Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
PENHALIGON’S PLEASURES BALL HİKAYESİNİ YAKINDAN KEŞFEDİN
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
ilişkili ürünler
TERRIBLE TEDDY EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
10.370,00 TL
MUCH ADO ABOUT THE DUKE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Baharatlı Gül
10.370,00 TL
THE TRAGEDY OF LORD GEORGE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Aromatik Odunsu
10.370,00 TL
CLANDESTINE CLARA EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Amberli
10.370,00 TL
THE REVENGE OF LADY BLANCHE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Çiçeksi Yeşil
10.370,00 TL
THE COVETED DUCHESS ROSE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Odunsu Gül
10.370,00 TL
THE WORLD ARTHUR EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Oryantal Odunsu
10.370,00 TL
THE INIMITABLE MR. PENHALIGON EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Odunsu Oryantal
10.370,00 TL
THE BEWITCHING YASMINE EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Odunsu
10.370,00 TL
COUNTESS DOROTHEA EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum - Oryantal Ferah
10.370,00 TL 7.290,00 TL
BLAZING MISTER SAM EDP 75 ML
PENHALIGON'S
Eau De Parfum- Odunsu Oryantal
10.370,00 TL

Parfüm

PENHALIGON’S PLEASURES BALL HİKAYESİNİ YAKINDAN KEŞFEDİN

  • Şubat 01, 2023

Penhaligon’s’ın yarattığı masalsı dünyada bu kez Lord George ve sevgili eşi Leydi Blanche ile gösterişli bir baloya davetlisiniz!

Sadece yarattığı parfümlerle değil, aynı zamanda onlarla oluşturduğu hikayelerle de kendini benzerlerinden oldukça farklı şekilde konumlandıran Penhaligon’s, bizleri ihtişamlı dünyasına davet etmeye devam ediyor. Bu sefer ise bunu ihtişamlı bir balo konseptiyle yapıyor.
İngiliz aristokrasisine ait portreleri mizahi bir dille ele aldığı ve her parfümün ayrı bir hikayesi olan Portraits serisi üyeleri, şimdi de Pleasure Ball isimli bir balonun davetlisi olarak karşımızdalar. Ev sahipleri ise Lord George ve sevgili eşi Leydi Blanche…

Konuklar arasında yer alan Much Ado About The Duke ve Terrible Teddy yakın bir arkadaşlık kurarken, Dük'ün karısı The Coveted Duchess Rose balonun en güzeli olmakla meşgul. Ancak balonun ihtişamına büyük bir skandal eşlik ediyor ve Lord George gizli aşkı Clandestine Clara ile yakalanıyor. Aşk, şehvet ve elbette etkileyici kokuların boy gösterdiği Pleasure Ball, yılın en çok beklenen etkinliği olma ünvanını taşıyor ve mis kokulu bir aileyi keşfetme fırsatı tanıyor.

O halde Pleasure Ball’a davetli olan Portraits serisi üyelerini hemen keşfetmeye ne dersiniz?


Terrible Teddy: Terrible Teddy parfüm kapağındaki gergedan figürüyle güçlü, özgür ve üstün bir karakteri temsil ediyor. Kokunun içinde deri, amber ve tütsü notaları yer alıyor.
Much Ado About The Duke: Baharatlı gül koku ailesine ait olan bu parfümün içeriğinde gin, biberli gül ve derimsi odunsu notalar bulunuyor.
The Tragedy Of Lord George: Aromatik odunsu koku ailesine ait The Tragedy Of Lord George rom-konyak, berber sabunu ve tonka fasulyesi ile hayat buluyor.
Clandestine Clara: Portraits serisindeki bu parfüm oryantal amberli koku ailesine ait ve içerisinde rom-vanilya, misk-tarçın, paçuli-amber yer alıyor.
The Revenge Of Lady Blanche: Parfümün içeriğinde baskın olarak pudramsı iris çiçeği, nergis ve sümbül çiçeği yer alırken, çiçeksi yeşil koku ailesine ait.
The Coveted Duchess Rose: Odunsu gül koku ailesine ait The Coveted Duchess Rose’un içeriğinde mandalina, gül ve odunsu misk notaları bulunuyor.
The World According To Arthur: Tütsü, Vanilya infüzyonu, greyfurt, amber tohumları ve adaçayı özü bu parfümün notaları arasında. Şişenin kapağında bulunan ejderha ise zenginlik, güç ve liderliği temsil ediyor.


Mr. Penhaligon: Kapağındaki koç figürü aracılığıyla özgür ve cazibeli bir karaktere sahip olduğunu vurgulayan Mr.Penhaligon,  vetiver, tütsü, sedir ağacı, yasemin, bergamot, sandal ağacı ve amber notalarıyla ferah ama aynı zamanda sıcak ve topraksı bir kokuyu temsil ediyor.
The Bewitching Yasmine: Oryantal odunsu koku ailesine ait olan bu parfümün içerisinde kakule, yasemin, tütsü, vanilya, kahve ve oud yer alıyor.
The Ruthless Countess Dorothea: Portraits serisine ait 10 adet parfümünden biri de The Ruthless Countess Dorothea. İçeriğinde bergamot, kırmızı zencefil yağı, şeri ve kaşmir ağacı bulunuyor.
Blazing Mister Sam: Blazing Mister Sam, Amerika'dan gelen bir aile dostu rolünde. Kapağındaki boğa figürü ise cazibeli, vahşi ve özgürlükçü yanını temsil ediyor.  Baharatlı ve odunsu notaları da onun karakterine oldukça uyumlu.  
The Uncompromising Sohan: Bu parfümün notaları arasında içeriğinde biberli gül, safran, vetiver ve oud bulunurken, odunsu şipre koku ailesine ait.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ