Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KAYAK MAKYAJI HANGİ ÜRÜNLERLE VE NASIL YAPILIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
THE MULTIPLE
NARS
Çok Amaçlı Stik
2.120,00 TL

Kış Cilt Bakımı

KAYAK MAKYAJI HANGİ ÜRÜNLERLE VE NASIL YAPILIR?

  • Temmuz 09, 2020

Sert doğa koşullarıyla mücadele edecek olabilirsiniz, hiç farketmez! Güzel kayak kızları sadece filmlerde olmaz, gerçek hayatta da olur. Bu yazıda, karlı yamaçlarda harika görünmenin ipuçlarını bulacaksınız!

 

1) OLSA İYİ OLUR / Kapatıcı uygulayın. Gözlerinizin altına ve varsa cilt lekenizin üzerine küçük bir miktar kapatıcı kullanın. Shiseido Natural Finish Cream Concealer, ciltte ağırlık yapmayan, hafif ve doğal bitişli bir kapatıcıdır. Cilde natürel bir görünüm verir, kremsi yapısından dolayı uygulaması kolaydır. Yüze ve göz çevresine uygulayabilirsiniz.

 

2) MUTLAKA / Renkli nemlendirici kullanın. Dağda epeyce bir zaman geçirecekseniz ve UV ışınları yüzünüzde uzun bir süre gezecekse, hem cildinizi koruyacak hem de nemlendirecek ince bir ten ürünü kullansanız iyi olur. Nars Pure Radiant Tinted Moisturizer SPF30, nemlendirme sağlarken cilde sağlıklı bir ışıltı veren renkli nemlendiricidir. Yağsızdır ve yüksek güneş koruması vardır. Cilde satenimsi bir parlaklık ve sağlıklı bir renk verir.

 

 

3) SİZ BİLİRSİNİZ / Transparan pudra uygulayın. “Dağda ne işi olur!” demeyin. Renkli nemlendiricinin ve kapatıcının tüm gün yüzünüzde kalmasını sağlar. Kısaca, kendinden önceki ürünleri cildinize sabitler. Nars Light Reflecting Pressed Powder'ı biz çok seviyoruz!

 

4) MUTLAKA / Allıksız hiçbir zaman! Nars Multiple Orgasm’ı yanaklarınıza sürün ve parmaklarınızla hafifçe dağıtın. Hem doğal, hem tazelik veren bir renk. 

 

5) ÇOK İYİ OLUR / Göz kalemi kullanın. Kahverengi, uzun süre dayanıklı bir göz kalemi gözlerinizin daha güzel, genel görünümüzün ise bakımlı olmasını sağlar. Maskaraya da gerek kalmaz. Nars Larger Than Life Via De Martelli göz kalemini öneriyoruz, biz denedik ve bayıldık!

 

6) MUTLAKA / Rujsuz olmaz. Dudaklarınızı kurutmayacak veya dudaklarınızdan hemen silinecek çok parlak bir ruj tercih etmeyin. En güzeli allık olarak kullandığınız Nars Multiple Orgasm’ı dudaklarınızda da kullanmak! James Bons kayak kızı gibi görünmek için en doğalı, en güzeli, en seksisi!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ