızı daha güçlü kirpiklerimizi ise daha dolgun göstermeye özen göstersek de, doğru bakım teknikleri ve içeriklerle onları doğal yollardan da güçlendirmek mümkün.


Kaş ve kirpikler nasıl gürleştirilir?
Her ne kadar 90’lı yıllarda ve 2000’lerin başında ince kaşlar moda olduysa da, artık bu durum çok da geçerli değil ve daha gür kaşlar tercih ediliyor. Kirpiklerimiz için ise dolgun bir görünüm her daim arzu edilen şey. Peki, bunun için neler yapılabilir? 
-    Nasıl ki saçlarınızın hızlı ve sağlıklı uzaması için düzenli şekilde masaj yapmak öneriliyorsa, aynı durum kaş ve kirpikler için de geçerli. Özellikle akşamları makyajınızı temizledikten sonra, bir kaş kirpik serumu ya da yağ yardımıyla 30-40 saniye kadar parmak uçlarınızla hafif bir masaj yapabilirsiniz.

-    Makyajınızı temizlerken kaş ve kirpiklerinizde kayıp yaşamamak adına uygun temizleyiciler kullanmalı ve sert hareketlerle silmekten kaçınmalısınız.

-    Söz konusu kaşlar olduğunda mümkünse sık sık şekillendirmekten kaçının. Yani bu noktada biraz sabretmek ve kaşlarınızın uzamasını beklemeniz gerekli. Eğer ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, cımbız yardımıyla küçük dokunuşlar yapabilirsiniz.

-    Kirpikleriniz için de ipek kirpik ve kirpik lifting gibi uygulamalardan kaçınmanız çok daha sağlıklı olacaktır. 

Kaş ve kirpik uzatan yağlar
Bu noktada destek alabileceğiniz yağların başında zeytinyağı ve hint yağı geliyor. Tıpkı saç bakımında olduğu gibi… Bunları tek başına uygulayabileceğiniz gibi kendinize bir karışım yaratarak da masaj yoluyla kaş ve kirpiklerinize sürebilirsiniz. Burada dikkat etmeniz gereken tek şey, sabah-akşam yerine haftada 3-4 kere uygulama yaparak kıl köklerini yağlarla çok fazla tıkamamanız. 

Kaş ve kirpik serumu olarak ne kullanılabilir?
Bakım rutininize kaş ve kirpik bakımına özel geliştirilmiş profesyonel ürünler dahil etmek isterseniz size üç önerimiz var;

Polaar Icymagic Booster Acti Eye-Lashes & Eye-Brows
Kaş ve kirpikleri beslemeye yardımcı olan bu serumun içerisinde yer alan Sibirya Ginsengi canlandırıcı ve onarıcı etki gösterirken, Hint yağı ise kaş ve kirpiklerin gürleşmesine katkı sağlıyor. 4 hafta sonrasında ise kirpikler ve kaşlar % 70 oranında daha yoğun ve hacimli görünüyor.


Shiseido Full Lash Serum
Güçlü formülü ile kaş ve kirpikleri besleyen bir başka serum da Shiseido imzası taşıyor. Güçlendirme ve dolgunlaştırma etkisi sunarak kaş ve kirpiklere canlı bir görünüm kazandırıyor.


Ashley Joy Kaş & Kirpik Bakım Serumu
Arginine, Biotin, Keratin ve B12 ile zenginleştirilen formülüyle kaş ve kirpiklerin ihtiyacı olan bakımı yaparak daha güçlü ve hacimli görünmelerini sağlıyor. İçeriğindeki E vitamini ile dökülmeyi önlemeye yardımcı olurken Niacinamide ile kaşların bakımlı, canlı bir görünüme sahip olmasına katkıda bulunuyor.

 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ