Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KISA KİRPİKLİ KADINLAR İÇİN İDEAL 8 ÇÖZÜM!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
FULL LASH SERUM
SHISEIDO
Kaş & Kirpik Güçlendiren ve Hacim Artıran Serum
3.250,00 TL

Kirpikler

KISA KİRPİKLİ KADINLAR İÇİN İDEAL 8 ÇÖZÜM!

  • Temmuz 03, 2020

Uzun kirpikler çoğu kadının ortak hayali... Bu hayale kavuşmak zor görünebilir ama mümkün. Yeni nesil makyaj ürünleri bize arzu ettiğimiz kirpikleri veriyor. Nasıl mı? İşte 8 müthiş öneri:

 

Kirpik besleyici serum

 

Cildinize nasıl nemlendirici sürüyorsanız, günlük bakım rutininize kaş ve kirpik besleyici serumu da dahil etmelisiniz. Bu şekilde uzun vadeli ve kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

 

1) Kaş ve kirpik besleyici Shiseido Full Lash serum, uzun, kalın ve sık kirpiklere sahip olmanızı sağlarken kaş bölgenizdeki boşlukların doldurulmasına da yardımcı olur. Nemlendirici içeren güçlü formülü sayesinde kaş ve kirpiklerin daha güçlü çıkmasını sağlar. Kazandırdığı parlaklık ile kirpiklerinizi daha dolgun ve güçlü gösterir. Sabah ve akşam bakım rutininizin son aşaması olarak bu ürünü kullanabilirsiniz. Düzenli kullandığınızda kirpiklerinizdeki farkı hızlıca göreceksiniz.

 

 

Maskara bazı

 

Kısa ve seyrek kirpiklerinden şikayet edenler, maskaradan önce mutlaka maskara bazı kullanmalıdırlar. Böylece maskaranın performansı artar ve kirpikleriniz çok daha yoğun ve uzun gözükür. 
 

2) Make Up For Ever Lash Fibers, fiberle zenginleştirilmiş bir maskara bazıdır. Maskaradan önce uygulandığında, kirpiklerinize ekstra uzunluk ve göz alıcı bir hacim kazandırır. Kremsi dokusu hemen kirpikleri sarar ve hemen sabitler. Aktif içeriklerle zenginleştirilmiş formülü, kirpikleri besler, korur ve güçlendirir. 

 

3) Shiseido Nourishing Mascara Base, maskaranın kirpiklere verdiği etkiyi güçlendirir. Her bir kirpiğin hacmini, uzunluğunu ve kıvrımını arttırır. Çarpıcı bir şekilde maskara görünümünü yoğunlaştırarak eşsiz bir etki yaratır

 

 

Maskara

 

Elbette makyajın olmazsa olmazı, bakışlarımızın kahramanı maskaralar ... Kısa kirpikleri bir anda bambaşka bir görünüme sokanları yakından tanıyalım.

 

4) Nars Audacious Mascara, kirpiklerinizi tek tek ayırır ve uzatır. Maskaranın özel fırçası, 200’den fazla fırça teli ile daha önce görmediğiniz seviyede kontrol sağlar. Her bir kirpik ayrık ve uzun gözükür. Nemlendirici ve onarıcı içerikler ile zenginleştirilmiştir.

 

5) Shiseido Full Lash Volume Mascara, kirpiklerinize göz kamaştırıcı hacim ve yoğun direnç kazandıran özel tasarım maskaradır. Yumuşak dokusuyla kirpiklerinizde doğal ve dramatik kıvrımlar yaratır.

 

6) Make Up For Ever Smoky Stretch Mascara, kirpikleri tek tek uzatır, belirginleştirir ve yoğun gösterir. Özel tasarlanmış fırçasıyla kirpikleri tarayarak vurgular.

 

7) Make Up For Ever Smoky Lash Mascara kirpiklere dolgunluk, uzunluk ve kıvrım kazandıran maskaradır. Kirpikler hiç olmadığı kadar dolgun ve yoğun gözükür. 

 


Takma kirpik

 

Tüm bu yolları deniyorsunuz ama daha yoğun, daha güçlü ve ekstra uzun kirpikler istiyorsanız, size takma kirpik kullanmanızı öneririz.

 

8) Make Up For Ever’ın Single Eyelashes 009 tekli takma kirpiklerini ister gündüz ister gece kullanabilirsiniz. Bulunacağınız ortama göre istediğiniz yoğunlukta kullanabileceğiniz kirpikleri taktıktan sonra üstüne maskara uyguladığınızda muhteşem güçlü kirpiklere sahip olacaksınız!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ