Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NARS İLE CİLT BAKIMI ZAMANI
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIGHT REFLECTING EYE & LASH GEL
NARS
Kirpiklere Dolgun Görünüm Veren & Göz Altını İyileştiren Göz ve Kirpik Jeli
2.600,00 TL
LIGHT REFLECTING MOISTURIZER
NARS
Ultra Nemlendirici & Cildin Işığını Ortaya Çıkaran Jel-Krem
2.800,00 TL
LIGHT REFLECTING MULTI-ACTION TREATMENT LOTION
NARS
Ultra Nemlendirici & Cildin Işığını Ortaya Çıkaran Bakım Losyonu
2.030,00 TL

Nemlendirici

NARS İLE CİLT BAKIMI ZAMANI

  • Kasım 16, 2022

Light Reflecting teknolojisiyle birlikte cilt bakımında devrim yaratan Nars Light Reflecting Skincare ürünlerini keşfetmek ister misiniz?

Sağlıklı ve ışıl ışıl parlayan, ihtiyacı olan nem dengesine sahip pürüzsüz bir cilt aslında herkesin hayali. Rüyalarımızdaki cilde sahip olabilmenin yolu elbette ki düzenli uyku, iyi beslenme, spor vb. birçok etkenden geçse de cilt bakım rutininizde yer alan ürünlerin de bu yolda büyük etkisinin olduğunu unutmamak lazım. O halde sizleri hızlı bir şekilde makyaja hazırlayacak birkaç ürünle tanıştıralım. 

Nars Light Reflecting Skincare Collection 

En iyi ışık saçabilen bu cilt bakım serisi, muhteşem teknoloji ve içeriğiyle gündelik yaşamınızı kolaylaştırmak için yaratıldı. Aslında cildimiz belli bir yaştan sonra yavaş yavaş yorulmaya başlar ve artık dinlenme evresine geçtiğini fark ederiz. Bizler buna tabii ki izin vermeyip hemen aksiyona geçiyor ve cildimizin sağlıklı olmasını sağlamak için farklı ürünler kullanmaya başlıyoruz. 

Light Reflecting teknolojisi nedir ve nasıl çalışır?

1-    Işık yansıtan kompleks

Cildin yüzeyindeki parlaklığını ele alarak ve dış etkenlere karşı savunmaya yardımcı olmak için bir prizma gibi davranarak cildin ışığı yakalama ve ışık yansımasını optimize etme yeteneğini geliştirir. Yosun özü ve Polinezya deniz suyu ile birleştirilmiş Hafif Aktif Mikro Prizmalar, cildin berraklığını artırır.

2-    Fotokromik teknoloji

İnce çizgileri, kırışıklıkları ve gözenekleri anında bulanıklaştıran ve böylece cildin gözle görülür şekilde pürüzsüzleşmesini sağlayan hibrit bir toz. İç ve dış mekan ışığının yoğunluğuna göre cilt tonunu ayarlar, böylece cilt asla solgun görünmez.

3-    Geliştirilmiş ışık yansıtan kompleks

Altınla güçlendirilmiş peptidler ve Kırmızı Kar özü karışımı, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü en aza indirirken güçlenmeye ve sıkılaşmaya yardımcı olmak için cildin daha derin katmanlarına hitap eder. Cilt daha pürüzsüz görünür, canlanır, yenilenir ve yeni nesil bir ışıltıyla aydınlanır.

LIGHT REFLECTING MULTI-ACTION TREATMENT LOTION

Benzersiz içeriği ve yapısıyla cildinizi ferahlatan özelliğinin yanı sıra, cildi nemlendirip ölü hücrelerden hızlıca kurtulmanızı sağlayacak olan bu losyon hayatınızı kolaylaştıran konforlu yapısıyla sizi kendisine aşık edecek. İki pamuğun üzerine sıkacağınız iki damla ile yüzünüzü geniş bölümlerden dar alanlara, yüzün yukarı kısmına doğru temizlemeniz yeterli. Biliyorsunuz buradaki en önemli nokta, yer çekiminin tersine olacak şekilde uygulama yapmak.

LIGHT REFLECTING MOISTURIZER

Hafif jel-krem formülü 60 saate kadar nemlendirme sağlarken, sadece iki haftada cildin dokusunu yüzde 60 oranında iyileştirmeye yardımcı olur. Her uygulama cildi yoğun nemle rahatlatırken, karşı konulmaz yumuşaklık ve ışıltı sağlar. Kakao peptidleri ve Moringa tohumunun bir kombinasyonu olan bu ürün, cilt tonunuzun parlaklığı için cildi zararlı mavi ışıktan ve kirlilikten korur. Hyaluronik Dolgu Küreleri, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatır ve nemi cilde hapseder. Tüm cilt tipleri için idealdir. Parmaklarınıza aldığınız nohut tanesi büyüklüğündeki kremi avuç içerisine alıp ısıtarak cildinize kolayca uygulayabilirsiniz. Göz çevresi hariç tüm cildinize kremi yedirebilirsiniz.

LIGHT REFLECTING EYE & LASH GEL

Hepsi bir arada formüle sahip güçlü ve çabuk emilen jel yapısı, gözlere ve kirpiklere nazikçe bakım yapar. 60 saate kadar nemlendirerek göz çevresini canlandırır, tazeler ve sadece 8 haftada göz altı torbalarının görünümünü yüzde 49 oranında iyileştirir. Peptidlerin bir karışımı, Hyaluronik Asit ve Pro-Vitamin B5, göz çevresini pürüzsüzleştirmek ve aydınlatmak için birlikte çalışırlar. Kirpiklere uygulanan krem daha dolgun, daha uzun ve daha kalın bir görünüm verir. Hyaluronik Dolgu Küreleri, ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatır ve  nemi cilde hapseder. 

Parmaklarınıza aldığınız mercimek tanesi kadar ürünü ısıtarak ve yer çekiminin tersi yönde göz çevremize uyguluyoruz. Uygulamada sıra kirpiklere geldiğinde ise göz çevrenize sürdükten sonra parmaklarınızda kalan miktarı çok bastırmadan kirpiklerinizin uçlarına sürebilirsiniz. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ