Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
NEDEN KAŞ JELİ KULLANMALISINIZ?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL
ICYMAGIC BOOSTER ACTI EYE-LASHES & EYE-BROWS
POLAAR
Kaş ve Kirpik Dolgunlaştırıcı Serum
1.275,00 TL 825,00 TL
BROW INKTRIO
SHISEIDO
Suya Dayanıklı 3’ü 1 Arada Kaş Kalemi
1.450,00 TL
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL
BROW PERFECTOR
NARS
Kaş Şekillendirici Kalem
1.290,00 TL

Kaş Jeli

NEDEN KAŞ JELİ KULLANMALISINIZ?

  • Haziran 27, 2020

Kaşların yüze ne kadar estetik değer kattığını ancak onlara doğru biçimi verdiğimizde anlayabiliriz. Yüzün en önemli vitrini, kaşlardır. Makyaj yaparken kaşları şekillendirmek için elbette bazı yardımcılara ihtiyaç var: Kaş kalemi, kaş farı veya kaş jeli. Peki, sizin için en uygunu hangisi biliyor musunuz?

Her şeyden önce, kaşlarınıza düzgün şekil vermeniz gerekiyor. Yüzünüze yakışan şekli bulduktan sonra sıra geldi kaş ürünleriyle vurgulamaya... Şekli belirgin ve etkili kaşlar için bu ürünleri kullanmak gerekiyor. Çünkü kaşlarınızın şekli ne kadar muhteşem olursa olsun, bazen belirgin olmayabiliyor.

Kaş farı ile boyamak, kaşlara doğal bir görünüm verir ama toz yapısından dolayı gün boyunca etkisini koruyamaz ve silinebilir. Bu yüzden arada bir tazelemelisiniz. Farı kaş fırçası ile sürmeniz gerekiyor, bu da 1-2 denemeden sonra tecrübe kazanacağınız kadar basit bir iş. Far ile kaşlarınızı istediğiniz kalınlıkta yapabilirsiniz.

Kaş kalemleri ise kolaylığından dolayı çok tercih edilirler, yoğunlukları ayarlanabilir bu yüzden kolay bir uygulama sunarlar. Uzun süre kalıcı ve doğal bir görünüm verirler. Nars New  Brow Perfector, asansörlü kaş kalemi, ünlü makyaj artisti Hamiyet Akpınar'ın da en favori kalemlerinden biridir. Yumuşak ve kolay sürümlüdür, hassas bir şekillendirme için elverişlidir. 

KAŞ JELİ HEM PRATİK HEM KOLAY!

Kaş jeli genellikle kaşlarınızı şekillendirdikten ve doldurduktan sonra sabitlemek için kullanılan pratik bir üründür. Renksiz olanları olduğu gibi renkli olanları da vardır. Kaşların görünümünü sabitleyip, kaşları daha belirgin hale getirir. Aynı zamanda daha doğal görünmesini sağlar. Gün içinde istenilen şekli korur. Kaş jelini fazlasını sıyırarak kaşlarınızı tarar gibi uygulayın. Daha sonra 30 saniye bekleyin. İşte bu kadar kolay!

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ