Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
RUJ NASIL DAHA UZUN SÜRE DAYANIR?
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İLİŞKİLİ ÜRÜNLER
RADIANT CREAMY CONCEALER
NARS
Aydınlatıcı Etkili Kremsi Kapatıcı
1.540,00 TL
POWERMATTE LIPSTICK
NARS
Uzun Süre Kalıcı Mat Ruj
1.540,00 TL
AIR MATTE LIP COLOR
NARS
İpeksi Matlık & Uzun Süre Kalıcı Kremsi Ruj
1.420,00 TL
LIGHT REFLECTING LOOSE SETTING POWDER - NEW
NARS
Aydınlatıcı Etkili Transparan Toz Pudra
2.030,00 TL

Dudak Makyajı

RUJ NASIL DAHA UZUN SÜRE DAYANIR?

  • Temmuz 04, 2023

Evden çıkarken sürdüğünüz rujun daha uzun süre kalıcı olmasını istiyorsanız, yapabileceğiniz birkaç şey var.

Kabul edelim ki hiçbirimiz sürdükten yarım saat sonra kaybolmaya başlayan rujlardan hoşlanmayız. Her ne kadar taşınması zahmetsiz bir makyaj malzemesi olsa da, sürekli tazeleme gerektirmemesi hiç de fena olmaz değil mi? Uzun süre kalıcı en iyi ruju bulma arayışı zor olabilir. Ancak hiç endişelenmeyin! Hem sizin için birkaç ürün önerimiz var hem de rujun daha uzun süre dayanması için bazı ipuçlarımız…

1- Dudaklarınızı hazırlayın
İster mevsimsel kuruluk, ister çok fazla dudak ürünü kullanma nedeniyle olsun, dudaklar çok çabuk kurur ve dolayısıyla pürüzlü bir görünüm oluşur. Kusursuz ve nemli dudaklar ise ruj adımının anahtarı rolünde. Bu yüzden düzenli olarak dudaklarınıza peeling ve maske yapmalısınız. Biraz şeker ve balla kendinize doğal bir peeling yaratabilir, NARS Orgasm Lip Mask ile de dudaklarınızda besleyici bir baz oluşturabilirsiniz. Dudak maskesi, dudaklarınızın yumuşak, pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini sağlar.

2- Primer uygulayın
Dudaklar için ayrı olarak formüle edilen bir primer edinebilir ya da cildinize uyguladığınız primer’dan az miktarda dudaklarınıza uygulayabilirsiniz. Böylece rujunuzu sürmeden önce daha uzun süre kalıcı olması için zemin hazırlamış olursunuz.

3- Az miktarda kapatıcı sürün
Kapatıcı veya fondöten, rujun dudağa adeta yapışması için bir temel görevi görür ve bu da rujun daha uzun süre kalmasına yardımcı olur. Kapatıcının bir başka yararı da, rujun renginin farklı görünmesine neden olabilen dudakların kendi rengini nötrlemesidir.

4- Dudak kalemi kullanın
Mumlu yapısı nedeniyle dudak kalemleri rujlara göre daha uzun süre kalma eğilimdedir. Bu nedenle ruj sürmeden önce hem dudaklarınızın şeklini eşitlemek ve dolgun bir görünüm sağlamak, hem de ruja harika bir astar oluşturması sebebiyle dudak kalemi uygulayın.

5- Mat bir ruj tercih edin
Mat rujlar, kremsi formüllere göre dudaklarınızda daha uzun süre kalma eğilimindedir. Rujunuzu sürekli olarak yenilemekte zorlanacağınızı düşünüyorsanız, uzun süre kalıcı bir mat ruj seçin. NARS Powermatte Lipstick ise tam olarak bunu sağlamakta çok başarılı. Mat olmasına rağmen dudakları asla kurutmaz ve 10 saate kadar kalıcılık sağlar. 

6- Rujun fazlalığını alın
Mat rujunuzun ilk katını sürdükten sonra bir peçete alın ve dudaklarınıza bastırın. Tüm fazlalık çıktıktan sonra, rujunuzun ikinci katını uygulayın. Bu, fazla yağları dudaklarınızdan alır, böylece kalıcılığını arttırır.

7- Pudrayla sabitleyin
Uzun süre kalıcı özellikte mat bir ruj tercih ettikten sonra da tekrar ekstra bir koruma isterseniz, dudaklarınıza ince bir kağıt peçete koyun ve fırçayla doğrudan dudak bölgesine biraz pudra sürün. Bu, tıpkı cildiniz gibi dudaklarınızın da uzun süre ürünü tutmasını sağlar.  

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ