Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KIŞ GELİNLERİNE MAKYAJ TÜYOLARI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
RADIANCE PRIMER SPF35
NARS
Aydınlatıcı, Enerji Verici, Canlandırıcı Makyaj Bazı SPF35
1.880,00 TL
PURE RADIANT TINTED MOISTURIZER SPF 30
NARS
Cilde Parlaklık Veren -Yağsız- Renkli Nemlendirici SPF30
2.180,00 TL
SHEER GLOW FOUNDATION
NARS
Cildin Işıltısını Ortaya Çıkaran Fondöten
2.240,00 TL

Gelin Makyajı

KIŞ GELİNLERİNE MAKYAJ TÜYOLARI

  • Şubat 03, 2022

Kış gelini olmak zordur ama bu durumu makyajda avantaja çevirmekte mümkün. 

Cildimiz yağlı değil ise muhtemelen bu mevsimde nemsiz / mat bir görünümde olacaktır. Bu yüzden ten makyajımızda cildimizi nemli, canlı, sağlıklı gösterecek ürünler tercih etmeliyiz. Baz olarak NARS Radiance Primer tercih edebiliriz, ten ürünü olarak ise NARS Sheer Glow ve NARS Pure Radiant Tinted Moisturizer SP30 olmazsa olmazlarımız arasında yer almalı.

Göz makyajı çok önemli

Göz makyajı gelin makyajlarının kalbi gibidir. Tüm duygumuzu, coşkumuzu heyecanımızı ve romantikliğimizi vurgulayan renkler kullanmalıyız. Ama biliyoruz ki gelin makyajları son yıllarda oldukça sade olarak ön plana çıkıyor. Bu yüzden kullanacağımız renkler genel olarak ne çok pembe ne çok şeftali ne de çok kahve tonlar olmalı.

Yumuşak geçişler, yer yer ışıltılar ve kirpikler mümkün olduğunca belirgin olmalı. Böyle bir göz makyajı ortaya çıkarmak için birkaç rengi birlikte harmanlamak gerekiyor. Böylelikle kendimize özgü tonlar elde edip, eşsiz bir gelin makyajı ortaya çıkarmış oluruz. NARS’ın tekli far seçeneklerinden yardım alabiliriz. Eğer renkleri kombinlemek konusunda sıkıntı yaşarsanız far paletleri bu konuda işinizi kolaylaştıracaktır. Paletlerde renk tonları seçilirken, birbirleriyle uyumlu, geçişleri kolay olacak renkler seçilir. Bu da uygulama sırasında size kolaylık sağlar. 

Kalem kullanmanın püf noktası

Kalem uygulamasında ise tüm gözü çerçeveleyecek uygulamalardan kaçınmak gerekiyor. Üst kirpik dibine tüm hat boyunca uygulama yapıyorsak, alt kirpik dibine dıştan içe doğru (oran olarak 3/1’i) silik bir uygulama yapılabilir. Ya da üst kirpik dibine dıştan içe azalan bir kalem uygulaması yapıyorsak, alt kirpik dibine far ile hafif bir gölge verip bırakabiliriz. Göz makyajı öncesinde ten renginize uygun bir primer seçerseniz, renkler daha net görünecek, ayrıca makyajınız tüm gün/ gece ilk uyguladığınız an gibi taze bir şekilde göz doldurmaya devam edecektir.

Ruj seçimi

Dudaklarımızı renklendirirken, yanakta kullandığımız renklerle ve göz makyajımızla çok kontrast olmayacak, daha ziyade uyumlu renkler seçmekte fayda var. Ne mat ne parlak, nemli görünüm ise gelin makyajlarının favori görünümü diyebiliriz. Pastel gül kurusu pembeler, nude bej tonlar ise önerilerimiz arasında.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ