Hangi Ürünü / Konuyu Arıyorsunuz
  • Favorilerim
  • Hesabım
  • Üye Girişi
  • Sepetim0
Shiseido Ultimune
ÜRÜNLER
  • {{p.Name}} {{p.Fields[95]}}
    {{p.Fields[113]}}

    {{p.Name}}

    {{p.Fields[124]}}
    {{p.OldPrice }} TL {{p.Price}} TL
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
BLOG YAZILARI
  • {{c.Name}}
    {{category.Name}}

    {{c.Name}}

    {{c.SmallDescription}}

    {{c.CreateDate | date : 'MMMM dd, yyyy'}}
TÜM SONUÇLARI GÖRÜN
SİMLİ OJE HAKKINDA HER ŞEY
PAYLAŞ
BU YAZIDAKİ ÜRÜNLER
İlişkili Ürünler
NAIL POLISH REMOVER (ACETON-FREE)
ALESSANDRO SPA
Asetonsuz Oje Çıkarıcı
450,00 TL
CUTICLE NAIL OIL – CLASSIC
ALESSANDRO SPA
Tırnak Bakım Yağı- Argan Yağlı
450,00 TL
KAPAKLI  OJE KUTUSU
BEAUTY INSIDEOUT
Pleksi Makyaj Organizeri
645,00 TL 613,00 TL

Oje Modelleri

SİMLİ OJE HAKKINDA HER ŞEY

  • Haziran 30, 2020

 

Havalar ısınıp güneş yüzünü iyice ortaya çıkarınca ojeler de değişiyor. Simli ojeler bu dönem en çok tercih edilen oje çeşitlerinin başında geliyor. Peki, neden? Çünkü simli oje hem uzun süre kalıcı, hem çok parlak görünüme sahip, hem de manikürünüzü çok daha uzun süre taze gösteriyor. Suyla sık sık haşır neşir olduğumuz yaz mevsiminde tam anlamıyla ‘olmazsa olmaz’ bir oje!


Simli oje nasıl sürülür?

 

Simli ojeleri sürmek bazen zor olabiliyor. Çünkü bazı simli ojeler jel şeklinde olabildiği gibi bazıları da yoğun sim içerebiliyor.

1) Simli ojeleri, diğer ojeleri sürdüğünüz gibi basit ve hızlı şekilde sürebilirsiniz. Hatta bu ojeleri 2 veya 3 kat sürdüğünüzde oldukça parlak görünümlü harika tırnaklara sahip olabilirsiniz.

2) Simli ojeleri mat bir ojenin üzerine de sürebilirsiniz veya farklı renkte bir ojeye derinlik katmak için seçtiğiniz bir rengin üzerine de uygulayabilirsiniz. Elbette önce ilk kat sürdüğünüz bu ojenin kuruması gerekli...

3) Yoğun sim içerenlerde ise dökülme, kuruma veya eşit sürülememe problemi olabileceğinden şimdi size birkaç püf noktası vereceğiz. Böylece harika görünen, çok dayanıklı simli ojelere sahip olacaksınız.

Temiz tırnaklarınıza önce base coat denilen şeffaf oje bazını sürün. Böylece tırnağınız daha pürüzsüz ve homojen bir dokuya sahip olur. Simli ojenizi tırnaklarınıza sürün, eşit şekilde tırnağınıza yayılmış olacağını göreceksiniz. Son olarak simli ojenizin üzerine kalıcılığı arttıran bir top coat (kalıcılığı arttıran ve kurutan şeffaf oje) sürerek oje sürme işini tamamlamış olursunuz.




Daha parlak görünümlü simli ojeyi nasıl elde edersiniz?

 

Kat kat oje sürmek de bir alternatif elbette. Ama biz size farklı bir yöntem önereceğiz şimdi. Bunun için ihtiyacınız olan 2 şey: Simli ojeniz ve sünger! Evet, doğru okudunuz: Sünger.




Herhangi bir süngeri tırnak boyutunuza uygun boyutta kesin. Simli ojeyi direkt tırnağa değil, süngere sürün. Süngere birkaç kat sürdüğünüz ojeyi, tampon hareketlerle tırnağınıza uygulayın. Böylece daha bol sim, daha az oje görünümüne kavuşacaksınız.

Süngerin sırrı: Simli ojeyi tırnağınıza direkt olarak sürdüğünüz zaman simlerin aralarında boşluklar kalabilir ama sünger tekniği sayesinde daha bol simi tırnağınıza tek seferde sürebilirsiniz.




Simli oje modelleri

 

Simli ojelerde de göze çarpan bazı trendler var. Gri simli oje, altın renkli ve pembe simli ojeler, renk olarak öne çıkarken farklı uygulama teknikleri de dikkat çekiyor. Bunlar arasında tek parmağa simli oje sürüp diğerlerine mat oje sürmek yer alıyor.
Bir diğer popüler uygulama ise asimetrik simli oje uygulamaları. Simli ojeyi tırnağınıza paralel olarak yani fırçayı yan tutarak sürebilirsiniz . Asimetrik simli çizgileri elde etmek için nail art bant denilen bantlardan yardım alabilirsiniz. Bunların nasıl kullanılacağı ambalajında detaylı olarak yazıyor.


Simli oje nasıl çıkarılır?

 

Simli ojeler tırnaklarda güzel duruyor fakat çıkarması biraz zor olabiliyor. Çünkü o simler tırnağınızdan kolay kolay gitmiyor.
Simli ojeleri tırnaklarınızdan kolayca ve kalıntısız çıkarmak için alüminyum folyo, aseton ve pamuğa ihtiyacınız var. Neden alüminyum folyo derseniz, sebebi asetonlu pamuğun hava almasını önlemektir. Hava almayan aseton, tırnağa çok daha iyi nüfuz eder ve simi söker alır.



1) Alüminyum folyoyu parmaklarınıza sarmak için minik parçalara ayırın.

2) Pamuklara bolca aseton sıktıktan sonra pamukları alüminyum folyo içerisine yerleştirin.



3) Alüminyum folyo dışta kalacak şekilde pamukları parmağınıza sarın ve birkaç dakika bekleyin.

4) Sonra pamuğu parmağınızdan ovalayarak çıkardığınızda tüm simlerin gitmiş olduğunu göreceksiniz.

Sepetinizde Ürün Bulunmuyor

SEPETİNİZDE ÜRÜN BULUNMUYOR

Alışverişe geri dönerek seçiminizi yapabilirsiniz.

ALIŞVERİŞE DÖN

SEPETİNİZ