Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PENHALIGON’S AİLESİNİN YAZ RUHUNU YANSITAN 4 NARENCİYE KOKULU PARFÜMÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
SOLARIS EDP 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
8.900,00 TL
THE INGENUE COUSIN FLORA EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Turunçgil Ferah
11.900,00 TL
THE IMPUDENT COUSIN MATTHEW EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Turunçgil Odunsu
11.900,00 TL
BLENHEIM BOUQUET EDT 100 ML
PENHALIGON'S
Eau De Toilette- Turunçgil Aromatik
6.900,00 TL

Parfüm

PENHALIGON’S AİLESİNİN YAZ RUHUNU YANSITAN 4 NARENCİYE KOKULU PARFÜMÜ

  • Temmuz 12, 2023

Yaz mevsiminin iç ısıtan ruhuna uyum sağlayacak narenciye notalarına sahip bu 4 parfüm, koleksiyonunuzda mutlaka bir yeri hak ediyor. 

Siz yaz aylarında en çok ne tarz parfümler kullanmaktan hoşlanırsınız? Cevap elbette kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir. Ayrıca her ne kadar yaz mevsimi çiçek kokularını akla getirse de, narenciye kokularının temiz ve canlı çekiciliğinden hoşlanmamak da mümkün değil. Narenciye kokuları, narin çiçekler ve baharatlar buluşabildiği gibi, tek başına da oldukça ferah olmayı başarıyor. Herkesin parfüm koleksiyonunda limon, greyfurt ve portakal gibi narenciye notalarıyla hayat bulan parfümlerden birine mutlaka yer vermesi gerektiğini düşünüyoruz.

Taze kokular size tatildeki taze deniz meltemini hatırlatabilir ve aynı zamanda ruh halinizi iyileştirip stresinizi de azaltabilir. Bu konuda devreye İngiliz Kraliyet Ailesi’yle özdeşleşen Penhaligon’s giriyor. O halde markanın yaz ruhunu yansıyacak narenciye kokulu parfümlerini keşfetmeye ne dersiniz?

Penhaligon’s Solaris
Güneşe ve onun sıcaklığına bir övgü niteliği taşıyan bu parfüm, sansasyonel, cömert ve iç ısıtan bir duruşa sahip. Canlı narenciye, güçlü frenk üzümü sedir, sandal ağacı ve vanilya, parfümün baş notaları arasında yer alıyor. 


Penhaligon’s The Ingenue Cousin Flora
Markanın ikonik hale gelen Portraits serisinin bir üyesi olan The Ingenue Cousin Flora üniseks bir parfüm olma özelliği taşıyor. Coşkulu ve taze bir kokuyu temsil ederken, kendisi turunçgil ferah koku ailesine ait. İçeriğinde ise turunçgil başta olmak üzere misk ve amber yer alıyor.


Penhaligon’s The Impudent Cousin Matthew
Portraits serisinden narenciye özleri taşıyan bir başka parfüm daha karşımıza çıkıyor. Koleksiyonun her bir üyesi farklı bir karaktere sahip, The Impudent Cousin Matthew ise dışa dönük ve hayat dolu biri. Haliyle parfüm de taze, cesur ve ferah bir kokuyu temsil ediyor. İçeriğinde kakule, mandalina, paçuli yer alırken, turunçgil odunsu koku ailesine ait ve üniseks.


Penhaligon’s Blenheim Bouquet
Yaz aylarına şahane şekilde uyum sağlayacak bir başka Penhaligon’s parfümü de Blenheim Bouquet… İçeriğinde misket limonu, lavanta, çam, misk, karabiber bulunuyor. 


 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ