Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SHISEIDO FONDÖTENLERİNİ VE BB KREMLERİNİ KARŞILAŞTIRDIK
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
SPORTS BB CREAM SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Likit BB Krem SPF50+
2.550,00 TL
SPORTS BB COMPACT SPF50+ WETFORCE/QUICK DRY
SHISEIDO
Suya, Terlemeye Karşı Dayanıklı, Hızlı Kuruyan Güneş Koruyucu Kompakt BB Krem SPF50+
2.850,00 TL
SYNCHRO SKIN SELF-REFRESHING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Fondöten
2.650,00 TL
SELF-REFRESHING CUSTOM FINISH POWDER FOUNDATION
SHISEIDO
Uzun Süre Dayanıklı, Taze ve Doğal Bitişli Pudra Fondöten
2.750,00 TL
SYNCHRO SKIN RADIANT LIFTING FOUNDATION SPF30
SHISEIDO
Lifting Etkili Işıltı Veren Fondöten
2.950,00 TL

BB Krem

SHISEIDO FONDÖTENLERİNİ VE BB KREMLERİNİ KARŞILAŞTIRDIK

  • Ekim 26, 2021

Doğru ten ürünü seçimi yapabilmeniz için Shiseido’nun tüm fondöten ve BB kremlerini karşılaştırdık.

Herkesin makyaj tarzı farklı olsa da birçoğumuz makyaj yapmayı çok seviyoruz. Makyaj trendleri, kullanılan renkler, uygulama şekilleri değişkenlik gösterse de ten makyajı hep aynı rutinde kalıyor. Ten makyajında kişisel tercihlerimiz ve tarzımız ön planda oluyor. Nasıl bir bitiş istediğimiz, kapatıcılık özelliği ya da fondötenin yapısı makyaj trendlerinden bağımsız olarak tamamen bizim nasıl bir ten görünümü istediğimizle alakalı. 

Makyaj modasını takip ediyor, tüm uygulama tekniklerini biliyor ve harika makyajlarlar yapıyor olsak da zemin yani ten ürünü seçimi en büyük önemi taşıyor. Bazen yaptığımız yanlış seçimler tüm makyajımızın ve cildimizin görünümünü olumsuz olarak değiştirebiliyor.

Bizde sizlerin doğru ten ürünü seçimi yapabilmeniz için Shiseido’nun tüm fondöten ve BB kremlerini karşılaştırdık. Eminiz ki, bu yazımızı okuduktan sonra doğru ten ürününüzü seçmekte artık hiç zorlanmayacaksınız .

İlk olarak Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing fondötenler ile başlayalım, bu serinin en güzel özelliklerinden bir tanesi fondötenin cilde senkronize olması, cilt ile bütünleşerek daha doğal bir görünüm sağlaması ve uzun süre kalıcı olması. Bir diğer güzel özelliği ise gün içerisinde sürekli kendi kendini yenileme özelliğinin olması bu özelliği sayesinde tazeleme gerektirmiyor ve her an yeni sürülmüş gibi taze ve canlı görünüyor. 

Kısaca ürün özelliklerini özetlemek gerekirse:

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Foundation: Tüm cilt tipleri için uygun, SPF30 güneş koruması, yarı mat bitiş ve ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılık.

Shiseido Synchro Skin Self-Refreshing Cushion Compact: Tüm cilt tipleri için uygun, nemli ve parlak bitiş, orta kapatıcılık.

Shiseido Self-Refreshing Custom Finish Powder Foundation: Tüm cilt tipleri için uygun, mat bitiş, ortadan yükseğe ayarlanabilir kapatıcılıkkat kat uygulanabilir, ister ıslak ister kuru kullanılabilen pudra fondöten.

Shiseido Synchro Skin Radiant Lifting Foundation: Özel ışığı yansıtma teknoloji ile cilde sıkı, gergin ve aydınlık bir görünüm verir. Spf30 Güneş koruması, yüksek kapatıcılık, nemli ve parlak bir bitiş tüm cilt tiplerine uygun.

Shiseido Synchro Skin Glow Luminizing Foundation: Normal ve kuru ciltler için uygun. SPF20 güneş koruması, cilde ışıltı verir ve parlak bitişlidir. Orta kapatıcılık, gün boyu kalıcı.

Ve sırada BB kremler:

Shiseido Perfect Hydrating BB Cream: Daha canlı, daha sağlıklı ve pürüzsüz bir görünüm veren hafif yapılı parlak bitişli BB kremdir. SPF30 güneş koruması vardır. Ciltte renk eşitliği sağlar. İnce bir yapısı vardır, az-orta arası bir kapatıcılığa sahiptir. Yağsızdır ve tüm cilt tipleri için uygundur.

Shiseido Sports BB Cream SPF50+: SPF50+ ile cildi yüksek şekilde güneş ışınlarına karşı korur. Orta kapatıcılığa sahiptir. Su ve tere dayanıklıdır. Cildi yağlandırmaz. Yarı mat bitişlidir ve tüm cilt tipleri için uygundur. 4 mevsim kullanılabilir.

        

Shiseido Sports BB Compact SPF50+: SPF50+ ile cildi yüksek şekilde güneş ışınlarına karşı korur. Hafif bir yapıya ve hafif orta arası bir kapatıcılığa sahiptir. Su ve tere dayanıklıdır. Nemli, canlı ve parlak bir bitişi vardır. Tüm cilt tipleri ile uyumludur. 4 mevsim kullanılabilir. 
 

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ