Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PARLAK VE GERGİN CİLT İÇİN 2 ÖNERİ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
VITAL PERFECTION UPLIFTING&FIRMING EYE CREAM
SHISEIDO
Sıkılaştıran ve Toparlayan Anti-Aging Etkili Göz Çevresi Kremi
4.950,00 TL
VITAL PERFECTION LIFTDEFINE RADIANCE SERUM
SHISEIDO
Yüz & Boyun Sıkılaştırma, Toparlama ve Aydınlatma Uzmanı Serum
7.100,00 TL

Göz Çevresi

PARLAK VE GERGİN CİLT İÇİN 2 ÖNERİ

  • Eylül 22, 2022

Parlak, gergin ve pürüzsüz görünen bir cilt görünüşümüzün tamamlayıcısı niteliğinde ve eminiz ki herkesin sahip olmayı istediği cilt görünümü. 

Yıllar geçtikçe ve yaş aldıkça cildimizde yaşlanma karşıtı endişeleri de görmeyi başlarız bu durumun başlıca sebeplerinden bazıları güneş ışınları, hava kirliliği, stres, uykusuzluk ve yaşam tarzı gibi sebeplerdir. Tüm bunlar birleşince maalesef cildimiz eskisi kadar parlak, gergin, canlı ve sağlıklı görünmez. Oysa çözüm çok da zor değil, parlak, gergin ve pürüzsüz ciltlere sahip olmak için öncelikle yukarıda bahsettiğimiz sebeplerden kaçınmalı, sonra da aşağıda sizlere tavsiye edeceğimiz bakım ürünlerini rutinine ekleyerek ve düzenli kullanarak sahip olmak istediğiniz o cilde sahip olabilirsiniz. 

Gergin ve parlak cilt görünümü için günlük nemlendirici bakım kreminize ek olarak bir serumu bakım rutininize ekleyerek işe başlayabilirsiniz. 

Eğer cildinizdeki elastikiyet kaybından, donukluktan, matlıktan ve renk eşitsizliğinden endişe duyuyorsanız bu konu da size yardımcı olabilecek en iyi cilt bakım serumu Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum olacaktır. 

Shiseido Vital Perfection LiftDefine Radiance Serum, cildi şekillendiren ve aydınlatan anti-aging etkili yüz ve boyun serumudur. Shiseido’ya özel patentli teknoloji ve içerikleri ile düzenli kullanımda sadece 4 hafta içinde yüzün ve boynun yaşlanma görünümünde önemli bir değişim olur. Cildi sıkılaştırır, aydınlatır, yaşla birlikte ortaya çıkan lekeleri, eşit olmayan cilt tonunu, donuk ve sarımtırak cilt rengini düzelterek daha parlak ve daha gergin bir cilde kavuşmaya yardımcı olur. İçerisinde su teresi özü vardır ve bu içerik sayesinde ciltteki 3 tip kolajen üretimini teşvik eder. Bu sayede ince çizgi ve kırışıklık görünümünü etkili bir şekilde azaltır.

Gelelim yaşımızı, yorgunluğumuzu ve hasarları en çok ele veren göz çevremize. Göz çevresi çok hassas ve çok ince bir deriye sahiptir ve yaşlanma belirtileri ilk olarak göz çevremizden başlar. Göz çevresinde 20’li yaşlardan itibaren birtakım sorunlar görülmeye başlar, göz çevresi zamanla ister istemez esnekliğini kaybeder. Bu sebeple düzenli olarak göz çevresi bakım kremi kullanmak göz çevresinde var olan sorunları gidermede, uzun vadede koruyucu bir görev üstlenmede oldukça işlevsel bir bakım ürünüdür. 

Göz çevresinde oluşan sorunları gidermede ve oluşacak olan hasarları önlemede etkili olan, gergin ve parlak bir göz çevresine sahip olmanızı sağlayacak olan Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream henüz keşfetmediyseniz elinizi çabuk tutun deriz. 

Shiseido Vital Perfection Uplifting & Firming Eye Cream: Sarkma, koyu halka ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtileriyle savaşmak isteyen herkes için uygun bir göz çevresi kremidir. İçeriğinde Retinol vardır. Retinol, yaşlanma ve yorgunluk belirtilerine karşı daha fazla direnç için cildin doğal hyalüronik asit üretimini destekler ve cildin yenilenmesini teşvik eder. Daha aydınlık, parlak ve gergin bir göz çevresi için özel olarak formüle edilmiştir. 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ