Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
LILY COLLINS MAKYAJINI KENDİNİZE UYARLAYIN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
FUTURE SOLUTION LX INFINITE TREATMENT PRIMER SPF30
SHISEIDO
Cilt Bakımı Yapan Çift Etkili Makyaj Bazı
3.450,00 TL
LIGHT REFLECTING FOUNDATION
NARS
Cildin Işığını Ortaya Çıkaran & Cilt Bakım Etkili Fondöten
2.380,00 TL
SOFT MATTE COMPLETE CONCEALER
NARS
Doğal Görünümlü Yüksek Örtücülük Sağlayan Kapatıcı
1.540,00 TL
BLUSH
NARS
Allık
1.770,00 TL
KAJAL INKARTIST
SHISEIDO
12 Saat Dayanıklı 3’ü 1 Arada Akmayan Göz Kalemi
1.450,00 TL
HIGH PIGMENT LONG WEAR EYELINER
NARS
Yüksek Pigmentli Dayanıklı Göz Kalemi
1.290,00 TL
CLIMAX MASCARA
NARS
Maksimum Hacim Veren Maskara
1.420,00 TL
CONTROLLED CHAOS MASCARA INK
SHISEIDO
Kirpikleri Dolgun Gösteren Maskara
1.650,00 TL
AUDACIOUS LIPSTICK COLLECTION
NARS
Audacious Özel Ruj Serisi
1.670,00 TL

Makyaj

LILY COLLINS MAKYAJINI KENDİNİZE UYARLAYIN

  • Mart 29, 2023

Emily in Paris dizisinin yıldızı Lily Collins’in ikonik makyajını kendinize uyarlayabileceğiniz ürünleri bir araya getiriyoruz.

Oyunculuğuyla birlikte güzelliğiyle de etkileyici olmayı başaran bir isim Lily Collins. Her ne kadar Hollywood dünyasında uzun zamandır var olsa da, en çok Netflix yapımı Emily in Paris ile odak noktası haline geldi. Dizide canlandırdığı Emily karakteri Paris’in büyüleyici atmosferinde rengarenk görünümler sunarak bizleri farklı bir dünyanın içindeymişiz gibi hissettirirken, bizim mercek altına alacağımız nokta stili değil. 

Lily Collins, kırmızı halı törenlerinden galalara pek çok makyaj görünümünü deniyor olsa da, onun için eyeliner’ın ön planda olduğu makyaj ikonikleşmiş durumda. Dizinin 3. sezon galasında mini elbisesi ve fiyonkla taçlandırdığı kabarık topuzunu yine böyle bir makyajla tamamlayan Collins’in görünümünü kendinize uyarlamak isterseniz, yazımızı okumaya devam edin!

Cilt makyajı
- Cildinde aydınlık ve canlı bir görünüm tercih eden Lily Collins, bunun için Barbara Sturm Glow Drops kullanmış olsa da, benzer etkileri yaratmak elbette farklı ürünlerle de mümkün.
Ciltte inci gibi bir parlaklık yaratan Shiseido Future Solution LX Infinite Treatment Primer SPF30 makyaj ve cilt bakımını birleştiren bir primer. Sürdüğünüz anda cilt tonunu dengeleyerek, eşit ve parlak bir cilt elde etmenize yardımcı oluyor. Donukluk, ciltteki ton farklılıkları ve gözeneklerin görünümünü düzeltiyor. 
NARS Smooth&Protect Primer SPF50 ise gözeneklerin ve ince çizgilerin, kırışıklıkların görünümünü azaltırken, antioksidan özelliğiyle çevre kirliliğine karşı da koruyor.

- Fondöten aşamasında da bu canlı görünümü devam ettirmek önemli Bu noktada ise NARS Light Reflecting Fondöten deneyebilirsiniz. Makyaj ve cilt bakımının karışımını sunan bu fondöten, kusurları anında ortadan kaldırıyor, cildi pürüzsüzleştiriyor, koyu lekeleri ve kızarıklıkları gizliyor.

- Makyajında kapatıcı olarak Laura Mercier Secret Concealer kullanılırken, NARS Soft Matte Concealer da buna benzer bir görünüm oluşturmanızı mümkün kılıyor. Kusurları flulaştırıp gizliyor, yumuşak odak efektiyle cildin pürüzsüz görünmesine yardımcı oluyor.

- Son olarak sıra allık aşamasında. Elmacık kemiklerinin üst kısımlarında lifting etkili parlak bir görünüm için pembe ışıltılı allık kullanan Collins’in tercihi farklı bir markadan yana olsa da, bu görünüm için NARS Blush serisinden Orgasm ya da Deep Throat kullanabilirsiniz.

Göz makyajı
Lily Collins’in buradaki göz makyajının iki kilit noktası var; kalın bir eyeline ve yoğun, hacimli kirpikler…
Öncelikle Shiseido Kajal InkArtist Nippon Noir rengiyle ya da Nars High Pigment Long Wear Eyeliner Via Veneto rengiyle kalın bir eyeline çekerek göz makyajına başlayabilirsiniz. Ardından ise gür ve hacimli kirpikler için Nars Climax Mascara ya da Shiseido ControlledChaos MascaraInk kullanabilirsiniz.

Dudak makyajı
Makyajın final kısmında yer alan dudaklar söz konusu olduğunda yoğun göz makyajını dengelemek adına Lily Collins nude tonlarda bir ruj tercih etmiş. Hafif bir parlaklığa sahip dudak makyajını kendinize uyarlamak için Nars Audacious serisinden Anita, Raquel, Barbara ya da Brigitte renklerini deneyebilirsiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ