Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
KOYU RENK RUJ İLE 3 FARKLI STİL!
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Ruj

KOYU RENK RUJ İLE 3 FARKLI STİL!

  • Temmuz 04, 2020

Makyajda birçok stil deniyor olabilirsiniz. Ama koyu renk ruj söz konusu olunca siz de sadece rujunuzu sürüp çıkanlardan mısınız? O zaman size biraz ilham verelim. Koyu renk ruj ile birlikte kullanabileceğiniz 3 farklı stil önerimiz var.


1) Koyu dudak + koyu göz makyajı

 

Bazı tabuları yıkmanın hiçbir zararı olmaz! Ne demek koyu göz ve koyu dudak makyajı birlikte kullanılmaz? Elbette sabah spora veya alışverişe giderken kullanılmaz. Ya da sıradan bir iş günü ofiste fazla dikkat çekici olabilir ama ikisi birlikte elbette kullanılır! Gece makyajı olarak çok idealdir. Hatta gayet de güzel olur. Yemekte, davette, düğünde, özel her günde...

Dumanlı göz makyajı ve mat kırmızı ruj ikilisi bizim favori görünümlerimiz arasında. Hatta size bu makyajı nasıl yaptığımızın çok basit ve etkili bir tarifini verelim...


Nasıl yapılır?

 

Make Up For Ever Aqua Shadow Pencil mat siyah kalemi gelişigüzel gözünüzün üstüne sürün. Netlik olmasın, düzgün olmasına gerek yok. Gözünüzün bittiği noktada, ne kadar çekik bir görünüm istiyorsanız kalemi o kadar yukarı doğru uzatın. Kalem ile işiniz bitince Make Up For Ever Blending Brush #218 ile kalemi degradeli olarak dağıtın. İstediğiniz dumanlı görünüme ulaşıncaya kadar fırçayı dağıtın. Sıra geldi alt kirpik diplerine... Kalemi göz içinden dışına doğru çapraz şekilde sürün. Yine fırça ile dağıtın. Son olarak, kirpiklerinize Make Up For Ever Smoky Stretch maskara sürüp makyajınızı bitirin.

Bu modern smoky eye göz makyajını Nars Velvet Matte Lip Pencil Dragon Girl mat canlı kırmızı ruj ile tamamlayın.

 

2) Koyu dudak + eyeliner’lı göz makyajı

 

Bordo dudaklar ve kuyruklu gözler... Zamansız bir görünüm! Geçmişten bugüne, Rita Hayworth’tan Angelina Jolie’ye asla eskimeyen bir makyaj stili. Bu stil sizi bir anda alır, en trend görünümlerin zirvesine taşır.

 

Nasıl yapılır?

 

Göz kalemi, daha kalın hatlı bir uygulama sağlar. Dağıtıp, buğulu bir görünüm yaratmaya elverişlidir. Likit eyeliner, ince çizgi çekmek için idealdir. Krem eyeliner ise yumuşak ve güzel bir hat çekmeye imkan verir. Kontrolü de çok kolaydır. Kuyruklu ve yoğun bir görünüm için krem eyeliner kullanabilirsiniz. Makyaj artistlerinin en sevdiklerinden biri olan Make Up For Ever Aqua Black krem (jel) eyeliner, suya dayanıklı güzel bir krem fardır. Yoğun ve derin bir renk verir. Ayrıca Nars'ın Eye Paint jel eyeliner'ı da rahat sürümlü, bir eyeliner'dır. Bu iki üründen birini seçebilirsiniz.

Krem eyeliner çekmenin çok basit bir yöntemi var. Toplamda 3-4 dakikanızı alır. Öncelikle tek ihtiyacınız krem eyeliner çekmek için yatay uçlu bir eyeliner fırçası. Bu yöntem eşit, düzgün ve kolay bir uygulama sağlar. Nars Angled Eyeliner Brush #47 no'lu kesik uçlu fırça ile eyeliner'ınızı kusursuz uygulayabilirsiniz.

- Fırçaya az miktarda ürün alın ve aynaya dik bakın.
- Fırçanın boyutu kadar-eyeliner kuyruğunu ne kadar çekik istediğinize karar verip- gözün bitiş kısmından yukarı doğru bir çizgi çekin.
- Çektiğiniz bu çizginin ucundan göz pınarlarına kadar, kalından inceye doğru çizginizi çekin.
- Eyeliner’ı sürdükten sonra aynaya bakıp istediğiniz gibi olana kadar yoğunluğunu arttırabilirsiniz.

Eyeliner tamam ise Make Up For Ever Smoky Lash ile kirpiklerinize yoğun hacim verip, dudaklarınızı da bu göz makyajına çok yakışacak Nars Audacious Liv (patlıcan moru) ile tamamlayabilirsiniz. İnanılmaz çekici görüneceksiniz!


3) Koyu dudak + nude gözler

 

Koyu ruj ile açık renk far ve maskara kullanımı aslından en sık tercih edilenlerden biri. Bu şekilde gündüz de rahatlıkla koyu rujunuzu sürüp her yere gidebilirsiniz. Örneğin ünlü model Didem Soydan mat kırmızı rujunu bu şekilde günlük hayatta daima kullandığını belirtmişti bizimle yaptığı röportajda... Siz de neden yapmayasınız ki?


Nasıl yapılır?

 

Krem formlu açık renk bir far tercih edebilirsiniz. Daha doğal ve aydınlık, yumuşak bir görünüm verir. Shiseido Shimmering Cream Color BE204 pastel bej hafif parlak dokusuyla gözlerinize güzel ve hafif bir efekt verir. Göz içine ve göz pınarına uygulayacağınız kalem de gözlerinizi daha parlak ve beyaz gösterir. Bunun için podyum kulislerinin aranan kalemi Nars Larger Than Life Rua Bonaparte bej renkli göz kalemini tercih edin.

Göz makyajını Nars Audacious maskara ile tamamlayabilirsiniz. Bu maskara kirpiklerinizi uzatır ve tek tek ayırır.

Nude göz makyajınızı tamamlamak için Nars’ın bestseller rujlarından biri olan yarı mat kırmızısı Jungle Red’i tercih edebilirsiniz. Ya da Nars Audacious serisinden nefis bir bordo olan Ingrid’e ne dersiniz?

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ