Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SAHİP OLMANIZ GEREKEN 5 SHISEIDO MAKYAJ ÜRÜNÜ
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
LIPLINER INKDUO
SHISEIDO
2’si 1 Arada Dudak Kalemi
1.490,00 TL
CONTROLLED CHAOS MASCARA INK
SHISEIDO
Kirpikleri Dolgun Gösteren Maskara
1.650,00 TL
INNERGLOW CHEEKPOWDER
SHISEIDO
Aydınlatıcı Allık
2.050,00 TL
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING CONCEALER
SHISEIDO
Yüksek Kapatıcılığa Sahip Dayanıklı Likit Kapatıcı
1.850,00 TL
SYNCHRO SKIN RADIANT LIFTING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Lifting Etkili Işıltı Veren Fondöten
2.950,00 TL

Makyaj

SAHİP OLMANIZ GEREKEN 5 SHISEIDO MAKYAJ ÜRÜNÜ

  • Şubat 23, 2022

Makyaj denilince aklımıza ilk olarak kadınların renkli dünyası gelir. Makyaj ürünleri artık sadece kadınların renkli dünyasının simgesi olmaktan çıkarak, tüm dünyada bilim ve teknolojiler ile güçlerini birleştirerek hayatımızın neredeyse her alanında kullanılmaktadır. 

Biz kadınlar günlük yaşantımızda kendimizi iyi hissetmek, görünüşümüzü tamamlamak ve cildimize renk katmak için makyaj uygulamaları yapıyor ve makyaj trendlerini de takip ediyoruz. Hepimiz makyaja ilgiliyiz ve makyaj yapmayı da çok seviyoruz fakat bazen ürün seçimi yaparken kafamız çok karışabiliyor ya da yanlış tercihler yapabiliyoruz. 

Bu sebeple güzelliğimizi vurgulayan, kusursuz görünmemizi sağlayan ve en önemlisi kendimizi iyi hissetmemizi sağlayacak olan doğru makyaj ürünlerini seçmek çok önemlidir. 

Günlük makyaj uygulamalarımız da zamanın çok değerli olduğu gerçeğini de asla unutmayalım. Bizde sizlere günlük makyajınızda ihtiyaç duyduğunuz, görünümünüzü tamamlayacak özel teknolojilere sahip olan, keyifle kullanabileceğiniz ve güzelliğinizi taçlandıracak mutlaka ‘’SAHİP OLMANIZ GEREKEN’’  5 Shiseido makyaj ürününü mercek altına aldık. 

1. Makyaja ilk olarak ten ürünü ile başlayalım.. Fondötenler makyajınızın ve görünüşünüzün temelini oluşturur. Cildinizde ki kusurları kapatarak ve cildinizde bütünlük sağlayarak daha canlı ve daha sağlıklı bir görünüm sağlar. 
Fondöten’de mutlaka deneyimlemenizi istediğimiz, Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation

-  Özel ışığı yansıtma teknolojisi ile uygulandığında cildinizi daha sıkı, daha toparlanmış ve aydınlık göstererek ‘’Lifting’’ etkisi yaratır. 

-  Ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılığa sahiptir. Parlak bitişlidir. Cildi 24 saat nemli tutar. İnce çizgi ve kırışıklıkların görünümünü yumuşatır.

-   SPF30 Güneş koruması ile cildi güneşin zararlı etkilerine karşı korur. 

-   Gün boyu dayanıklıdır ve ciltte parlanmaz, bulaşmaz ve akmaz.

-   Tüm cilt tipleri için uygundur. 

2. Ten makyajının tamamlayıcısı olan kapatıcılar özellikle göz çevresinde ki renk eşitsizliklerini, koyu halkaları ve yüzde ki lekeleri gizlemek göz çevresini daha sağlıklı ve aydınlık göstermek için kullandığımız ürünlerdir.  Kapatıcı seçerken ise bir çoğumuzun aradığı en temel özellik gün içerisinde çizgilere dolmaması, birikme yapmaması ve doğal görünmesidir. 

İşte tam bu özelliklere sahip olan ve sizlere önerdiğimiz kapatıcı, Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Concealer

-   Shiseido’ya patentli kendi kendini yenileme teknolojisi ile sürüldüğü andan itibaren sürekli olarak kendi kendini yeniler ve bu sayede her an yeni sürülmüş gibi taze görünür.

-   Cilde aktif bir şekilde uyum sağlar. Çizgi arasına dolma ve birikme yapmaz. 

-   Kapatıcılık özelliği yüksektir ve aynı zamanda göz çevresinde aydınlık bir görünüm sağlar. 

-   Isıya, neme, yağlanmaya ve harekete karşı dayanıklıdır.

3. Ve gelelim ten makyajının olmazsa olmazlarından olan Allıklarına.. Cildimize renk katmak, ten makyajımızın görünümünü tamamlamak ve yüzümüzü boyutlandırmak için Allık kullanmayı hepimiz çok seviyoruz. Allıklarda herkesin renk tercihi farklı olsa da aranan en önemli özellik yoğun pigmentli olması, göründüğü rengi tam olarak vermesi ve tabi ki dayanıklı olmasıdır. Son makyaj trendlerin de Allıkların artık göz makyajında da göz kapaklarına sıcaklık katması için kullanılması oldukça sık karşılaştığımız bir durum. 

Bizim de size bu konuda enfes bir Allık önerimiz elbette var, Shiseido Innerglow Cheekpowder

-  Muhteşem 8 renk seçeneği ile aydınlatıcı ve allık olarak kullanılabilir. 

-  Eşsiz bir krem-toz matriks sistemi ile formüle edilmiştir. Bu formül sayesinde kadifemsi bir yapısı vardır. 

-  Yoğun pigmente sahiptir, göründüğü rengi cilde anında verir. 

-   8 saat dayanıklıdır. 

4. Ten makyajımızı eşsiz özelliklere sahip oldukça popüler olan 3 ürünle zahmetsizce tamamladığımıza göre gelelim göz makyajına. Göz makyajında da hızlı ve zahmetsiz bir şekilde gözleri ön plana çıkartmak için kullandığımız maskara herkesin en favori makyaj ürünü olabilir. Mükemmel bir maskara kirpiklerinize hacim, uzunluk ve belirginlik katarak göz makyajınızın tamamlayıcısı olacaktır. Elbette maskarada da belirli kriterler ararız, akmaması, dağılmaması, bulaşmaması ve kirpikleri birbirine yapıştırmaması aradığımız en önemli kriterlerdir. Son zamanlarda yeni trendler ile birlikte o alışılagelmiş siyah maskara kullanımı yerini daha cıvıl cıvıl renkli maskaralara bıraktı. Göz renginizi daha ön plana çıkarmak, makyajınızı farklı kılmak için sizde trendlere uyarak renkli maskaraları tercih edebilirsiniz.

Gür ve hacimli görünen kirpiklere ulaşmak önerdiğimiz bu maskara ile hiç de zor değil. Önerimiz,

Shiseido Controlled Chaos MascaraInk

-   Özel fırça tasarımı ile her bir kirpiği kavrayarak kirpiklere hacim kazandırır.

-   Topaklanmaz ve kirpikleri birbirine yapıştırmaz.

-   24 saat kalıcıdır. Akmaz, dağılmaz ve dökülme yapmaz.

-   4 renk seçeneği vardır.

5.Son olarak dudaklar ile makyajımızı bitirelim. Hem makyajımızı tamamlamak hem de daha çekici dudaklara sahip olmak için çoğumuzun makyaj rutininde olan çeşit çeşit, renk renk aldığımız rujlar elbette var. Fakat son zamanlarda rujlar yerini dudakları şekillendirmeye, belirginleştirmeye ve hatta daha dolgun görünüm vermeye yardımcı olan dudak kalemlerine bıraktı da diyebiliriz. Dudak kalemi ile ister dudaklarınızı çerçeveleyerek şekillendirebilir, isterseniz de dudaklarınızın tamamına uygulayarak ruj gibi kullanabilirsiniz.

Dudak kalemi konusunda efsaneleşmiş ve eşsiz bir özelliğe sahip olan önerimizi incelemeden sakın makyajınızı tamamlamayın 

Shiseido Lipliner Inkduo

-  İkisi bir arada olan bir dudak ürünüdür. 

-  Bir ucunda dudakları nemlendiren, yumuşatan, besleyen ve bakımını yapan balm diğer ucunda ise harika yapısı ile kolay uygulama sağlayan hassas kalem vardır. 

-  Balm olan tarafı aynı zamanda dudaklara kalem/ruj öncesi harika bir baz oluşturur ve dudakları pürüzsüzleştirir. Rujun kalıcılığını ve performansını artırır. 

-  9 farklı rengi vardır.
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ